- 10 Haziran 2024
- 2.613
- 3.927
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.421
sen benimle iki gün takıl daha neler merak edersinAyy sizin yüzünüzden bir an önce doktora gidip ne zaman doğutturacan beni demek istiyorumbu kadar meraklı değildim, meraklandım şu an
Ay bizim siteye yeni bir kadın taşındı o gün sohbet ettik şehir hastanesinde ebeymiş acil bir şey olursa evde doğurturum rahat ol dedi hahhaaÇok mantıklıkeşke bi ebemiz olsaydı sayfada
Artık sırtın yere gelmezAy bizim siteye yeni bir kadın taşındı o gün sohbet ettik şehir hastanesinde ebeymiş acil bir şey olursa evde doğurturum rahat ol dedi hahhaa
Müthiş rahatlık olurAy bizim siteye yeni bir kadın taşındı o gün sohbet ettik şehir hastanesinde ebeymiş acil bir şey olursa evde doğurturum rahat ol dedi hahhaa
Bu büyükçe bir alt, baya küçülmemiş mi ya aradaki farka baksana. Kaç cm daha çeksinkız Allah seni napmasın grupca kalbimize indirdin bizde ciddi fark var zannediyozhatta ben yok oldu kıyafetler diye hayal ettim
Kasımda girer bakarım herhalde ya. Doğum kadar heyecanlı bişey var mı. İşi gücü bırakır okurum herhaldeKasımda herkezin gözü telefonda acaba biri doğurdu mu diye beklemek olcak
en azından meraklı "BEN" öyle olcam
nöbetci olarak beni sec adminim
evet banada sen 40.haftalık doğurcan gibime geliyor
Çok geçmiş olsun ya düşme konusunda hiç bilgim yok yanlış yönlendirme yapmayayım.dr a telefonla falan ulaşma imkanın var mıKızlar dışarıdayken ayagım bosluga geldi sag kalcamın üstüne yan düştüm göbekten derbe almadım kanama vs birşey olmadı biraz ayağım burkuldu birşey olmamıştır dimi bebişe kanama olmadığı içinde acile gitmedim düştüğüm yerden de kolay kolay kalkamadımgöbekten ayy ben iyiyimde inşaallah bebişte iyidir
olsun bebelerimizde zaten minnacık olcağı için en azından ilk ay sığar içine endişelenme annesiBu büyükçe bir alt, baya küçülmemiş mi ya aradaki farka baksana. Kaç cm daha çeksin
Bak mesela bu da yenidoğan tinylamb takımının içliği, zaten küçüktü sanki yok gibi oldu şu an
Eki Görüntüle 3662263
Sağol canım bunu kullanan da vardı birkaç kişi evet, ben eczaneye gittim en sonunda onun tavsiyesi üzerine ocean orzaxın magnezyumunu aldımBen osteocare kullanıyorum canım
Anladım tatlım inşallah çok iyi geçer dinlenme sürecinRica ederim canımkaraciğerim hassas benim minimum ilaç vs kullanmam lazım. Oyüzden doktorum bol sıvı ve dinlenme tavsiye etti
O kasılmalar çok fena oluyorBen uzun zamandır osteocare kullanıyorum günde 2 tane, karnım değil ama bacaklarim çok kasılıyordu, geçti şükür
Kız sen ne tatlısın
Geçmiş olsun canım ben de 1 ay önce aynı o şekilde sağ ayağımın üstüne yan düştüm bileğim fena burkuldu sargıya aldılar şişliği hala tam inmedi. Ben o korkuyla acile gittim canım da çok yandı kırıktan korktum. Bebişte sıkıntı yoktu şükür ama tedbir amaçlı gidip baktırılabilir bence. Hatta perinatolojide 1 gece yatış tavsiye ettiler ama yatmadım evde kanama olup olmayacağının takibini yaptım.Kızlar dışarıdayken ayagım bosluga geldi sag kalcamın üstüne yan düştüm göbekten derbe almadım kanama vs birşey olmadı biraz ayağım burkuldu birşey olmamıştır dimi bebişe kanama olmadığı içinde acile gitmedim düştüğüm yerden de kolay kolay kalkamadımgöbekten ayy ben iyiyimde inşaallah bebişte iyidir
kasımda böyle olcaksak aralığı düşünemiyomKasımda girer bakarım herhalde ya. Doğum kadar heyecanlı bişey var mı. İşi gücü bırakır okurum herhalde
İşi işte bırakma olayını biraz abartmışızKızlar ben ikinizi de yeni öğreniyorum hatta çok komik bir şey diyeyim canım ben seni çalışıyor bile bilmiyorumannabelica , sen bebişinle evde değil misin çok şaşırdım hep evde onunla ilgileniyorsun sanıyorum, kız sen çalışıp, hem bebeğe bakıp hem buraya nasıl yetişiyorsun
Mazeret olarak sunabilirsin canım kabul ediyor mahkemeler. Bazı dosyalarıma yeni avukat atanmıştı mahkeme ihtiyaç halinde yeni atama yapıyor. Ücretini aldıysan direkt bas mazeretiBen de bağkurdan ödeme almak için rapor istedim. Başka faydalanabileceğimiz bir şey var mı canım doğum izni raporuyla benim pek bilgim yok bu konudacmk duruşmalarına mazeret sunsam kabul ederler mi ? Yoksa yetki belgesi mi isterler sanık sorgusu yapılacaksa mesela
Sanada geçmiş olsun canım ambulans çağıracaklardı dedim acile götürüp ultrasonla bakarlar o anca tansiyon nabız yoklarlar dedim kendimi de iyi hissediyorum dedim biraz dinlenip araca geçeceğim dedim hatta olayın üstünü iki arkadaşa araçla eve bıraktım sonra evime geldim çok şükür karnımda bir ağrı vs hissetmiyorum ama şokun etkisinde deyilimdir 1 saat geçti çünkü duş aldım çıktım uzandım bir ayağım hafif bir incindi ödem ağrı yapıyordu büyük ihtimalleGeçmiş olsun canım ben de 1 ay önce aynı o şekilde sağ ayağımın üstüne yan düştüm bileğim fena burkuldu sargıya aldılar şişliği hala tam inmedi. Ben o korkuyla acile gittim canım da çok yandı kırıktan korktum. Bebişte sıkıntı yoktu şükür ama tedbir amaçlı gidip baktırılabilir bence. Hatta perinatolojide 1 gece yatış tavsiye ettiler ama yatmadım evde kanama olup olmayacağının takibini yaptım.
Kuzum o alt pijamayı giydirebilirim, ya da onun gibi büyükleri de giyer. Senin gözüne az geldi ama 3 parmak kadar boydan çekme var onlardaolsun bebelerimizde zaten minnacık olcağı için en azından ilk ay sığar içine endişelenme annesi
Huzur hakkına koptum ya gruptaki bazı esprileri üste tutturmak istiyorumCanım ben de bunu aldım, ebe olası durumda insülin enjektörleri kullanıyoruz demişti ya evde de bunu kullanabilirsin dedi. Sonrası için de bir tane bulunsun ne olur ne olmaz diye comotomo biberon aldım.
Ay bu beni çok heyecanlandırdı
Huzur hakkı
Okumuş kadın
HeroooKızlar ben ikinizi de yeni öğreniyorum hatta çok komik bir şey diyeyim canım ben seni çalışıyor bile bilmiyorumannabelica , sen bebişinle evde değil misin çok şaşırdım hep evde onunla ilgileniyorsun sanıyorum, kız sen çalışıp, hem bebeğe bakıp hem buraya nasıl yetişiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?