- 20 Nisan 2025
- 422
- 212
- 18
- 22
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.901
Hamurişi ve tatlıyı azalt dedi bebeğin kilosu fazla olduğu içinHmm diyet falan yapiyomusun canım peki doktorun sana biseyler önerdimi ekmek meyve vs
Amin canım amininşallah canımgöreceksiniz o günleri siz de, benim haftam ileride
Sagol canım bende bugun sabah bi agri yasadim simdi daha iyiyim şükür. Dinleniyorum bolca.Sağ ol canım, tabi önemli olan oSen nasılsın
Canım linkini veya fotoğrafını atabilir misin sana zahmet benden hm den bakıyordum karar veremedim 1-2 model beğenmiştim ama emin olamadımKızlar benim Hm pijama geldi, şu an altını denedim göbek üstünde şu an oldu ama ilerleyen aylarda muhtemelen olmayacak M beden, 69-70 kg boyum 1.77. Eğer doğumdan sonraki gün şu anki göbeğim gibi göbek kalırsa olur ama büyük göbek kalırsa olmaz gibime geldisıkar yani.
Benim genelde çok yaslanmadan dik bir şekilde oturduğumda oluyor sıkışıyor gibi hissediyorum ama uzanırken sıkıntı yok doktora soracağım bakalımAz önce yaşadım doğrulamadım ya
Aşkım genelde doğum sonrası göbek 6-7 aylıkken olduğu kadar kalıyormuş bence olur doğum sonrası ama riske atmak istemezsen bir tanede bir büyük beden al ya da bunu değiştirKızlar benim Hm pijama geldi, şu an altını denedim göbek üstünde şu an oldu ama ilerleyen aylarda muhtemelen olmayacak M beden, 69-70 kg boyum 1.77. Eğer doğumdan sonraki gün şu anki göbeğim gibi göbek kalırsa olur ama büyük göbek kalırsa olmaz gibime geldisıkar yani.
Foto at ona göre yorum yapalımKızlar benim Hm pijama geldi, şu an altını denedim göbek üstünde şu an oldu ama ilerleyen aylarda muhtemelen olmayacak M beden, 69-70 kg boyum 1.77. Eğer doğumdan sonraki gün şu anki göbeğim gibi göbek kalırsa olur ama büyük göbek kalırsa olmaz gibime geldisıkar yani.
Sağ tarafımda ama kuzum safra kesesi biraz daha aşağıda benim ağrım tam gögüs bitiminde kaburganın orada oluyor ama doktora sorayım gittiğimdeBende kaburgam ağrıyor sanmıştım canım o ağrı bana safra kesemdeki taştan oluyormuş ama şöyle bişey var hamilelikten önce ağrı yoktu ya bende bebiş baskı yapinca ağrı yapıyordur diye düşündüm gene doğumdan sonra taş olacak ama o bölgeye baskı olmadığından ağrım olmicak belkide istersen doktoruna kontrolünde söyle hangi tarafin
Bunu aldım aşko M bedenCanım linkini veya fotoğrafını atabilir misin sana zahmet benden hm den bakıyordum karar veremedim 1-2 model beğenmiştim ama emin olamadım
kanka 6-7 aylık kalırsa sıkıntı yok olur o zamanBenim genelde çok yaslanmadan dik bir şekilde oturduğumda oluyor sıkışıyor gibi hissediyorum ama uzanırken sıkıntı yok doktora soracağım bakalım
Aşkım genelde doğum sonrası göbek 6-7 aylıkken olduğu kadar kalıyormuş bence olur doğum sonrası ama riske atmak istemezsen bir tanede bir büyük beden al ya da bunu değiştir
Çıkarıp attımFoto at ona göre yorum yapalım
Aynı durumdayız demekkiHamurişi ve tatlıyı azalt dedi bebeğin kilosu fazla olduğu içinama şekerim yok
Aynen kuzumm bu arada bunların kumaşı nasıl yumoş mu yoksa sert mi baya tatlı görünüyorBunu aldım aşko M beden
kanka 6-7 aylık kalırsa sıkıntı yok olur o zamanama ben bir tane L alırım muhtemelen. Bunu değiştirmem en kötü göbek gidince giyerim
Canım çok dikkat et, sen süreci bizlerden daha zor geçiriyorsun, stres yapma lütfen, insan ne yaparsa kendine yapıyor malesef ki, be de öyleyim heöen stres yapıyorum, korkma epey yok ilerledik, inşallah güzel geçecek bundan sonrasıSagol canım bende bugun sabah bi agri yasadim simdi daha iyiyim şükür. Dinleniyorum bolca.
Benimde orada ve oradan baktıSağ tarafımda ama kuzum safra kesesi biraz daha aşağıda benim ağrım tam gögüs bitiminde kaburganın orada oluyor ama doktora sorayım gittiğimde
Aşkım modal kumaş yumuş yumuşAynen kuzumm bu arada bunların kumaşı nasıl yumoş mu yoksa sert mi baya tatlı görünüyor
M bol mu geldi yani anam sen fitsin sen s al madem bitane de gider göbüs hemen normal yaparsan inşÇıkarıp attımgöbeğimi geçen atmıştım buraya
Darlığına bakardıkkÇıkarıp attımgöbeğimi geçen atmıştım buraya
Aşkom yok M tam geldiM bol mu geldi yani anam sen fitsin sen s al madem bitane de gider göbüs hemen normal yaparsan inş
Her sene check up yaptırıyorum hamile kalmadan önce de yaptırmıştım yoktu öyle bir şeyBenimde orada ve oradan baktıbencede bebekten ya taş her gün ağrımaz heralde ama sen bı sor derim benim taştan haberim bile yoktu yani orda gördüm
Bende L çok salaş durur diye düşünüp M aldım aşkım ama bir tanede yedek L alacam galibaDarlığına bakardıkkama yazdığın kg ve boya m bedenden büyüğü bol olur gibi geliyor. Zaten normal doğum yaparsan ki öyle istiyordun göbeğini sıkıp sıkmaması seni çok rahatsız etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?