- 1 Aralık 2022
- 3.068
- 4.849
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #44.301
Ben bunu giyersem otursam kalkamam kalksam oturumam malım meydanda olur
Aşkım sen arabayı ne düşünüyorsunbabylovee en büyük kalemleri halletmişsin bi rahatlama geliyo demii hayırlı olsun, sağlıklı güzel günlerde kullansın miniko bizim eşyalarımız da salı günü geliyoo, dolap şifonyer beşik. Arabamız yok hala
@Cherry Mom Kendini çok yorma canım, boşver doğum öncesi detaylı temizlik yapılacaksa zaten şimdi yağışlar da gelir, uzan dinlen keyif yap
annabelica görüş gününüz çok güzel geçsin minimum 1600 çıkacak bence gör bak minik kuş
babylovee @ugurluceyli benim normal çıkan şekerim @Beyazyasemin in dediği gibi bu haftalarda bi tık daha arttı. Zaten tansiyon, şeker, kolestaz vs 30ncu haftadan sonra asıl aktifleşiyo. Oyüzden bu haftalardan sonra asıl daha çok dikkat etmemiz gerekiyor bence.
@suuuduru68 oğluşun çok tatlı ya maşallah, onlar için endişe vericidir belki annemin göbüşü şişiyo diyegöbüşün hakikaten çok büyümüş Bizimkiler bakalım nasıl olcak o haftalarda
@sirinm sor detaylı bakalım kuzum rapor işini tekrar inşallah olabiliyodur en azında 1-2 hafta rapor alırsın rahat edersin
@mamavera sen nasılsın canım, hala hastanede misin? Nedir son sağlık durumları?
@incim1 umarım doğru etiketlemişimdir. Nasılsın canım dün de hiç yazmamışsın? Ne durumda tedavi?
Ben de durum stabil, evdeyim yatıyorum alışveriş yapıyorumkasık bacak ağrılarım oluyo arada hafif adet sancısı gibi sonra geçiyo şükür.
İzlemeye gelirler beni , beyimin başı belaya girer.Doğru kız arkadaşım 150cm o açıdan hiç düşünmedim ona boydan oldu herhalde
İzlemeye gelirler beni , beyimin başı belaya girer.
BoykotKız zaten az önce atmışsın ya, verileri sızdırmış bu marka boşver kimse almasın
Sorma şekerim çocuğumun puseti yok resmenAşkım sen arabayı ne düşünüyorsunve nasıl bu zamana kaldın beğenmedim performansını
Merhaba Ocak annelerindenim burayı da takip ediyorum yardımcı olmak için yazmak istedim. Orkun beye devamlı gidiyorum ben arkadaşınız poliklinik sekreterlerine durumu söylerse kayıt açar yardımcı olurlar hangi gün poliklinik yapıyor onu öğrensin mutlaka o şekilde gitsin. Ama en az 2-3 saat beklemeyi göze alsın ben randevu aldığım halde 2 saatten önce muayene olamadım hiç çok yoğun doktor bey.annabelica canım bişey sorcam sana benim arkadaşım da şans hanıma takipli dün beraber kontrolümüz vardı 22 haftalık daha onun bebeği rahim ağzı kısalığı var demiş serklaj işlemi yapamadığını söylemiş üniye orkun hocaya yönlendirmiş aramışlar full doluymuş bizim hastanede olmuyor mu yani yapılmıyor mu bi bilgin var mı yoksa yapan doktorlarda varmıdır
Aşkım ben gidip deneyimledim hemen sana özet geçiyorumSorma şekerim çocuğumun puseti yok resmenKalbim cybex priam da kaldığı için tip olarak başka bişey beğenemiyorum Ona da okadar para vermek istemiyorum hem de ağırmış hafif istiyorum. Bide gidip deneyemiyorum ya Bu haftada 30dklık kaçamağı hastaneye 5dk mesafede bebekhouse var belki oraya giderim iyi hissedersem, yada eşime annemlere vericem o görevi Önerilerinize açığım. Sen mios almıştın, maxi cosi leona 2 ler var, cybex eezy twist 2 var, kraftlar var hatırladığım
Süper bi özet oldu kuzumm teşekkürlerrAşkım ben gidip deneyimledim hemen sana özet geçiyorumpriam model olarak çok çok güzel bir şey gerçekten ben son dk kadar hep ikilemde kaldım. Ama daha önceden yazdım buraya katladığın zaman büyük boy valiz gibi duruyor, uçakta sıkıntı yaratıyorlarmış, birde mesela çocuğun oturduğu yer koltuğumu nesi oluyor adını bilmiyorum şimdi o koltuk sana dönükken katlanmıyor, onu tekrar dışarıya döndüreceksin öyle katlanıyor, mios her iki tarafa bakarken katlanıyor, ama şimdiki aklım olsa miosa bile o kadar para vermezdim ben, direk maxi cosi leona 2 alırdım. Ben birazda alırken uzun ömürlü olsun ki 2-3 çocuk büyütsün kafasında aldım
