- 17 Nisan 2019
- 3.507
- 4.137
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.781
+1 tam kendimize gelmiştik bakalım olaylar nasıl seyredecek bu seferAh bende öyleydim bendegerçi çok farklı değiliz bizde 10 yıllık evliyiz ama çocuk bizi çok yıprattı herkese öyle olmaz tabi olmasında inşallah çocuklar arası bu kadar arayı açmamız korkumuzdan başka şey değildi sıpa bizi zorladı çok
Lökosit benimde 35 çıkmıştı antibiyotik kullanmıştım kuzum geçmiş olsunGünaydın kızlar
Dün verdiğim tahlillerimin bir kısmı çıkmış. Galiba enfeksiyon var ya
Crp yüksek
Idrarda yassı epitel yüksek
Lökosit hem pozitif hem degeri yüksek
Diger degerlerden cikmayanlar da var ama sanırım bana antibiyotik yolları göründü
İyi düşünelim+1 tam kendimize gelmiştik bakalım olaylar nasıl seyredecek bu sefer
Ya sorumluluklar eziyor yoksa kocamda kocam ahahaİyi düşünelim
Benimki 0+ eşimin A+ iki çocuğum dada sarılık oldu büyük oğlumun 2 ayda küçük oğlumun 1 ayda geçtiCanım bunu bana sağlık ocağındaki hemşire ilk aradığında da söylemişti. Anne 0 olunca sarılık ihtimali artıyormuş. Bizde de ben 0+ eşim 0-
Evde ben açıyorum camı eşim kapatıyor deliriyorum, gece yorganla yatıyor ben cam açmak istiyorumÇok ciddi değil, normaldir çoğunluk yanıyormuş zaten yazdı kızlar sağ olsun
Teşekkür ederizzÇok güzeller güle güle giysin
Ben böyle kıyafetler almadım hiç kızıma. Doğduktan sonra inşallah boyuna kilosuna göre alırız diye düşündüm.
Evde ben açıyorum camı eşim kapatıyor deliriyorum, gece yorganla yatıyor ben cam açmak istiyorum
Kesin almamışsındır kesinnnAy kızıma hiç öyle şeyler almamışım şimdi fakrettimfull eşofman takımı yada tulum almışım
Güle güle giysin çiçekim
Aşko aldıklarımı attım erkek bebe dediler yaKesin almamışsındır kesinnnevde sıradan göbüş fotolarında bile benim dışardaki.halimden daha süslüsün kızını mı süssüz bırakcann
Süslü püslü al ya başka kızın olmazsa pişman olursun nerden biliyosun diye sorma ahahAşko aldıklarımı attım erkek bebe dediler ya
Beğendim yeşil yok muKızlar bir influe paylaşmış battaniye
Bursa Trikomer Triko Saç Örgü Desenli Wellsoft Kalın Kışlık Kabartmalı Yumuşacık Triko Bebek Battaniyesi - Fiyatı, Yorumları
Bursa Trikomer Triko Saç Örgü Desenli Wellsoft Kalın Kışlık Kabartmalı Yumuşacık Triko Bebek Battaniyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aman allahım hanım hanımcıkben hiç böyle şeyler almadım ya deli ettiniz beni
Ana kucağı çok güzel duruyor rengide çok hoş bakayım buna sağol canım
Kanka kız yorum yapmış içi peluş tam kışlık diye yeni doğum yaptı, bende bundan alıcam sanırımBeğendim yeşil yok muşaka bir yana cidden beğendim bej alınır
Evet ya, doğsunda öyle alacam artık çünkü ben ne alırsam ertesi gün daha süslüsü çıkıyorSüslü püslü al ya başka kızın olmazsa pişman olursun nerden biliyosun diye sorma ahah
Evet evet kullanıcı fotolarına baktım içi peluş yumus yumus ve puanı 5, alınırKanka kız yorum yapmış içi peluş tam kışlık diye yeni doğum yaptı, bende bundan alıcam sanırım
Sorayım yeşil özel siparişle yaptırabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?