Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Fikir olsun kuzu bende paylasayim bu konuda bildiklerimi, biz kraft kenyayi begenmistik almak niyetimiz vardi esimle annem gittiler bakmaya biraz alçak kaldığını bende gozumle gördüm görüntülü de, sonra kraft tokyo vardi ona bakti esim, mesela puset degilde diger koltugu varya hic yerinden kaldirmadan 360 derece dönüyor ister anneye ister dışarıya. Ek olarak yerden yüksek manevra olarakta hızlı dönüyor.
Kraft kenya da öyle güzel ama sadece iste biraz alçak benim icinde bu onemli ya cok egilemem
Sonra calisana sormuşlar calisan da direkt kraft tokyo ya bakmanizi öneririm cok daha satılıyor ve burdaki arabalarin cogunu bilen biri olarak bunu öneririm birde prego concorde oneririm bu ikisi üst segment demis. Aklinda olsun canım
Bütçeye de bagli tabi ne kadar ayirmak istedigine.

Aynen canım sorma, ben de sadece iletmek istedim. Olumlu, olumsuz hiçbi fikrim yok. Sadece ayak kısmına takıldı
Onun olayı zaten o anne karnı hissi içe gömülmüş gibi olacak yani zaten tüm bebekler sevmiyor bakalım ne olacak eğimli olandanda kullandım dün bahsetmiştim kimle konuştum unuttum şimdi. Onda da ayaklar aşağıda ve bir noktadan sonra sabah çocuğu aşağı inmiş buluyorsun

Ahahha o bos odalar simdi masallar ülkesi gibi olacak renkli , mis bebek kokulu, bebek kahkahalı sağlıkla kullanalım...

Aaa ayniii. Bu sabah benimde oyle cikti aclik tokluk
O zaman haklisin bende sorun benim yememde saniyordum. 2 dilim tam bugday tost ekmegi yedim bu sabah mesela. Tost ekmekleri de minnak dilimdir bilirsiniz. Ama 138 çıktı

Ogle yemegi saatim geldi kalkiyim da vuruyim insülinimi

Canım sağol duramadım maalesef baktım 3 gündür kafamda sildim gitti

Sizinde eşyalarınız hayırlı olsun canım bebek arabası bebek doğar doğmaz şart değil ama pusetini tek kullacaksan lazım tabi

Canım benim de arada kasıklarımda ağrı oluyor, sanki kemiklerm böyle sıkışıyor hissi oluyor, geçiyor ama akşamları bazen karnım da sertleşiyor uzanıyorum geçiyor

Ben Analık çalısır raporu aldım 19 kasıma kadar çalışır yazıyor tahmini doğum tarihi de üzerinde yazıyordu bende taşınma nedenlerinden dolayı düşünüyordum azcık dinleneyim diye sanırım bende izne kadar rapor alamıcam

Ziyanı yok ben zaten favorilerinde varım dolandırıcıların her hafta biri arıyor
Yok hesabınzdan işlem yapılıyor bilginiz var mı saflar bide beni benim eski çalıştığım bankadan arıyorlar
Banada geçen msj geldi yakında icra başlatılacak diye ismimden tutturamadılar

6 büyütsün 6

Ziyanı yok ben zaten favorilerinde varım dolandırıcıların her hafta biri arıyor
Yok hesabınzdan işlem yapılıyor bilginiz var mı saflar bide beni benim eski çalıştığım bankadan arıyorlar
Benide sözde hukuk bürosundan arayıp icra var demişlerdi e devlette takip ettim dosya yoktu anladım dolandırıcı olduklarını youtubedan polis telsizi actım hakkınızda şikayet var dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…