- 16 Aralık 2016
- 3.696
- 4.108
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.741
O sırada geçen beni öpmeyi unuttuğu için yoldan döndürdüğum kocamBu tam benim kuracağım bir cümle kalbim pıt kırıldı şuangünaydın bile diyecek vakit bulamayacak mıyız
Ben de öyleydim canım şaşırdım görüncedoktorlar önemsemiyor ama biz analarrr
her gittigim de 1 gun 2 gun ilerledimi merakliyla gittim en son ki muayne de şoka girdim ileri göruncehep saglikli olsunlar zamaninda ilerlesin zamanin da dogsunlar insallahhhh
ohhh hep keyfi yerinde olsun prensesinBen de öyleydim canım şaşırdım görünceinşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrumuza bu arada kızçemin keyfine bakın nasıl uzatmış minnoş bacakları bi de ayakları üst üste atmış
Kuzum sen korkup herşeyi ona yoruyorsun ama herşey yolunda sakin ol. Tüm gebişlerde olur sıcak basmalarıGünaydın kızlar
Bir şey soracağım, ben üşümüyorum, bu beni korkutuyor, yani hava soğuk, hatta klima sıcakta çalışıyor iş yerinde midem bulanıyoracaba kan değerlerim bozulmuş olabilir mi, daha önce böyle olmuştu sıcak geliyordu bana bunalıyordum sonra başıma hatırlamak istemediğim işler gelmişti
Ben de ilk defa bu kadar net gördümohhh hep keyfi yerinde olsun prensesinbizim plesentadan goremiyoruz ya en son ki ultrasonda ney neresi hic anlamadm bile yani
Benim kız da öyle ya plasentam önde. Bir kez bile yüzünü üç boyutlu göremedikohhh hep keyfi yerinde olsun prensesinbizim plesentadan goremiyoruz ya en son ki ultrasonda ney neresi hic anlamadm bile yani
Tabiki yaşamadan bilemeyiz ama biz de sürekli bu konuda sohbet ediyoruz, şimdiden önlem alıyoruz ki ileride ilişkimiz "karı-koca" olmaktan sadece "anne baba" olmaya dönmesin diye.Bunu çok duyuyorum kuzum ya eşimle bu konuyu konuşuyoruz ara sıra umarım en az hasarla atlatırız bu süreci
Aa renni şurup da mı varmış. Ben çiğneme tabletini biliyordum daa. Bir de gaviskonun hamileler için olan şurubu vardıHerkeste değişiyor bu bence. Benim o haftalarda başlamıştı yavaştan . Rennie şurup içiyorum çok çok iyi geliyor anında kesiyo
Sen ve eşin BB ise yalnızca B kan grubu çıkar. Ama bebeğin 0 çıkması için ikinizin kan grubunda da 0 kan grubu olması gerekiyor yani ikiniz de B0 sanız bebek 0 olarbilir.Kızlar eşiminde benimde kan grubumuz B+ o zaman bebeğimizde kesin B+ mı olur 0 olamaz dimi
çanta alamadım hala cok kararsizim neden kararsiz oldugumu da bilmiyorum ama içime sinen karaftın bir cantasi vardi onun da istedgim rengin stogu bitmis
baska da canta bulamadm
canım cok şükür bizde de hic oyle sorun olmadı sadece anne baba olmadık birbirimize iş yıgmadık hep bir olduk vakit gecirmek icin zaman kolladıkTabiki yaşamadan bilemeyiz ama biz de sürekli bu konuda sohbet ediyoruz, şimdiden önlem alıyoruz ki ileride ilişkimiz "karı-koca" olmaktan sadece "anne baba" olmaya dönmesin diye.
