Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ay hep filmlerde oluyor ya avukat mahkemede doğuruyor yapmazsın demi öyleli şeyler

hey maşallah
dur adminim sanada iki tane

Ay hep filmlerde oluyor ya avukat mahkemede doğuruyor yapmazsın demi öyleli şeyler
Ay ben 38 haftalıkken evde oturmaya başladım baktım gelen giden yok sıkıntıdan 40 haftalıkken adliyeye attım kendimi Balıkesirde hastane adliyenin yanında zaten evimden daha yakın. Her türlü yetişirim

Ay ben 38 haftalıkken evde oturmaya başladım baktım gelen giden yok sıkıntıdan 40 haftalıkken adliyeye attım kendimi Balıkesirde hastane adliyenin yanında zaten evimden daha yakın. Her türlü yetişirim
İlk doğumda bunları yapan 2.de neler yapmaz

E erkekbebek bacım bebişin kıyafetleri toparladı mı biraz? kendi boyutuna geldimi geri? resim at kız merak ettim nekadar küçülmüşler
Aşko bak şimdi aşağıdaki fotolarda yeşil beyaz ve gri alt var. Bu 6 lı aldığımız pijama seti. Elbette ki makinadan önce ölçmemiştim. Yani en başından beri sadece beyazın bedeni farklıysa (ki hepsi 0-3 ay diye geçiyor) onu bilemem ama ihtimal de yok gibi. Beyaz olan kurutmada kurudu. Diğerleri askıda kurudu. Bel kısmından sıfırlayarak çektim fotoyu, belli olmuyor diye açıklıyorum

Son durum bu şekilde Diğer kıyafetlerde direkt aynısından olmadığı için ne kadar ne oldu fikrim yok, ama gözüme küçülmüş görünüyorlar

Kasımın ikinci yarısında başlıyoruz doğurmaya hadi bakalım ben 40 haftalık doğurcam gibi hissediyorum bugünlerde ama nasip bakalım
Kasımda herkezin gözü telefonda acaba biri doğurdu mu diye beklemek olcak
en azından meraklı "BEN" öyle olcam
nöbetci olarak beni sec adminim
evet banada sen 40.haftalık doğurcan gibime geliyor

Kasımda herkezin gözü telefonda acaba biri doğurdu mu diye beklemek olcak
en azından meraklı "BEN" öyle olcam
nöbetci olarak beni sec adminim
evet banada sen 40.haftalık doğurcan gibime geliyor
Ayy sizin yüzünüzden bir an önce doktora gidip ne zaman doğutturacan beni demek istiyorum bu kadar meraklı değildim, meraklandım şu an

Ben de bağkurdan ödeme almak için rapor istedim. Başka faydalanabileceğimiz bir şey var mı canım doğum izni raporuyla benim pek bilgim yok bu konuda cmk duruşmalarına mazeret sunsam kabul ederler mi ? Yoksa yetki belgesi mi isterler sanık sorgusu yapılacaksa mesela

kız Allah seni napmasın grupca kalbimize indirdin bizde ciddi fark var zannediyoz hatta ben yok oldu kıyafetler diye hayal ettim

Kızlar dışarıdayken ayagım bosluga geldi sag kalcamın üstüne yan düştüm göbekten derbe almadım kanama vs birşey olmadı biraz ayağım burkuldu birşey olmamıştır dimi bebişe kanama olmadığı içinde acile gitmedim düştüğüm yerden de kolay kolay kalkamadım göbekten ayy ben iyiyimde inşaallah bebişte iyidir

Canım ben de bunu aldım, ebe olası durumda insülin enjektörleri kullanıyoruz demişti ya evde de bunu kullanabilirsin dedi. Sonrası için de bir tane bulunsun ne olur ne olmaz diye comotomo biberon aldım.
ÜyeDoğum tarihi
@milan2420.11.25
@Azimliiii24.11.25
@pamuk583408.12.25

annabelica copy yapsan olur sanırım
Ay bu beni çok heyecanlandırdı
Bu kadar sorumluluğum var maaş istiyorum
Huzur hakkı
Ay ne diyim ama ben sevmem böyle işleri kavga çıkınca kaçarım
Okumuş kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…