- 16 Eylül 2024
- 8.193
- 7.701
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.101
Aşkım ben geçen atmıştım buraya
Melike Yazici (@elizeyhobi06_25) • Instagram fotoğrafları ve videoları
1,493 Takipçi, 2,268 Takip, 196 Gönderi - Melike Yazici'in (@elizeyhobi06_25) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
Zor tutuyorum kendimi
AhhshaAyyy bayıldım bayıldımben genelde yapan taraf olurum bana yapılmaz sjsjsj kendi öz yeğenlerime neler neler yaptım abim bi hayırlı olsuna bile aramadı karısının korkusu yüzünden konuşmuyoruz arayamıyo
Ayyy bayıldım bayıldımben genelde yapan taraf olurum bana yapılmaz sjsjsj kendi öz yeğenlerime neler neler yaptım abim bi hayırlı olsuna bile aramadı karısının korkusu yüzünden konuşmuyoruz arayamıyo
Yaşayan bilirAhhsha
Güldüm çünkü bende yegenlerime bir çıkarıp üstümdeki donu vermemisimdir. Ama biliyorum ki benim cocugum doğduğunda bunlarin hicbiri olmayacak
Amaan bosver kendimiz daha zevkliyiz daha guzellerini alırız
Güzelmiş ama çok pahalıymış ya bi kese 100 tl :/
Allah yardımcısı olsun kaç haftalıkYarın biri daha doğuracak kasim grubunda
Yani 10 tane yeterli ise yapmayı da seviyorsan yaparsın aslında canım maşallah herkesin sabrı yeteneği var grupta ben hariçO açıdan hiç düşünmedim, aslında kendim hazırlamak isterim ama keşke olsa, kendim evlenirken her şeyimi hazırlamıştım, tasarlamayı çok severim, belki zaman olursa kendim de tasarlayabilirim canım
Aynen valla sonra ben senin cocuguna sunu da aldım lafı işitmek var bideYaşayan bilirbenimde zaten beklentim yok dediğin gibi almasa daha iyi
36 ymış gördüm şimdi :/Allah yardımcısı olsun kaç haftalık
Kuzu 2 hafta önce demirim düşüp çarpıntım olunca doktor başla dediCanım sen coraspirin niye kullanıyordun
Cherrym gelsin de varsin 2-3 gun sonra gelsin yaYa bu doğum haftası sizce sütün gelişini etkiler mi ? Yine kaygı denizinde boğuldum ben :/
Mesela oğlum 41.hafta içinde doğdu (sezeryan) ilk emdiği saniye harika sütüm gelmişti maşallah ama acaba geç doğduğu için mi öyle oldu diyorum ? 37 38 de sezeyanla doğum yapan arkaşlarımn hep 2 3 gün sonra geldi sütü.
Kızımda şimdi 2.sezeryan olacağı için risk olmasın diye 38 lerde alırlar e birde başta sat ı geri çekmişti 37.hafta olacak
41 nere 37 nere bu durum sütü ne kadr etkiler acaba ya :/
Haa tmm unutmuşumKuzu 2 hafta önce demirim düşüp çarpıntım olunca doktor başla dedi
Ya doğru çok doğru da ister istemez beynim kalbim ilk cocukla kıyas yapıyor sanki ona oldu buna olmadı gibi off cidden analık kaygıları başa belaCherrym gelsin de varsin 2-3 gun sonra gelsin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?