Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
yaa benimde aklıma o video geldi araba sürerken tebessüm ettim onlar korunaklı duvarlar sular altında Rabbim korur

Büyük göbeğe alışmak çok zormuş ben de fırından yeni çıkmış tepsiye değdim göbeğimde yanık izi oldu hamilelikte sakarlık, denge kaybı vs de sık yaşanırmış.

Ta ta ta taaammm yağıztoşun odası kuruldu kızlarr artık dekorasyon kısmına geçebilirim biraz geç atabildim annem ve kayniş geldi temizlik yaptılar sağolsunlar küveti nereye koymuşlar bakınız
Şimdi sırada yarın oğluşumdan iyi haberler almak var yavrumun bacak boyu kısa gözüküyordu doktor perinatolojiye sevk etti bakalım detaylı bakıcak inşallah sonuç iyi çıkar

oyy odası çok tatlı olmuş yakışıklının

Ay Allah'ım sağlıkla büyüsün inşallah canım güle oynaya kullansın odasını çok hoş olmuş

Büyük göbeğe alışmak çok zormuş ben de fırından yeni çıkmış tepsiye değdim göbeğimde yanık izi oldu hamilelikte sakarlık, denge kaybı vs de sık yaşanırmış.
Aynen canım alisamadik sanırım bende hafif hafif baya carpiyorum yani demekki fark etmeden büyüdü göbekler dikkat et ama canım yanık falan mazallah canın çok yanar

İyi günlerde kullansın ben de bu modelden aldım. Aynı mağazadan bile almış olabiliriz. Montessorinin içindeki yatağı ayrıca mı ekledin canım ?

Yarın da güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…