Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Vallahi ne geveze bir grubuz yaa
Sabah bakmistim en son bi ara uyku sersemi bi girdim 6 7 sayfa olmus bile. Hafta sonu 1 gun bakamadim 15 sayfayi gecmisti.
Ben diyorum okulun geveze yaramaz sınıfıyız yaa. Koca forumda birsuru anne grubu var bizim grubun skoruna bak
Hay maşallah dostlar hızınıza yetisilmiyor
Herkes iyi miii bir sıkıntı yok dimi.
Bazi kıskançlıklar yaşanmış, bazı ifsalanmalar yaşanmış yine baska da gözüme carpan onemli detaylar olmadı.
Kaos girl senden umutluydum ama bugun yine vukuat yok. Kendini biliyorsun etiket atmiyciiim

Ahhsha
Güldüm çünkü bende yegenlerime bir çıkarıp üstümdeki donu vermemisimdir. Ama biliyorum ki benim cocugum doğduğunda bunlarin hicbiri olmayacak
Amaan bosver kendimiz daha zevkliyiz daha guzellerini alırız

Yaşayan bilir benimde zaten beklentim yok dediğin gibi almasa daha iyi

O açıdan hiç düşünmedim, aslında kendim hazırlamak isterim ama keşke olsa, kendim evlenirken her şeyimi hazırlamıştım, tasarlamayı çok severim, belki zaman olursa kendim de tasarlayabilirim canım
Yani 10 tane yeterli ise yapmayı da seviyorsan yaparsın aslında canım maşallah herkesin sabrı yeteneği var grupta ben hariç

Ya bu doğum haftası sizce sütün gelişini etkiler mi ? Yine kaygı denizinde boğuldum ben :/
Mesela oğlum 41.hafta içinde doğdu (sezeryan) ilk emdiği saniye harika sütüm gelmişti maşallah ama acaba geç doğduğu için mi öyle oldu diyorum ? 37 38 de sezeyanla doğum yapan arkaşlarımn hep 2 3 gün sonra geldi sütü.
Kızımda şimdi 2.sezeryan olacağı için risk olmasın diye 38 lerde alırlar e birde başta sat ı geri çekmişti 37.hafta olacak
41 nere 37 nere bu durum sütü ne kadr etkiler acaba ya :/

Cherrym gelsin de varsin 2-3 gun sonra gelsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…