Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ay bunlar ne helal olsun arkadaşına hem çok iyi düşünülmüş şeyler hemde maddi olarak baya bir meblağ olmasına rağmen esirgememiş

Ne güzel arkadaşlığınız varmış maşallah diyelim senin hediyelerinde çok güzel,özenilmiş
Çok teşekkür ederiz arkadaşım
Çok arkadaşım var ama yakın olduğum birkaç tanedir, onlarla da aramızda paranın lafı hiç olmadı, olmaz. Hepimiz her şeyin en iyisini karşı taraf için düşünürüz

Yaaa abinin olayına çok kızdım nasıl insanlar var ya gül gibi geçinip gitmek varken ara bozan
Kuzu eskiden ben de hep öyleydim herkesin her şeyine koşar, bir adım gelmeyene 10 adım giderdim. Sonra kendi değerimin farkına vardım ve artık bir adım gittiğim kişi bana gelmiyorsa 2.yi atmam ama hak edene de döktürürüm, yakın arkadaşlarım senin iyiliğinin altında eziliyoruz der hep ama karşılıklı işte artık

Yani 10 tane yeterli ise yapmayı da seviyorsan yaparsın aslında canım maşallah herkesin sabrı yeteneği var grupta ben hariç

Ya ben çok severim, 10 tane yeterli olmaz canım ama bunları böyle tavşan şeklinde zor dikerim, annem dikmesi lazım şu an da o da kadın hangi birini diksin, dikiş makinesinde çok iyi değilim

Şeninde başka ilgi alanların vardır canım mutlaka

difembahyaa K _Kestane_ kizlar benim alt de biraz yuksek cikmisti ama doktor bisey demedi, sadece sebze yemeye calis dedi. Sizinki kacti

Canın sen sanki yazmıştın, ben hatırlıyorum seni, korkutmamak için bir şey demedim çünkü alt ast tek başına bir şey ifade etmiyor diğer kan değerleriyle değerlendiriyor doktorlar korkma canım yani sorun olsa derdi doktorun, bu bizim durum farklı biraz

Kuzum, valla bence o süt bir sekilde gelir gelecekse. 2 3gun sonra olsun birsey olmaz. Sen hep ilk bebisle olan durumlari kiyasliyorsun ama buna gerek yok. Dogum sonrasi bakalım belki hemen gelecek sütün. Simdiden bunun stresine girme bence.
Bide ben gibi haftada bir hedef koyulan hamileligin olsaydi napcaktın aşko.
Sakin ol o yüzden, Allahım bebislerimizi sağlıkla durabildikleri kadar karnimizda tutsun ,doğumdan sonra da hemen bol bol sütlerimiz olsun emzirelim sürekli tombikleşsinler

Benim doktor biraz rahat normalde de acaba digerleriyle beraber degerlendirebildi mi emin olamadim

Benim yattığım zaman yatıp kalktığım zaman kalkman lazım yetişmek istiyorsan

Afiyet olsun canim ben de canim ne isterse bebegin buna ihtiyaci var herhalde diye diye yiyorum
Ahahha hepimize canimevet biz istemiyoruz kesin bebeğin canı cekmistirçok da Kilo almadığım için Kendimde bu hakkı goruyorumdoktora da şeker yüklemesinden sonra sordum yiyebilirsin demisti. Kim tutar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…