- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.581
Günaydınnn anne bebek çantasında nasıl olur bilmiyorum ama termal çantalarda yıkanınca soyulma yapıyorKızlaar günaydın şimdi size kitabın orta yerinden bir soruuu. Tamam kıyafetleri yıkıycaz ütüliycez okeyy. Peki ya anne bebek bakım çantasını yıkamıycaz mı. Nasıl olacak bi aydınlanma geldi. Ben kumaş aldığım için yıkayabilirim diye düşünüyorum ama termal gözlere sıkıntı olur mu acabaa?
Ay evet soğuk hava demek bebişlerimiz geliyor demekGünaydın canımmm
Hava misssyağmurlu ve kapali havalardan hic hoslanmayan ben, bu havalar Aralık ayının yaklasma habercisi diye bu sabah keyifliyim
Iyiki yagmurlusun Ankaramm
Hoş buldum canım çok teşekkür ederim.Ben ekliyorum listeye hoşgeldin canım. Tablodaki tüm bilgilerini yazarsan ekleyeyim. Yaş
Kaçıncı çocuk
Kese görünme zamanı (hafta+gün şeklinde)
Kalp atışı duyulma zamanı
Belliyse bebeğinin ismi
HoşgeldnHoş buldum canım çok teşekkür ederim.
Yaşım 33
İlk çocuk
Kese görünme zamanını hatırlamıyorum ama 30+6 gebeyim
8.hafta kalp atışını duyduk
İsmi Gökçe
Çok teşekkür ederim hepimizin ki inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin. :) Bizlere de kolay doğum olsun bir avazdaHoşgeldnbebeğinde sağlıkla gelsin inşallah adı çok güzelmiş
Al işte bak şimdi nabacukGünaydınnn anne bebek çantasında nasıl olur bilmiyorum ama termal çantalarda yıkanınca soyulma yapıyor
Ben oğlanın termal beslenme çantasını yıkıyorum devamlı 3.senesi bir şey olmadı anne bebek çantalarındaki termaller farklı mı oluyor acaba şaşırdım sen öyle diyinceGünaydınnn anne bebek çantasında nasıl olur bilmiyorum ama termal çantalarda yıkanınca soyulma yapıyor
Valla ben yıkarım yine deAl işte bak şimdi nabacuko kadar kıyafetleri yıka biberonları steril et, sonra yıkanmamış çantaya mı koyacağız al sana kontaminasyon
Hemde bu havanin en güzel yanı yatmakAy evet soğuk hava demek bebişlerimiz geliyor demek
Bende sevmem ama bu havada yatmak güzelçalışanlardan özür dilerim :))
Anne bebek çantasında olur mu bilmiyorum. Hani şu piknik için olanlar var ya büyük onlar soyuldı benimBen oğlanın termal beslenme çantasını yıkıyorum devamlı 3.senesi bir şey olmadı anne bebek çantalarındaki termaller farklı mı oluyor acaba şaşırdım sen öyle diyince
Artık hiç bişeyi yıkamasanda olurAl işte bak şimdi nabacuko kadar kıyafetleri yıka biberonları steril et, sonra yıkanmamış çantaya mı koyacağız al sana kontaminasyon
Bi an annem yazdı sandımAl işte bak şimdi nabacuko kadar kıyafetleri yıka biberonları steril et, sonra yıkanmamış çantaya mı koyacağız al sana kontaminasyon
Bende yıkarım ya havalandırıp kuruturum napalımValla ben yıkarım yine deherşeyi yıkama sapıklığı var bende
Aynen böyle düşününce yıkamıyım daha iyiArtık hiç bişeyi yıkamasanda olur
Acaba şu oyuncakları yer matını falan steril ettikleri spreylerden mi almalı onlarda organik diyorlar fısfıslayıp silebilirsin belki
Benimde son izin günlerim gerçekten evde olmak çok güzelHemde bu havanin en güzel yanı yatmak
Çalışanlardan bende özür dilerim
Oyy Allahımmm bir an önce Aralık ayina gitsek saglikla hepimiz dogursakkkk
Ahahahah. Annelik modu yavaştan açılıyor sanırım bizde deBi an annem yazdı sandım
Yıka bencede 30 derece fazlada sıktırma en azından bi ilk yıkaması olsun sonra silebilirsin :)Bende yıkarım ya havalandırıp kuruturum napalım
Aynen böyle düşününce yıkamıyım daha iyi
Bide ben yıkanabilsin diye deri değil de kumaş aldım illa birşey dökülür eder diyeDüşük sıcaklıkta yıkarım olmadı 30'da. Kurutmaya bile atmayı düşünüyordum yahu. Hayaller hayatlar.
Bende yıkarım ya havalandırıp kuruturum napalım
Aynen böyle düşününce yıkamıyım daha iyi
Bide ben yıkanabilsin diye deri değil de kumaş aldım illa birşey dökülür eder diyeDüşük sıcaklıkta yıkarım olmadı 30'da. Kurutmaya bile atmayı düşünüyordum yahu. Hayaller hayatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?