- 9 Ağustos 2025
- 962
- 1.053
- 28
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.361
Yaaa evet kız duygulandım baksana doğum konuşur olduk zaman geçiyor su misalien sevdiğim gece kuşları
gece doğurursam ilk senin haberin olcak bacım
Yükleniyor canım az kaldıKurutmadan çıkınca son durumu yazar mısınnn haftaya bende yıkamaya başlıycam
Niyet etmiş bu günü herşeyi yıkamaya
Betanız kaç olduğunda keseyi gördünüzHayırlı olsunBende böyle çok erken öğrenmiştim 2 gün sonra tekrar acile gittim kan verdim 2 katı yükselmişti sizde gidersiniz
Maşallah saat kaç oldu ama enerji tavan
Ay çok geçmiş olsun kankabizede haber et mutlaka inşallah serum iyi gelirde yatışa gerek kalmaz
Ne oldu canım ben kaçırmışım
Çok geçmiş olsun sakin ol gerginlikten de etkilenirler insan. İhtiyaç varsada yatış yapılır dinlenirsin canım,en iyisi hastanede olman
Çok geçmiş olsun canım inşallah serum sancıyı hemen keser bize de yaz
Canım geçmiş olsunağrın cok mu ? Sancı cok mu çıkıyor?
Iyi yapmışsın gitmekle canım, takip etmek önemli ağrılarımızı bak şükür hastanedesin. Inşallah tekrar çıkmaz sancı. Ben de bikez öyle yattım 1 gece kontrol amaçlı, sonra çıkmadı sancı taburcu oldum. Inşallah senin hiç çıkmaz
Kaynanam yanımda bu hafta, duramıyor kadınNiyet etmiş bu günü herşeyi yıkamaya
Çok şükür canımkızlar şimdi eve gidiyorum. Ilk gittiğimde sancılar 5 dkda bir 100 civarıydı serumdan sonra hem süre uzadı hem de 20 civarına düştü. Adalat diye bir ilaç verip eve gönderdiler.
Yalnız ilk kez yaşadığım için önemli olabileceğini düşünmemiştim, regl öncesi sancısı gibi bir sancıydı, en azından neye dikkat etmem gerektiğini de öğrendim diyelim.
O benim değil kayınvalidemin enerjisiMaşallah saat kaç oldu ama enerji tavan
Cok sagol canimÇok şükür canımEvde dinlen, bol su iç minimum 3 litre.
Olsunnn kendi hakkını da yemeO benim değil kayınvalidemin enerjisiben yatıyorum, arada kalkıp kritik konulara müdahale ediyorum o kadar
Ben de öyleyim canım, uyku yalan oldu valla haftalardır hattaKızlar bu arada konudan bağımsız benim geceleri uykum gelmiyor ya bugün sabah erken de kalktım bu saatte uyumam lazım ama tık yokhani hamileler çok uyurdu kandırıldım
Öncelikle çok çok geçmiş olsun, Kuşum peki neden sancı olduğunu söylediler mi? Pek anlamıyorum ama diğer gruplardan bildiğim kadarıyla 100 yüksek bir sancıkızlar şimdi eve gidiyorum. Ilk gittiğimde sancılar 5 dkda bir 100 civarıydı serumdan sonra hem süre uzadı hem de 20 civarına düştü. Adalat diye bir ilaç verip eve gönderdiler.
Yalnız ilk kez yaşadığım için önemli olabileceğini düşünmemiştim, regl öncesi sancısı gibi bir sancıydı, en azından neye dikkat etmem gerektiğini de öğrendim diyelim.
Ay bu grupta hepimiz öyleyiz ahiretliğim
evet hatta bir ay sonra doğuranlar olcak bu gruptaYaaa evet kız duygulandım baksana doğum konuşur olduk zaman geçiyor su misali
Benim kayınvalidem de böyle ya arı gibi bir oraya bir buraya hiç durmuyo kadınO benim değil kayınvalidemin enerjisiben yatıyorum, arada kalkıp kritik konulara müdahale ediyorum o kadar
Ay tek ben değilmişim sevindim vallahi yaBen de öyleyim canım, uyku yalan oldu valla haftalardır hatta
Canım valla söylemediler yalancı sancıymış, açılma veya rahim ağzı kısalması olmadığı için doğumdan şüphelenmediler. Ama iyi ki gitmişim, siz de yaşarsanız mutlaka gidin acileÖncelikle çok çok geçmiş olsun, Kuşum peki neden sancı olduğunu söylediler mi? Pek anlamıyorum ama diğer gruplardan bildiğim kadarıyla 100 yüksek bir sancı
Evet kuzum bugün 11 de uyandım mesela, uyandığımda sarhoş gibiydim sanki az uyumuş gibiBenim kayınvalidem de böyle ya arı gibi bir oraya bir buraya hiç durmuyo kadınbizde kasımın sonuna doğru yapacağız sanırım o işleri
Ay tek ben değilmişim sevindim vallahi yasabahta kaçta uyanırsam uyanayım tam uykumu alamıyorum sizde de öyle mi peki
Gecmiş olsun canımmCanım valla söylemediler yalancı sancıymış, açılma veya rahim ağzı kısalması olmadığı için doğumdan şüphelenmediler. Ama iyi ki gitmişim, siz de yaşarsanız mutlaka gidin acile
Tabi canım ben beyin takımıyımOlsunnn kendi hakkını da yeme
Çok şükürCanım valla söylemediler yalancı sancıymış, açılma veya rahim ağzı kısalması olmadığı için doğumdan şüphelenmediler. Ama iyi ki gitmişim, siz de yaşarsanız mutlaka gidin acile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?