- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.441
Yuh kadın doğumcu muBende daha iyisi var söyliyim mi
Herooobende geçen bebekten dolayı rahatsızlanınca öğrendim hatta ozaman az çalış yorma kendini falan demiştik
Kuzum düzenli mesaim yok işim oldukça gidiyorum duruşmam randevum oldukça vs. Annemle yakın oturuyoruz kızıma da o bakıyor. Serbest meslek rahatlığı diyelimKızlar ben ikinizi de yeni öğreniyorum hatta çok komik bir şey diyeyim canım ben seni çalışıyor bile bilmiyorumannabelica , sen bebişinle evde değil misin çok şaşırdım hep evde onunla ilgileniyorsun sanıyorum, kız sen çalışıp, hem bebeğe bakıp hem buraya nasıl yetişiyorsun
Hiç mazeret sunmamıştm biraz tadını çıkarayım mademMazeret olarak sunabilirsin canım kabul ediyor mahkemeler. Bazı dosyalarıma yeni avukat atanmıştı mahkeme ihtiyaç halinde yeni atama yapıyor. Ücretini aldıysan direkt bas mazeretiBeraat vekalet ücreti alma ihtimalin olan dosyaların varsa onlara da yetki belgesi sunabilirsin tabi ödeme almadığın ilk duruşması olacak dosyalarına da yetki verirsin
Ben ful mesai buradayım aralıktakasımda böyle olcaksak aralığı düşünemiyom
Kuzum düzenli mesaim yok işim oldukça gidiyorum duruşmam randevum oldukça vs. Annemle yakın oturuyoruz kızıma da o bakıyor. Serbest meslek rahatlığı diyelimama bazen de çok yoğun oluyorum buraya da giremiyorum o zaman
Daha iyisi ama kem gözleri üstüme çekmek istemiyorumYuh kadın doğumcu mukomşu mu
Acilde önce kalp atışına bakıldı sonra travmatolojiye yönlendirdiler ben röntgen çektirmek istemedim radyasyon almak istemediğim için. O yüzden sargıyla yetindiler kırık ihtimaline karşı onu da 1 hafta takip ettim şişlik ve morluk artarsa mecbur röntgen çekilecekti. Daha sonra kadın doğuma tekrar aldılar bebeğe detaylı bakıldı. Kanama kontrolü yapıldı ve 20 dk nstye bağladılar. Fikir değiştirirsen süreç bu şekilde ilerliyor canım bilgin olsunSanada geçmiş olsun canım ambulans çağıracaklardı dedim acile götürüp ultrasonla bakarlar o anca tansiyon nabız yoklarlar dedim kendimi de iyi hissediyorum dedim biraz dinlenip araca geçeceğim dedim hatta olayın üstünü iki arkadaşa araçla eve bıraktım sonra evime geldim çok şükür karnımda bir ağrı vs hissetmiyorum ama şokun etkisinde deyilimdir 1 saat geçti çünkü duş aldım çıktım uzandım bir ayağım hafif bir incindi ödem ağrı yapıyordu büyük ihtimalle
Konudan bağımsız canım bunun linki varmıAşko bak şimdi aşağıdaki fotolarda yeşil beyaz ve gri alt var. Bu 6 lı aldığımız pijama seti. Elbette ki makinadan önce ölçmemiştim. Yani en başından beri sadece beyazın bedeni farklıysa (ki hepsi 0-3 ay diye geçiyor) onu bilemem ama ihtimal de yok gibi. Beyaz olan kurutmada kurudu. Diğerleri askıda kurudu. Bel kısmından sıfırlayarak çektim fotoyu, belli olmuyor diye açıklıyorum
Son durum bu şekildeDiğer kıyafetlerde direkt aynısından olmadığı için ne kadar ne oldu fikrim yok, ama gözüme küçülmüş görünüyorlar Eki Görüntüle 3662260 Eki Görüntüle 3662261
Ya inşallah öyleyimdir kuzum. Bazen modum düşüyor gerçekten yetebiliyor muyum diye. Çok iyi geldi bana bu mesajınYa canım benim, maşallah sana olsun, elinden geleni yapıyorsun. Çok takdir edilesi bir annesin zaten, çok normal yine çok iyi yetişiyorsun her şeye
olsun en büyük derdimiz bu olsun olduğu kadar artıkKuzum o alt pijamayı giydirebilirim, ya da onun gibi büyükleri de giyer. Senin gözüne az geldi ama 3 parmak kadar boydan çekme var onlardaYenidoğanlar, zıbınlar falan çok küçüktü zaten onlar da 2-3 parmak küçüldüyse biraz sıkıntı olabilir. Onları da giydiği kadar artık doğunca göreceğiz
hareketlerini hissetmessem bende yarın doktpruma görünürüm çok teşekkür ederimAcilde önce kalp atışına bakıldı sonra travmatolojiye yönlendirdiler ben röntgen çektirmek istemedim radyasyon almak istemediğim için. O yüzden sargıyla yetindiler kırık ihtimaline karşı onu da 1 hafta takip ettim şişlik ve morluk artarsa mecbur röntgen çekilecekti. Daha sonra kadın doğuma tekrar aldılar bebeğe detaylı bakıldı. Kanama kontrolü yapıldı ve 20 dk nstye bağladılar. Fikir değiştirirsen süreç bu şekilde ilerliyor canım bilgin olsun
Çok minnoşsizinle bu şekil sohbet ediyorum bacılarım
BemYa inşallah öyleyimdir kuzum. Bazen modum düşüyor gerçekten yetebiliyor muyum diye. Çok iyi geldi bana bu mesajın
Geçmiş olsun insan endişeleniyor valla bende dolap köşesine göbeğimi çarptım bugün çizildi bide kırmızı çizgi şeklinde duruyo hala çarptığım yer sonra bişi olmaz diye avutuyorum kendimi. kız acıdımi diyorum bir videoda vardı ya ama erkek işte bebişimKızlar dışarıdayken ayagım bosluga geldi sag kalcamın üstüne yan düştüm göbekten derbe almadım kanama vs birşey olmadı biraz ayağım burkuldu birşey olmamıştır dimi bebişe kanama olmadığı içinde acile gitmedim düştüğüm yerden de kolay kolay kalkamadımgöbekten ayy ben iyiyimde inşaallah bebişte iyidir
Ay nasıl farketmiş gobuslerin büyümesi belli artık son aylarda olduğumuzsizinle bu şekil sohbet ediyorum bacılarım
Aha perinatologDaha iyisi ama kem gözleri üstüme çekmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?