Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar benim Hm pijama geldi, şu an altını denedim göbek üstünde şu an oldu ama ilerleyen aylarda muhtemelen olmayacak M beden, 69-70 kg boyum 1.77. Eğer doğumdan sonraki gün şu anki göbeğim gibi göbek kalırsa olur ama büyük göbek kalırsa olmaz gibime geldi sıkar yani.

Canım linkini veya fotoğrafını atabilir misin sana zahmet benden hm den bakıyordum karar veremedim 1-2 model beğenmiştim ama emin olamadım

Az önce yaşadım doğrulamadım ya
Benim genelde çok yaslanmadan dik bir şekilde oturduğumda oluyor sıkışıyor gibi hissediyorum ama uzanırken sıkıntı yok doktora soracağım bakalım
Aşkım genelde doğum sonrası göbek 6-7 aylıkken olduğu kadar kalıyormuş bence olur doğum sonrası ama riske atmak istemezsen bir tanede bir büyük beden al ya da bunu değiştir

Foto at ona göre yorum yapalım

Sağ tarafımda ama kuzum safra kesesi biraz daha aşağıda benim ağrım tam gögüs bitiminde kaburganın orada oluyor ama doktora sorayım gittiğimde

Canım linkini veya fotoğrafını atabilir misin sana zahmet benden hm den bakıyordum karar veremedim 1-2 model beğenmiştim ama emin olamadım
Bunu aldım aşko M beden
kanka 6-7 aylık kalırsa sıkıntı yok olur o zaman ama ben bir tane L alırım muhtemelen. Bunu değiştirmem en kötü göbek gidince giyerim

Sagol canım bende bugun sabah bi agri yasadim simdi daha iyiyim şükür. Dinleniyorum bolca.
Canım çok dikkat et, sen süreci bizlerden daha zor geçiriyorsun, stres yapma lütfen, insan ne yaparsa kendine yapıyor malesef ki, be de öyleyim heöen stres yapıyorum, korkma epey yok ilerledik, inşallah güzel geçecek bundan sonrası

Sağ tarafımda ama kuzum safra kesesi biraz daha aşağıda benim ağrım tam gögüs bitiminde kaburganın orada oluyor ama doktora sorayım gittiğimde
Benimde orada ve oradan baktı bencede bebekten ya taş her gün ağrımaz heralde ama sen bı sor derim benim taştan haberim bile yoktu yani orda gördüm

Çıkarıp attım göbeğimi geçen atmıştım buraya
Darlığına bakardıkk ama yazdığın kg ve boya m bedenden büyüğü bol olur gibi geliyor. Zaten normal doğum yaparsan ki öyle istiyordun göbeğini sıkıp sıkmaması seni çok rahatsız etmez

Benimde orada ve oradan baktı bencede bebekten ya taş her gün ağrımaz heralde ama sen bı sor derim benim taştan haberim bile yoktu yani orda gördüm
Her sene check up yaptırıyorum hamile kalmadan önce de yaptırmıştım yoktu öyle bir şey gidince sorayım doktora canım, peki tedavi için bir şey yapılıyor mu doktorun ne dedi bu konuyl ilgili

Darlığına bakardıkk ama yazdığın kg ve boya m bedenden büyüğü bol olur gibi geliyor. Zaten normal doğum yaparsan ki öyle istiyordun göbeğini sıkıp sıkmaması seni çok rahatsız etmez
Bende L çok salaş durur diye düşünüp M aldım aşkım ama bir tanede yedek L alacam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…