Koskoca balıkesirde nasıl serklaj yapmaz hiçbir doktor ya çok canım sıkıldı bu işeDün şans hanımdan once betül hanıma detaylıya gitmişti oda söylemiş yapılması lazım diye ama anladığım kadarıyla yaparım dememiş dün bekledim ya perinataloji bölümünde nesrin hanım bi hastasını cem beye yönlendirmiş rahim ağzı kısalığı için bugün mesela sabahtan çağırmıştı o kızı öyle yonlendirse işte yaparmı cem bey yoğunluğundan dolay bende sorucaktım eğer dün girebilseydim ama benide haftaya attıbakalım ben bi şükran hocaya soraym bi bilgi edinirim en azından
Bu bende de var ya malum hep uzaniyorum ya, bazen tişörtün boğazı tam boynuma dogru basıyor Allahım tisortle kavga ediyorumOldum olası sıkıya gelemem zaten de hamilelik de iyice beter etti
Yiğidin malı meydanda olurmus aşko yiğit bir anasın senBen bunu giyersem otursam kalkamam kalksam oturumam malım meydanda olur
Aşkım prego nasıl hiç bakmadım, maxi coside kızlar burada çok övdü o yüzden bakmıştım, puseti onunda tam yatıyor diyeSüper bi özet oldu kuzumm teşekkürlerrdiyorum ya tek şeyim görsellik mios için de priam için de, ona da gerek yok dediğin gibi okadar paraya. Maxi cosilere baktırayım o zaman ben de bizimkilere hantal büyükte istemiyorum çünkü. Peregoların da rengini, tipini beğeniyorum onlar nasıl
Ondan sonra 3.sayfada bizYiğidin malı meydanda olurmus aşko yiğit bir anasın sen
Yiğidin malı meydanda olurmus aşko yiğit bir anasın senBen bunu giyersem otursam kalkamam kalksam oturumam malım meydanda olur
Ay evet kuzum ya büyük maddeler tiklenince insanı bir rahatlama alıyorbabylovee en büyük kalemleri halletmişsin bi rahatlama geliyo demii hayırlı olsun, sağlıklı güzel günlerde kullansın miniko bizim eşyalarımız da salı günü geliyoo, dolap şifonyer beşik. Arabamız yok hala
@Cherry Mom Kendini çok yorma canım, boşver doğum öncesi detaylı temizlik yapılacaksa zaten şimdi yağışlar da gelir, uzan dinlen keyif yap
annabelica görüş gününüz çok güzel geçsin minimum 1600 çıkacak bence gör bak minik kuş
babylovee @ugurluceyli benim normal çıkan şekerim @Beyazyasemin in dediği gibi bu haftalarda bi tık daha arttı. Zaten tansiyon, şeker, kolestaz vs 30ncu haftadan sonra asıl aktifleşiyo. Oyüzden bu haftalardan sonra asıl daha çok dikkat etmemiz gerekiyor bence.
@suuuduru68 oğluşun çok tatlı ya maşallah, onlar için endişe vericidir belki annemin göbüşü şişiyo diyegöbüşün hakikaten çok büyümüş Bizimkiler bakalım nasıl olcak o haftalarda
@sirinm sor detaylı bakalım kuzum rapor işini tekrar inşallah olabiliyodur en azında 1-2 hafta rapor alırsın rahat edersin
@mamavera sen nasılsın canım, hala hastanede misin? Nedir son sağlık durumları?
@incim1 umarım doğru etiketlemişimdir. Nasılsın canım dün de hiç yazmamışsın? Ne durumda tedavi?
Ben de durum stabil, evdeyim yatıyorum alışveriş yapıyorumkasık bacak ağrılarım oluyo arada hafif adet sancısı gibi sonra geçiyo şükür.
Sen halennnn girmedin miKoskoca balıkesirde nasıl serklaj yapmaz hiçbir doktor ya çok canım sıkıldı bu işe
Totisi görünen sepidenin kocası sepidenin totisini ısırdıOndan sonra 3.sayfada biztövbe estağfurullah
Allah allah doktorların fikir ayrılıkları çok yorucu oluyor ya. Çocuk doktoru kendi çocuğuna kullanıyor mesela ama bir diğeri başka şey diyor bilemedimBu arada kızlar çocuk doktoruna sordum yataş junoyu tabi ne olduğunu bilmiyor, görsel attım Eki Görüntüle 3659785
bunda yatması uygun mu diye. Sert zemin, reflusu varsa gerekirse reflu yatağı öneriyoruz ama ayak kısmı yukarda ne alaka dedi uygun değil dedi. Alanlar, alacak olanlar sizler de doktorlarınıza sorun isterseniz zaten çıkıyodur o ayak kısmındaki yükselti, en kötü çıkarırsınız. Ileteyim size de dedim.
Oda bence en son iş zaten kıyafetler beşik olsun tamamdırYiğidin malı meydanda olurmus aşko yiğit bir anasın sen
Ay evet kuzum ya büyük maddeler tiklenince insanı bir rahatlama alıyorbiz henüz odasina başlamadık yaa. Bekledigimiz bir usta var oncesinde odayi bosaltmamiz icin o gelsin sonra bakcaz artik. Ama mobilya alisverisini erteledik iste bu sebeple de bakalim nasil olacak
Bebek arabasi belirledikten sonra indirim takip etmek kolaymisaklinda olsun.
Ayy salı geliyor mu dolaplarıii
Canım haklisin ama bende de ajsi gibi bir istah açıldı sorma.. doktor da dedi 30dan sonra tansiyon vs daha yükselmeye meyilli oluyor diye, dedigin gibi seker de kontrolden cikiyor insüline ragmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?