- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.461
yaa benimde aklıma o video geldiBem
Geçmiş olsun insan endişeleniyor valla bende dolap köşesine göbeğimi çarptım bugün çizildi bide kırmızı çizgi şeklinde duruyo hala çarptığım yer sonra bişi olmaz diye avutuyorum kendimi. kız acıdımi diyorum bir videoda vardı ya ama erkek işte bebişim
Aynen canım endişelenme sende Allah'a emanet onlaryaa benimde aklıma o video geldiaraba sürerken tebessüm ettim onlar korunaklı duvarlar sular altında Rabbim korur
Çok minnoş
demiiAy nasıl farketmiş gobuslerin büyümesi belli artık son aylarda olduğumuz
Annem emekli ebeAha perinatolog
Sen bu hayatta cenneti yaşıyorsun be..Annem emekli ebe
Büyük göbeğe alışmak çok zormuşBem
Geçmiş olsun insan endişeleniyor valla bende dolap köşesine göbeğimi çarptım bugün çizildi bide kırmızı çizgi şeklinde duruyo hala çarptığım yer sonra bişi olmaz diye avutuyorum kendimi. kız acıdımi diyorum bir videoda vardı ya ama erkek işte bebişim
Biri yanında biri karnında maşallahhh harikasizinle bu şekil sohbet ediyorum bacılarım
+ sizlerBiri yanında biri karnında maşallahhh harika
Ahaa e annen demiyomu canım ben seni evde doğum yaptırırım diyeAnnem emekli ebe
oyy odası çok tatlı olmuş yakışıklınınEki Görüntüle 3662283 Eki Görüntüle 3662284
Ta ta ta taaammm yağıztoşun odası kuruldu kızlarrartık dekorasyon kısmına geçebilirim biraz geç atabildim annem ve kayniş geldi temizlik yaptılar sağolsunlar küveti nereye koymuşlar bakınız
Şimdi sırada yarın oğluşumdan iyi haberler almak var yavrumun bacak boyu kısa gözüküyordu doktor perinatolojiye sevk etti bakalım detaylı bakıcak inşallah sonuç iyi çıkar
Eki Görüntüle 3662283 Eki Görüntüle 3662284
Ta ta ta taaammm yağıztoşun odası kuruldu kızlarrartık dekorasyon kısmına geçebilirim biraz geç atabildim annem ve kayniş geldi temizlik yaptılar sağolsunlar küveti nereye koymuşlar bakınız
Şimdi sırada yarın oğluşumdan iyi haberler almak var yavrumun bacak boyu kısa gözüküyordu doktor perinatolojiye sevk etti bakalım detaylı bakıcak inşallah sonuç iyi çıkar
Gerçekten öyle ya ne kadar şükretsem azSen bu hayatta cenneti yaşıyorsun be..
Aynen canım alisamadik sanırım bende hafif hafif baya carpiyorum yani demekki fark etmeden büyüdü göbekler dikkat et ama canım yanık falan mazallah canın çok yanarBüyük göbeğe alışmak çok zormuşben de fırından yeni çıkmış tepsiye değdim göbeğimde yanık izi oldu hamilelikte sakarlık, denge kaybı vs de sık yaşanırmış.
İyi günlerde kullansınEki Görüntüle 3662283 Eki Görüntüle 3662284
Sağol canımmoyy odası çok tatlı olmuş yakışıklının
Şey bende ozel bolgemi artık görememden anlıyorum ,
demiiartık çook zor yürüyorum
ben o konuda çok keyif alıcağıma eminimSağol canımmAsıl işler şimdi başlıyor dimi yıkama ütü işlemi gözümde çok fena büyüdü benim
Amin canım sağolAy Allah'ım sağlıkla büyüsün inşallah canım güle oynaya kullansın odasını çok hoş olmuş
artık kimse göremiyor benceŞey bende ozel bolgemi artık görememden anlıyorum ,ne kadar büyük gobusum olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?