- 23 Ekim 2024
- 5.906
- 9.586
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.921
Kanka benimde solda tam bitiminde göğsümün, her zaman olmuyor arada bir belli yani bebek olduğu sert çünkü basınca, sonra geçiyor pozisyon değiştiriyorum veya oturup kalkıyorum ki oynasın yerindenSağ tarafımda ama kuzum safra kesesi biraz daha aşağıda benim ağrım tam gögüs bitiminde kaburganın orada oluyor ama doktora sorayım gittiğimde
Aşko modal kumaşlar yıkayınca bir tık çekiyor onu da göz önünde bulundurmak gerekiyorBende L çok salaş durur diye düşünüp M aldım aşkım ama bir tanede yedek L alacam galiba
Pozisyon değiştirince benimde geçiyor mesela dün arabayla gelirken uzun süre oturunca ağrıdı arabadan inip yürüyünce geçtiKanka benimde solda tam bitiminde göğsümün, her zaman olmuyor arada bir belli yani bebek olduğu sert çünkü basınca, sonra geçiyor pozisyon değiştiriyorum veya oturup kalkıyorum ki oynasın yerinden
Rapor hakkı ocakta yenileniyor muymuş? Ben doğum sonrasında yaz tatiline bağlayabilmek için birkaç hafta rapor alacaktım o yüzden rapor işine girmiştim diyordum ama yenilenme bilgisi kesinse mantıklı geldiZaten normalde de 37'ye kadar direnirim diyordum ama zaten raporlarım duruyor ocakta da yenilenecek aklıma gelditabi şimdi 29 ekimi unuttum çocuklarımla gösteri ayarlıyorduk o yüzden bir hafta kadar önce çıkacağım sanırım ya, bakalım artık
Yok canım, hep böyleydi zaten, bir de suyu vs iyiyse sıkıntı görmüyorlar 2 haftaya kadar. Bir de hata payı var ya, o yüzden çok mühim bir fark değildir seninki deAnladım canım benimde hep bir hafta önde gidiyor da ondan sordum sorun olur demedi değilmi
Sadece 38i dolduran kasıma kayabilir onun dışında bizim grubumuzda erken doğum olmayacak inşallah hiiiç acelemiz yok iyiyiz böyleannabelica bende Ekim ve Kasım annelerini takip ediyorum doğum hikâyelerini okumak heyecan veriyor coğu erken doğuruyor bakalım bizdende erken doğuran çıkacakmı merak ediyorum
bende aynısı var bununBunu aldım aşko M beden
kanka 6-7 aylık kalırsa sıkıntı yok olur o zamanama ben bir tane L alırım muhtemelen. Bunu değiştirmem en kötü göbek gidince giyerim
Öyle mi oluyordu ya azalmasın benim kızım çok minik geliyor bana doktorlar normal dese deAy aksine arkadaşım bu haftalarda bebeğin kilo ve boy artış hızı azalıyormuş az önce uygulamada okudumhiç endişe etme
Kanka L beden de koldan falan büyük durmasın? İsteyip dene tabii ikisini de. Malum çekim olacağı için biraz üstüne oturması iyi olurKızlar benim Hm pijama geldi, şu an altını denedim göbek üstünde şu an oldu ama ilerleyen aylarda muhtemelen olmayacak M beden, 69-70 kg boyum 1.77. Eğer doğumdan sonraki gün şu anki göbeğim gibi göbek kalırsa olur ama büyük göbek kalırsa olmaz gibime geldisıkar yani.
