Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Sağ tarafımda ama kuzum safra kesesi biraz daha aşağıda benim ağrım tam gögüs bitiminde kaburganın orada oluyor ama doktora sorayım gittiğimde
Kanka benimde solda tam bitiminde göğsümün, her zaman olmuyor arada bir belli yani bebek olduğu sert çünkü basınca, sonra geçiyor pozisyon değiştiriyorum veya oturup kalkıyorum ki oynasın yerinden

Kanka benimde solda tam bitiminde göğsümün, her zaman olmuyor arada bir belli yani bebek olduğu sert çünkü basınca, sonra geçiyor pozisyon değiştiriyorum veya oturup kalkıyorum ki oynasın yerinden
Pozisyon değiştirince benimde geçiyor mesela dün arabayla gelirken uzun süre oturunca ağrıdı arabadan inip yürüyünce geçti benim bebe yukarda biraz zaten muhtemelen orayı tekmeliyo

Rapor hakkı ocakta yenileniyor muymuş? Ben doğum sonrasında yaz tatiline bağlayabilmek için birkaç hafta rapor alacaktım o yüzden rapor işine girmiştim diyordum ama yenilenme bilgisi kesinse mantıklı geldi

annabelica bende Ekim ve Kasım annelerini takip ediyorum doğum hikâyelerini okumak heyecan veriyorcoğu erken doğuruyor bakalım bizdende erken doğuran çıkacakmı merak ediyorum
Sadece 38i dolduran kasıma kayabilir onun dışında bizim grubumuzda erken doğum olmayacak inşallah hiiiç acelemiz yok iyiyiz böyle

Kanka L beden de koldan falan büyük durmasın? İsteyip dene tabii ikisini de. Malum çekim olacağı için biraz üstüne oturması iyi olur

E yaniii demiştik

Darlığına bakardıkk ama yazdığın kg ve boya m bedenden büyüğü bol olur gibi geliyor. Zaten normal doğum yaparsan ki öyle istiyordun göbeğini sıkıp sıkmaması seni çok rahatsız etmez
Bazen ayakkabı alırken iki farklı numara alırım dener olmayanı iade ederim asjs sende o hesap iki beden alarak devam et

37’den sonra zaten istemesen de doğum iznin başlıyor canım. Doğumdan sonra bir belge düzenliyorlar hastanede, onu kuruma veriyorsun, eşin götürüp verebilir canım. Zaten totalde şu anki haliyle 16 hafta iznimiz var. Ayrıldıktan sonra 16 hafta sayarsın, doğum yaptığın tarih önemli değil.

Ay kızlar şimdi kasım annelerinde okudum da doğumu yaklaşmış kadına yatılı misafir nedir yaaa gelmişler birde hizmet bekliyorlarmış kafayı yersinnn desteğe gelinmesi ayrı bir şey ama misafirliğe gelip üç öğün yemek beklemek kaçıncı yüzyılın adeti artık ay çok sinir oldum

Bende ekim annelerindeydim dur bide kasıma bakayım

Kaç kilo canım bebeğin? Kaçıncı haftadasın? 35. Hafta çok erken zaten, çok saçma geldi bana da ilk doktorun söylediği.

Her sene check up yaptırıyorum hamile kalmadan önce de yaptırmıştım yoktu öyle bir şey gidince sorayım doktora canım, peki tedavi için bir şey yapılıyor mu doktorun ne dedi bu konuyl ilgili
Dahiliyeye git emin ol dedi perşembe gününe randevum var bakalım ne yapabilirler ki mecbur çekerim yani ilaç versede kullanmam parol bile içmiyorum çünkü bebişim için

İçlerinde bir tane bile akıllı yok muymuş yapmayalım diyecek

Çok şüpheli cümlelerdi zaten ben olsam bende kesinlikle gitmezdim bir daha. Kilosu ne olursa olsun 35 de alınan bebek küvöze girerdi içine sinen yeni bir doktor bulmana çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…