Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
teşekkür ederiz teyzesi
romantik benim oğlum kızı olan romantik sarışın damat isteyen yazsın
evet ya bir haftada böyle büyüdü ben daha son haftalarımızı düşünemiyorum

Çok teşekkür ederim canım çok güzel açıklama olmuş. Kenyayı da Tokyoyu da öneren arkadaşlarım da vardı ikisini de deneyip karar vermeniz de güzel oldu benim için Onu da denetirim annemlere. Bütçenin düşük olması tabiki önemli hepimiz için, hafif kullanışlı manevrası güzel olsun yeter

Ay bu arada zıplamamak gerekiyormuş bebeğin kanala yanlış yerleşmesine sebep oluyormuş. Ben bildiğin pilates yapıyorum zıplama hoplama olmadan jssj
Kızlar ebe bir şey anlatmıştı gene doğuma geliyor ama açılma çok değil diye git evde geçir bu vakti falan diyorlar o ara çocuk normal pozisyonda neyse gidiyor bu da açılma olsun diye pilates topuyla çalışıyor ama yayılmak yerine hareketi yanlış yapıp zıplıyor. Sabah doğuma gidiyor sancıyla bebek ters dönmüş sezaryene giriyor. Bu 39. Haftada oluyor düşünün. Ben şey demiştim ne zamana kadar dönebilir diye
sirinm hemen araştırıp geliyor
Hahahaha deli kuzu bildiğim kadarıyla isteyen oraya cup koysun diye. Mesela ben en başta bir sütyen aldım ebebekten denemek için dediğiniz gibiydi benim de uç belli olunca cup koydum orası tuttu
Kuzum ben başından beri Maxi cosi leona 2 dedim ve onu aldım en son.
Çift yönlü kullanım, tam yatış, tek elle kapatma ya da yatırma, büyük tekerlek, çoklu yatış pozisyonu, ayarlanabilir yükseklik, uzatılabilir sırt yüksekliği var. Bunlar benim aradığım özelliklerdi ve bu özelliklere sahip arabalar maalesef çok ağır geliyordu bana. Ta ki leonayı görene kadar. Aşırı hafif ve manevraları çok iyi. Geçen bir arkadaşım geldi o 2 çocuk büyüttü, denedi ve ben salakmışım kaç yıldır hantal araba kullanıyorum dedi onun joie arabası. Ay keşke video atabilsem ya. Kuzu bul beni video atayım sana olmazsa instadan falan ya
Ya bugün 2 müdür yardımcısına sordum alabilirsin rapor düşmez izninden dedi yine bir ikilik bunu net nereden öğrenebiliriz ya

Oyy yaa eskiden herşey ne güzel tekmiş, sadeymiş vallaha alıp geçiyolarmış. Her yeni model yeni bir kafa karışıklığı.

Aşko yayılmak dediğin daire gibi hareketler yapmak mı zıplamadan?

Ne demek canım rica ederim
Gercekten özellikle biz anneler icin hafif ve manevrasi güzel olmasi önemli birde tek elle kapanıp açılması, birde tam yatar pozisyon olması çok önemli.
Ne bekledigimize bagli araba konusu. Ben kenyanin manevrasini begenmistim mesela tokyoyu esim denedi kenya ile kıyaslandığında tokyo daha pratik ve hızlı dedi benim icin hic denemeye bile gerek kalmadi. En tav oldugum özelliği ise alttaki fotoda , koltugu yerinden çıkarmadan dönüyor.

Eklentiler

• Screenshot_20251016-161432_Trendyol.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar 1615 gram 42 cm olmuş bebitom. Suyu baya artmış. Hala mükemmel olmasa da öncekine göre çok çok iyi dedi. Havuç suyuna devam edecekmişim
Canım gelişimi güzel olsun suyunun iyi olmasi sevindirici emeklerinin karşılığını almışsın çok sevindim kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…