Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
onlar ayrı canımm, tarzını severim ben onun. Arkadaşın dediği gibi deste deste tokalar almıştın 16.hafta mıydi neydi daha şok olmuştum herbir tokaya taca bir elbise lazımm annesi
o sırada benim kızın saçı

Eklentiler

• IMG_5921.webp
    74,2 KB · Görüntüleme: 29
Canım güzel haberlerle gelmene sevindim. Artık zamanımızı bekliycez desene

Var canım ben başından beri rennie şurup içiyorum çok memnunum dediğim gibi anında kesiyor

Aslında bende eğer lazım olursa bi anda elim ayağıma dolaşmasın eğer ihtiyaç olursa hangi marka almak lazım diye fikir almak için herkezden görüş almak istedim duygularıma tercüman oldun

Öyle canım gercekten. Iyi olsunlar da dogduklarinda görelim o güzel yüzlerini
Yaa bende öyleyim cidden, zaman hızla aksın Aralık ayı bir an önce gelse diyorum hızlıca gelelim o günlere sağlıkla inşallah
Ohh kız kıza parti yapacaklar anne kız

Bende çıktı canim enfeksiyon degerlerim yüksek. Tüm sonuçlarım çıksın da, doktoruma sorcam o zaman. Antibiyotik baslariz gibi geliyor. Sana kumla alakali ilac vermedi mi canım kullanilmiyor muymus demek ki

Aslında bende eğer lazım olursa bi anda elim ayağıma dolaşmasın eğer ihtiyaç olursa hangi marka almak lazım diye fikir almak için herkezden görüş almak istedim duygularıma tercüman oldun
Evet canım ihtiyaç olursa hemen kolayca bulunabilir bir şey ama yanımıza alsak da bi zararı yok sonuçta elbet valiz hazırlayacağız atarız içine kullanmazsak da geri getiririz ne olacak aptamil pronutra var onun içeriğine baktım temiz gözüküyordu. Palm yağı ve ilave şeker koymamışlar.

Ah sorma yine bir maceralar yükleniyor.
Ihtiyac olursa antibiyotik baslayacagiz artik napalim saglik olsun. Zaten bende şüphe ediyordum enfeksiyondan ama tahlil yaptirmaya gidememistim bi
Öyle kuzum az kaldı hersey yolunda gidecek çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…