E yaniii demiştikKızlar selam doktordan çıktım sancı vurmasının normal olduğunu bebeğin baskı yaptığını söyledi rahim ağzı uzunluğu suyu vs normalmiş özeldeki doktor 35.haftada alırım demişti saçma sapan konuşmasın o 35de almak ne demek dedi kilosu fazla ama zaten çok fazla almaz tahminen 3800-4000 kg arası doğum olur dedi bir daha öbür doktora gitmeyi düşünmüyorum
Bazen ayakkabı alırken iki farklı numara alırım dener olmayanı iade ederim asjs sende o hesap iki beden alarak devam etDarlığına bakardıkkama yazdığın kg ve boya m bedenden büyüğü bol olur gibi geliyor. Zaten normal doğum yaparsan ki öyle istiyordun göbeğini sıkıp sıkmaması seni çok rahatsız etmez
37’den sonra zaten istemesen de doğum iznin başlıyor canım. Doğumdan sonra bir belge düzenliyorlar hastanede, onu kuruma veriyorsun, eşin götürüp verebilir canım. Zaten totalde şu anki haliyle 16 hafta iznimiz var. Ayrıldıktan sonra 16 hafta sayarsın, doğum yaptığın tarih önemli değil.36 ya kadar çalışıp sonra heyet alsak nasıl olur acaba heyet verirler mi son ay canım var mı bilginben 4 ayı sonrasına saklamak istiyorum ya niye 1 yıl olmadı kii bir de doğum sonrası izni için kuruma bildirmek yetiyor mu dilekçe vs gerekir mi acaba
Bende ekim annelerindeydim dur bide kasıma bakayımAy kızlar şimdi kasım annelerinde okudum da doğumu yaklaşmış kadına yatılı misafir nedir yaaagelmişler birde hizmet bekliyorlarmış kafayı yersinnn desteğe gelinmesi ayrı bir şey ama misafirliğe gelip üç öğün yemek beklemek kaçıncı yüzyılın adeti artık ay çok sinir oldum
Kaç kilo canım bebeğin? Kaçıncı haftadasın? 35. Hafta çok erken zaten, çok saçma geldi bana da ilk doktorun söylediği.Kızlar selam doktordan çıktım sancı vurmasının normal olduğunu bebeğin baskı yaptığını söyledi rahim ağzı uzunluğu suyu vs normalmiş özeldeki doktor 35.haftada alırım demişti saçma sapan konuşmasın o 35de almak ne demek dedi kilosu fazla ama zaten çok fazla almaz tahminen 3800-4000 kg arası doğum olur dedi bir daha öbür doktora gitmeyi düşünmüyorum
Dahiliyeye git emin ol dedi perşembe gününe randevum var bakalım ne yapabilirler ki mecbur çekerim yani ilaç versede kullanmam parol bile içmiyorum çünkü bebişim içinHer sene check up yaptırıyorum hamile kalmadan önce de yaptırmıştım yoktu öyle bir şeygidince sorayım doktora canım, peki tedavi için bir şey yapılıyor mu doktorun ne dedi bu konuyl ilgili
İçlerinde bir tane bile akıllı yok muymuş yapmayalım diyecekAy kızlar şimdi kasım annelerinde okudum da doğumu yaklaşmış kadına yatılı misafir nedir yaaagelmişler birde hizmet bekliyorlarmış kafayı yersinnn desteğe gelinmesi ayrı bir şey ama misafirliğe gelip üç öğün yemek beklemek kaçıncı yüzyılın adeti artık ay çok sinir oldum
Çok şüpheli cümlelerdi zaten ben olsam bende kesinlikle gitmezdim bir daha. Kilosu ne olursa olsun 35 de alınan bebek küvöze girerdiKızlar selam doktordan çıktım sancı vurmasının normal olduğunu bebeğin baskı yaptığını söyledi rahim ağzı uzunluğu suyu vs normalmiş özeldeki doktor 35.haftada alırım demişti saçma sapan konuşmasın o 35de almak ne demek dedi kilosu fazla ama zaten çok fazla almaz tahminen 3800-4000 kg arası doğum olur dedi bir daha öbür doktora gitmeyi düşünmüyorum
Anladım canım çok geçmiş olsunDahiliyeye git emin ol dedi perşembe gününe randevum var bakalım ne yapabilirler ki mecbur çekerim yani ilaç versede kullanmam parol bile içmiyorum çünkü bebişim için
Geçen hafta 2600 çıkmıştı bugün 2500 çıktı cihazlardan dolayı fark olabilir dedi normalde 31+0 ama ultrasonda 32+0Kaç kilo canım bebeğin? Kaçıncı haftadasın? 35. Hafta çok erken zaten, çok saçma geldi bana da ilk doktorun söylediği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?