- 15 Ağustos 2024
- 1.846
- 3.269
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.741
Aldım kankaKonuyu değiştiriyoruzkanka bana attığın emzirme yastığını aldın mı sen alacam mı demiştin
Yürü be aslanım kim tutar seniYavrumun annesi GS li napacayık sepidoş teyzesi
Yok kanka ben olsun istersem itiraz etmez sadece daha guzelini buluruz yia fln der o da sirf fb lilikten
Sana helal olsun beŞu an sen deyince bu sene hak kazandığımı farkettimgerçi eşimden dolayı vardı ama olsun canım kendimle gurur duydum yinede
Serra sadece biraz yaşı büyük kisilerde sorun olabilir. Onun dışında aile eşrafı alistiktan sonra bence kolay bir isim. Elif de teyzesinin ismiyse tabi biraz degisik olabilirBen de isimden hala emin değilim şöyle ki Serra kesin olacak o benim hayalimEşim de Elif ismini çok sever, ama ablamın ismi komik mi olur bilmiyorum aynı evde iki Elif. Bide Serra telaffuzu zor diye insanlar Elif mi der Eşim sen nasıl istersen diyo ben de onu kırmayı asla istemiyorummm.
Kuzu bence ablanın adının olması sorun olmaz ya ikinizin içine de öyle siniyorsa öyle olsunBen de isimden hala emin değilim şöyle ki Serra kesin olacak o benim hayalimEşim de Elif ismini çok sever, ama ablamın ismi komik mi olur bilmiyorum aynı evde iki Elif. Bide Serra telaffuzu zor diye insanlar Elif mi der Eşim sen nasıl istersen diyo ben de onu kırmayı asla istemiyorummm.
Kanka ablanla aynı evde oturmuyorsun ki, seninde hoşuna gidiyorsa koy gitsinBen de isimden hala emin değilim şöyle ki Serra kesin olacak o benim hayalimEşim de Elif ismini çok sever, ama ablamın ismi komik mi olur bilmiyorum aynı evde iki Elif. Bide Serra telaffuzu zor diye insanlar Elif mi der Eşim sen nasıl istersen diyo ben de onu kırmayı asla istemiyorummm.
Bizim hemen oldu bittiye geldi ya çokta düşünmedik, erkek olsa ismi hazırdı zaten, kızıda babası Sofya diyince aklıma yattı, uluslararası olması mutlu eden beni en çok
Bebek dilinden anlayan tercüman getirecekler herhaldeKızlar amerika vizesi var bizdeeskiden vizeci sadece evrakları yolluyorsun bebeğin pasaportuna vizeyi basıp yolluyorlar demişti, şimdi bebeğede randevu alıp gitmek lazımmış ne soracaklar ne diyecekler çocum ne cevap verecek olmayan konuşmasıyla merak ediyorum çok saçma değil mi
Zorla tutuluyorsan şu sesi çıkarBebek dilinden anlayan tercüman getirecekler herhalde
Onun için pro olmaya gerek yok ama neyse :))
Aynennvizen varsa ben sana uçak bileti alayım git al gel
Neyse sataşamayızda uzun zamandır girmemiş kankamOnun için pro olmaya gerek yok ama neyse :))
Ne konuşuyorsunuz bilgimde yokNeyse sataşamayızda uzun zamandır girmemiş kankam
Çıkarmadığıma pişmanımNe konuşuyorsunuz bilgimde yoketiketi görünce baktım birazdan geçmiş okurum vukuat yok demi
Evet oyüzden hiç kırmak istemiyorum onuSerra sadece biraz yaşı büyük kisilerde sorun olabilir. Onun dışında aile eşrafı alistiktan sonra bence kolay bir isim. Elif de teyzesinin ismiyse tabi biraz degisik olabilir
Ama yinede eşinin istedigi de olsun. Malum onunda emegi cok birlikte bunca yıl beklemis sabretmissiniz
Ondan korkuyorumm işte Serra Elif te zorlama oluyo, Elif Serra daha ahenkliKanka ablanla aynı evde oturmuyorsun ki, seninde hoşuna gidiyorsa koy gitsinama isim konusunda ilk ismi ne olursa genelde onu söylüyorlar
Doğru aşkım, onlarda bizim kadar fiziksel olmasada maddi manevi emek veriyorlarEvet oyüzden hiç kırmak istemiyorum onusenelerdir emek veriyoruz birlikte Annem hep der büyüyünce diyicem baban da annen kadar emek verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?