- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.781
Canim ben doğumdan sonra kullanmıştım 10 gün kadar kullandım günde 3 kere alıyordum yine hep 14 9 du tansiyonum. Tansiyon çok sinir bozucu ya Allah yardımcın olsun, kaç haftalık oldun sen ?Kızlar, vallahi önceki yazilanlari hic okuyamadım, kacirdigim birsey varsa affola yeniden dönüp okuyacak kadar enerjim yok kusura bakmayın..
3 Gündür yüksek tansiyonla uğraşıyorum bilenler vardir. Bugunde yine yüksek çıkınca doktoruma yazdım. O da ilac baslayalim dedi. Bide kan ve idrar tahlili istedi alt ast degerlerine baktirmami istedi. Sizlere sorum bu tansiyon ilacını kullanan var mı aranızda?
Adalat 30 mg kullanmya baslayacagim yarin sabah itibariyle.
Merhaba canım
Aa evet şimdi gördüm mesajını bende nst de sancı çıkınca adalat 30 mg verdiler, sancılar azalınca nidalat 10 mg içmeye devam ettim 2 gün boyunca da nidalat kullandımaylemakk sanki sen kullanmistin canım bu adalattan ?
Yatılı misafir mi aldınMerhaba canım
İyiyim çok şükür. Misafirlerim vardı bakamadım buralara o yüzden. Bugün gittiler geri döndümSon 100 sayfayı okuyamadım heralde bir şeyler kaçırmamışımdır iniallah
Evet canım bu sene okula başlamadım hiç karışıklık olmasın diye. 1ay rapor aldım sonra da iznim başladı zaten.Yatılı misafir mi aldınmaşallah sen rapor almıştın değil mi canım izinlisin yani artık?
Son 100 sayfada bi miktar kaos var boşver
kız çok normal almıssın diyorum ya bi rahatlaMaşallah canımİnşallah daha çok almadan sağlıkla tamamlarız
Ne sen sor ne biz anlatalımMerhaba canım
İyiyim çok şükür. Misafirlerim vardı bakamadım buralara o yüzden. Bugün gittiler geri döndümSon 100 sayfayı okuyamadım heralde bir şeyler kaçırmamışımdır iniallah
Ay kıyamam ne diyeyim Allah insanlara empati duygusunu bolca versinde kimse kimseye yük olmasınEvet canım bu sene okula başlamadım hiç karışıklık olmasın diye. 1ay rapor aldım sonra da iznim başladı zaten.
Ah ahh evet yatılı misafir. Ben mi aldım onlar mı geldi orası tartışılır. Oraları hiç açma kendimi doldurmak istemiyorumEşimi üzmek istemedim.
Kaos falan deyince merak ettim ama bak şimdi. Ben başlayayım okumaya en iyisi
Hamilelikte kullanmakta sakınca yoktur galiba baya kullanan varmis galiba. Biraz rahatladım.Canim ben doğumdan sonra kullanmıştım 10 gün kadar kullandım günde 3 kere alıyordum yine hep 14 9 du tansiyonum. Tansiyon çok sinir bozucu ya Allah yardımcın olsun, kaç haftalık oldun sen ?
Ne kadar kullandin canim toplamda. Ben galiba artik doguma kadar kullanırım gibi geliyor.Aa evet şimdi gördüm mesajını bende nst de sancı çıkınca adalat 30 mg verdiler, sancılar azalınca nidalat 10 mg içmeye devam ettim 2 gün boyunca da nidalat kullandım
Bunlar normalde kalp tansiyon ilacı siye geçiyormuş zaten. Yan etki olarak biraz baş ağrısı yapıyor ama haberin olsun başka bir sıkıntı yaşamadım. Şifa olsun inşallah ilaç
Gebeler için sakınca yoktur diye düşünüyorum, ben hastaneye yatınca ebe bir arkadaşımla konuşmuştum. sancıyla hastaneye yatan gebelere genelde adalat/nidalat veriyorlarmış zaten devletteHamilelikte kullanmakta sakınca yoktur galiba baya kullanan varmis galiba. Biraz rahatladım.
Tansiyon çok sinir bozucu gerçekten. Kontrol etmesi zor kontrol altinda tutmasi zor..
Amin canım benim cok sagol aminn..
Canim 31+ yım iste. Biraz daha ilerleyelim oğlumla diye bekliyorum
Evet hamur işi tuzsuz şeylerden uzak durman gerek ama ben doktoruma sormuştum gebelikteki tansiyon yemekle mi alakalı o da hayır vücut kendi yapıyor demişti. laçlar düşürürse eğer doktorlar bekler zaten sen stres yapmamaya çalış hatta mümkün olduğunca ışıktan sesten bile uzak dur. Ben doğum sonrası odamda yatarken hemşireler gelip ışığı falan kapatıyordu telefondan uzak dur diyordu bunlar bile etkiliyormuş Rabbim yardımcın olsun canım benimHamilelikte kullanmakta sakınca yoktur galiba baya kullanan varmis galiba. Biraz rahatladım.
Tansiyon çok sinir bozucu gerçekten. Kontrol etmesi zor kontrol altinda tutmasi zor..
Amin canım benim cok sagol aminn..
Canim 31+ yım iste. Biraz daha ilerleyelim oğlumla diye bekliyorum
O kadar yani diyorsunnnnnNe sen sor ne biz anlatalım
Amin aminnAy kıyamam ne diyeyim Allah insanlara empati duygusunu bolca versinde kimse kimseye yük olmasın
Öyle mii. Sagol canim bu bilgiler de iyi geldi. Sen kontrolden sonra mi biraktin ilaci yoksa dr sana su kadar kullan birak mi dediGebeler için sakınca yoktur diye düşünüyorum, ben hastaneye yatınca ebe bir arkadaşımla konuşmuştum. sancıyla hastaneye yatan gebelere genelde adalat/nidalat veriyorlarmış zaten devlette
Canım zaten hamurisi vs yemiyorum şekerden dolayi. Uzun zamandir da sıfır tuz besleniyorum. Yine de etkilemesin diye.Evet hamur işi tuzsuz şeylerden uzak durman gerek ama ben doktoruma sormuştum gebelikteki tansiyon yemekle mi alakalı o da hayır vücut kendi yapıyor demişti. laçlar düşürürse eğer doktorlar bekler zaten sen stres yapmamaya çalış hatta mümkün olduğunca ışıktan sesten bile uzak dur. Ben doğum sonrası odamda yatarken hemşireler gelip ışığı falan kapatıyordu telefondan uzak dur diyordu bunlar bile etkiliyormuş Rabbim yardımcın olsun canım benim
Ay benimde var malesef tatli yemekten agriyor sol tarafim insallah çürük yoktur cok ağrıniz olurda karanfil ısırın yada az bisey karanfil yagi pamuga damlatip agriyan yere koyun tuzlu su ile gargara felan yapin baska biseye izin yok gebelikteDiş ağrıları çekiyorum ya canım o yüzden yazmıştım
Kontrolden sonra doktor bırakabilirsin dedi öyle bıraktım, sen için rahat bir şekilde iç stres çok etkiliyor zaten tansiyonuÖyle mii. Sagol canim bu bilgiler de iyi geldi. Sen kontrolden sonra mi biraktin ilaci yoksa dr sana su kadar kullan birak mi dedi
Dogru canım haklısın. Tansiyon=stresKontrolden sonra doktor bırakabilirsin dedi öyle bıraktım, sen için rahat bir şekilde iç stres çok etkiliyor zaten tansiyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?