Mesela mutlaka haftada 1 saat olsun baş başa bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum başlarda ben. Ki bunu çok güzel yapabilen dostlarım da var. Hatta hem bireysel kendilerine zaman ayırıyorlar hem birbirlerine. Mesela yakın arkadaşımın kızı 1 yaşında şu an. Bir süredir sabah önce o spora gidiyor o sırada eşi kızıyla ilgileniyor, o geliyor eşi gidiyor sonra beraber kahvaltı sonra işlere gidiyorlar vs. hafta sonu da mutlaka birlikte aktivite yapıyorlar
İnş gerek yoktur ilacaCanım iste şu yassı epitel fln biraz fazla yüksek geldi bana ama bilmiyorum tabi doktorun yorumu ne olacak ne diyecek.
Sadece crp tek basina biraz yüksek olsa cok önemsemiyor benim doktor da ama diger idrar degerlerinde yüksekliklere yorumu ne olur bilmiyorum. Hepsi çıksın da gondercem doktoruma bakalim.
gece kac defa kalktigimi saymiyorum bileKızlar herkese günaydın, mutlu bir gün olsun
Dün pek giremedim bir açtım 10 sayfayı geçmiş hızlıca okudum ama tek tek yazamadım
Enfeksiyon çıkanlara çok çok geçmiş olsun, hamilelik sürecinde öğrendim ki biz ilaç içmekten imtina etsek bile enfeksiyonun bebeklerimize daha ciddi zararları var o yüzden doktor antibiyotik veriyorsa bence mutlaka kullanın.
Bana da yeni güncellemeler geldi mesela gece tuvalet olayım ilk trimestera döndü 4 kere falan kalkmaya başladım. Bir de normalde çok aktif bir kadınım ama dün yürüyüşe çıktık 20 dk anca yürüdüm nefes nefese kaldım
Ben de öyleyim ya eşim diyor ki senin için ne yapabilirim inan ben de bilmiyorum diyorumgece kac defa kalktigimi saymiyorum bile
eşim her sese uyanan biri bende yataktan kalkinca ters donen bocekler gibi sag sol yaparak duzeliyorum oda surekli uyaniyor ve her sabah uykusuzbu isler boyle anca beraber olur dedim
ama son 1 haftadir rahat pozisyonda bulamiyorum aşırı rahatsizim hic uyumams gibiyim hep kızimda yatagi tekmeliyor nasil yatcagimi sasiriyorum artik
canım dış kumaşı nasil okul cantasi gibimiAa renni şurup da mı varmış. Ben çiğneme tabletini biliyordum daa. Bir de gaviskonun hamileler için olan şurubu vardı
Sen ve eşin BB ise yalnızca B kan grubu çıkar. Ama bebeğin 0 çıkması için ikinizin kan grubunda da 0 kan grubu olması gerekiyor yani ikiniz de B0 sanız bebek 0 olarbilir.
Ben bundan aldım canım kocaman geldi ve termal çantaları ve bir dünya gözü var :)EleleLife Flora 2 4in1 Anne Bebek Bakım Çantası Siyah - Elelebaby
EleleLife Flora 2 4in1 Anne Bebek Bakım Çantası Siyah modeli avantajlı fiyatlar ile elelebaby'de. Hemen şimdi tıkla ve yakından keşfet !www.elelebaby.com
Ben de zorlanıyorum artık. Sırt üstü yatmak mümkün değil hemen nefesim kesiliyor. Sağıma ya da soluma yatsam çok tuhaf bi şekilde popomun yan tarafındaki kemikler sızlıyor çok ağrıyor ilk defa böyle bir bölgenin ağrıyabileceğini öğrenmiş oldumBen de öyleyim ya eşim diyor ki senin için ne yapabilirim inan ben de bilmiyorum diyorumne yana dönsem olmuyor rahat pozisyon bulamıyorum
NEyim var neyim yok diye herşeyi masaya sermiştim de o zaman çektim bak boyutu bu şekilde.canım dış kumaşı nasil okul cantasi gibimi
ve cok mu buyuk asiri buyuk dagci cantalari gibi birseyde istemiyorum ama guzel gorunuyor bu bakicam buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?