Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
kızlar şimdi eve gidiyorum. Ilk gittiğimde sancılar 5 dkda bir 100 civarıydı serumdan sonra hem süre uzadı hem de 20 civarına düştü. Adalat diye bir ilaç verip eve gönderdiler.
Yalnız ilk kez yaşadığım için önemli olabileceğini düşünmemiştim, regl öncesi sancısı gibi bir sancıydı, en azından neye dikkat etmem gerektiğini de öğrendim diyelim.
Ay çok geçmiş olsun kanka bizede haber et mutlaka inşallah serum iyi gelirde yatışa gerek kalmaz

Ne oldu canım ben kaçırmışım
Çok geçmiş olsun sakin ol gerginlikten de etkilenirler insan. İhtiyaç varsada yatış yapılır dinlenirsin canım,en iyisi hastanede olman

Çok geçmiş olsun canım inşallah serum sancıyı hemen keser bize de yaz

Canım geçmiş olsun ağrın cok mu ? Sancı cok mu çıkıyor?

Freyja93 kuzum iyi ki gitmişsin güzel haberlerini bekliyoruz

Çok şükür canım Evde dinlen, bol su iç minimum 3 litre.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun, Kuşum peki neden sancı olduğunu söylediler mi? Pek anlamıyorum ama diğer gruplardan bildiğim kadarıyla 100 yüksek bir sancı

O benim değil kayınvalidemin enerjisi ben yatıyorum, arada kalkıp kritik konulara müdahale ediyorum o kadar
Benim kayınvalidem de böyle ya arı gibi bir oraya bir buraya hiç durmuyo kadın bizde kasımın sonuna doğru yapacağız sanırım o işleri
Ben de öyleyim canım, uyku yalan oldu valla haftalardır hatta
Ay tek ben değilmişim sevindim vallahi ya sabahta kaçta uyanırsam uyanayım tam uykumu alamıyorum sizde de öyle mi peki

Öncelikle çok çok geçmiş olsun, Kuşum peki neden sancı olduğunu söylediler mi? Pek anlamıyorum ama diğer gruplardan bildiğim kadarıyla 100 yüksek bir sancı
Canım valla söylemediler yalancı sancıymış, açılma veya rahim ağzı kısalması olmadığı için doğumdan şüphelenmediler. Ama iyi ki gitmişim, siz de yaşarsanız mutlaka gidin acile

Evet kuzum bugün 11 de uyandım mesela, uyandığımda sarhoş gibiydim sanki az uyumuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…