- 23 Ekim 2024
- 6.307
- 10.531
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.801
Bunu benim bile giyesim geldiBak bebelere de bundansepide
Bursa Trikomer Triko tüm içi kuzu yünlü EXTRA yumuşak saç örgü desenli yenidoğan bebek tulum - Fiyatı, Yorumları
Bursa Trikomer Triko tüm içi kuzu yünlü EXTRA yumuşak saç örgü desenli yenidoğan bebek tulum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aşko aldıklarımı attım erkek bebe dediler ya
o sırada benim kızın saçıonlar ayrı canımm, tarzını severim ben onun. Arkadaşın dediği gibi deste deste tokalar almıştın 16.hafta mıydi neydi daha şok olmuştum herbir tokaya taca bir elbise lazımm annesi
Geçen çorabımı giyemiyorum diye ağladımKızlar çorapları ayağı yana kaldırıp giyme moduna geçtiniz midüz giymeye çalışınca kaburgam kırıldı
Ay iyi aşkım acaba erkenmi başladım diye ankastrem tuttuGeçen çorabımı giyemiyorum diye ağladım
Yok yok bu hafta geldi bana da oAy iyi aşkım acaba erkenmi başladım diye ankastrem tuttu
Canım güzel haberlerle gelmene sevindim. Artık zamanımızı bekliycez deseneKızlar günaydındün kontrolümüz vardı. Sat tarihine göre haftamızı yakalamışız. Bebiş 1200 gr olmuş her şey yolunda çok şükür. Hala ayaklar aşağıda kafası yukarda bakalım dönecek mi piraye0059 memeden sıvı gelmesi ve sızlamasını da sordum canım doktor bu haftalarda çok normal olduğunu söyledi
Var canım ben başından beri rennie şurup içiyorum çok memnunum dediğim gibi anında kesiyorAa renni şurup da mı varmış. Ben çiğneme tabletini biliyordum daa. Bir de gaviskonun hamileler için olan şurubu vardı
Sen ve eşin BB ise yalnızca B kan grubu çıkar. Ama bebeğin 0 çıkması için ikinizin kan grubunda da 0 kan grubu olması gerekiyor yani ikiniz de B0 sanız bebek 0 olarbilir.
Ben bundan aldım canım kocaman geldi ve termal çantaları ve bir dünya gözü var :)EleleLife Flora 2 4in1 Anne Bebek Bakım Çantası Siyah - Elelebaby
EleleLife Flora 2 4in1 Anne Bebek Bakım Çantası Siyah modeli avantajlı fiyatlar ile elelebaby'de. Hemen şimdi tıkla ve yakından keşfet !www.elelebaby.com
İyi yapmışsın canım güle güle giysin inşallahTeşekkür ederizzbi heves bikaç tane aldım ben
Yok canım özel bi mama düşüncem yokda. Genel olarak 3-5 gün veriliyor diye duydum. O yüzden fikir almak istedimZorunlu değil canım ben vermedim. hastanelerde mama oluyor lazım olduğunda veriyorlar ama araştırıp farklı özel bir mama alacaksan o kısmı bilemedim
Aslında bende eğer lazım olursa bi anda elim ayağıma dolaşmasın eğer ihtiyaç olursa hangi marka almak lazım diye fikir almak için herkezden görüş almak istedimBebeğin şekeri düşerse hastanede mama veriyorlar diye biliyorum canım sarılık ihtimaline karşı da yanımızda bulundursak iyi olabilir diye düşünüyorum. Küçük bir biberon aldım ben ama süt için kaşıklar var ondan alıp ilk onunla denerim eğer ihtiyaç olursa. Tedbir amaçlı küçük bir paket mama almayı düşünüyorum ama marka konusunda hala kararsızım. İlave şekersiz, palm yağı olmayan ve gaz yapmayacak bi mama arayışım var
Öyle canım gercekten. Iyi olsunlar da dogduklarinda görelim o güzel yüzleriniiyi olsunlar da doguma gorelim artık o guzel suratlarını
o kadar sabirsız ve heyecanlıyım ki hergun bir gun daha eksildi diye uyanıyorum biran once aralık gelsin istiyorum artık
okula giden cocuk olunca rahat oluyor ogluma okula bırakır kızımla gezerim ben yine
Keyif yapacağım diye bana idrar kaçırtacak ama öyle bir baskı yapıyor ki aşağıya ters olduğu içinŞezlongda yatıyor sanki:))) maşallah maşallah canım
Bende çıktı canim enfeksiyon degerlerim yüksek. Tüm sonuçlarım çıksın da, doktoruma sorcam o zaman. Antibiyotik baslariz gibi geliyor. Sana kumla alakali ilac vermedi mi canım kullanilmiyor muymus demek kiKimlerde enfeksiyon çıktı kızlar ben de okuyamadım çok geçmiş olsunbenim de idrar testim pek iyi çıkmadı doktor kum belirtileri var dedi ama ilaç vermedi susuz kalmışsındır mutlaka bol bol su iç dedi suyu aksatmayalım bu dönemlerde enfeksiyon çok yaygın görülüyor
Evet canım ihtiyaç olursa hemen kolayca bulunabilir bir şey ama yanımıza alsak da bi zararı yok sonuçta elbet valiz hazırlayacağız atarız içine kullanmazsak da geri getiririz ne olacakAslında bende eğer lazım olursa bi anda elim ayağıma dolaşmasın eğer ihtiyaç olursa hangi marka almak lazım diye fikir almak için herkezden görüş almak istedimduygularıma tercüman oldun
İnşallah bol bol sütümüz olurCanım güzel haberlerle gelmene sevindim. Artık zamanımızı bekliycez desene
Ah sorma yine bir maceralar yükleniyor.babylovee sen yine bir aksiyonlara girmişsin. Ayrıntılı okuyamadım ama enfeksiyon gelmiş yine geçmiş olsun kuzum ama çözümü olan bir problem Allah beterinden korusun Yolun sonuna az kaldı sık azcık daha dişini
Seninki de kocaman olmuştur artık doğacakları zamana daha çok benziyorlarmış o yüzden daha heyecanlı oluyor görmesiBen de haftaya gideceğim inşallah, bakalım bizim li nasıl, maşallah canım senin de güzel büyüyor
Hormonal bence canım tabi yine tedbirli olup tansiyon takibi yapmakta fayda varBende hemen tansiyon bakıyorum, bakıyorum herkes üşüyor, camı açmak istiyorum, ayy donduk bilmem ne, dedim herhalde ben de bir tuhaflık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?