Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
canim bacak arana yastık alıp uyuyunca o kemik agrilari olmuyor dene bu aksam
aa cok guzelmis canim boyutu tam istedgim gibiymis fiyati da iyi dusuneyim ben cantayi

Zorunlu değil canım ben vermedim. hastanelerde mama oluyor lazım olduğunda veriyorlar ama araştırıp farklı özel bir mama alacaksan o kısmı bilemedim

canim bacak arana yastık alıp uyuyunca o kemik agrilari olmuyor dene bu aksam

aa cok guzelmis canim boyutu tam istedgim gibiymis fiyati da iyi dusuneyim ben cantayi
Deniyim canım belime ve karnımın altına doğru koyuyordum zaten 3-4 yastıkla yatacağız artık

İlk doğunca hemşireye 10 lu setlerden valize de 5 li set, foto çekimi yapılacaksa ayrıca o set ve yedek zıbınlar ilk giydirilen kan ya da başka leke olabiliyor emzirirken akıyor kakalar taşıyor vs

Bebeğin şekeri düşerse hastanede mama veriyorlar diye biliyorum canım sarılık ihtimaline karşı da yanımızda bulundursak iyi olabilir diye düşünüyorum. Küçük bir biberon aldım ben ama süt için kaşıklar var ondan alıp ilk onunla denerim eğer ihtiyaç olursa. Tedbir amaçlı küçük bir paket mama almayı düşünüyorum ama marka konusunda hala kararsızım. İlave şekersiz, palm yağı olmayan ve gaz yapmayacak bi mama arayışım var

Arkadaşım bizim hastane ne biberon ne mama kaşığı ne de mama istemiyor. Olur da süt gelmezse insülin enjektörleri ile kendileri mama taksiyesi yapıyormuş. Bence sen de bir hastanene sor

Cam açıkken üşüyorum ama normalde içeride hiçbir şey açık değilken ince bir şey giyerek durabiliyorum

Arkadaşım bizim hastane ne biberon ne mama kaşığı ne de mama istemiyor. Olur da süt gelmezse insülin enjektörleri ile kendileri mama taksiyesi yapıyormuş. Bence sen de bir hastanene sor
Olabilir canım doğum konusunda henüz konuşmadım tam bilmiyorum hastane ne ister. Yakın zamanda doğum yapan arkadaşımın bebişi şekeri çok düştü sütü olmasına rağmen. Hemen mama verdiler ve onlardan da mama almalarını istemişlerdi. Üniversite hastanesinde doğum yapmıştı. O yüzden tedbir amaçlı konabilir diye düşündüm.

Ya çok şükür, ben de öyleyim işte bu durum kafamı işkillendirdi yani bilmiyorum li bir ben mi üşümüyorum acaba endişesi oldu ben de

Canım bunu bana sağlık ocağındaki hemşire ilk aradığında da söylemişti. Anne 0 olunca sarılık ihtimali artıyormuş. Bizde de ben 0+ eşim 0-

Hormonlardan dolayı normal bence.ates basar ter basar hamileleri derler ya.benim görece ayaklarım üşüyor ama onun dışında ben de usumuyorum eskisi gibi.anormal bir durum olduğunu sanmiyorum

Şu an bana iyi geldi gerçekten böyle yazıyor olmanız, şükür demek ki üşümeyen bir ben değilim

Şezlongda yatıyor sanki:))) maşallah maşallah canım

Bende hemen tansiyon bakıyorum, bakıyorum herkes üşüyor, camı açmak istiyorum, ayy donduk bilmem ne, dedim herhalde ben de bir tuhaflık var

Cam açıkken üşüyorum ama normalde içeride hiçbir şey açık değilken ince bir şey giyerek durabiliyorum
En son ne zaman tahlil verdin ki canım
Kan basıncımz artıyor hamilelikte ondan olabilir mi bende pek üşümüyorum ama korkudan yine dikkatli giyiniyorum

Ben de haftaya gideceğim inşallah, bakalım bizim li nasıl, maşallah canım senin de güzel büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…