- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.621
Benimki kumaş ama ben de öyle yaparım termal gözleri için başta riske atmayalım canımBelki öyle yaparım canım
Ohhh çok sevindimEvet kız gerçektenn yapacaktımtimam sirkeli karbonatlı suyla silerim doğru söylüyorsun
Ben o konuda güzel ilerledim aşko o ben değilim bu seferBakalım kim çantasını bozup buraya msj atacak yapmayın etmeyin diye
Bence de canım riske atmayalımEvet bence o da güzel bir seçenek, gene karbonatlı sirkeyle biraz bekletip yıkanırsa tertemiz olur
Evet canım uyardığın için teşekkür ederimOhhh çok sevindimiyi ki konusu açılmış ben hastane valizini de yeni aldım, aynı şekilde sildim. Gerçi zaten hurçların içinde götüreceklerimiz ama olsun
Sen sıranı saldınBen o konuda güzel ilerledim aşko o ben değilim bu sefer
Üfff son cümleye kadar anlayışla okuyordum ama orası olmadı yaEvimden herkese tunaydin. Dün kaynanm kızdırdı beni biraz.hastaneden çıkmak istemeni anlıyorum ama bebek için ne gerekiyorsa onu yapmalısın yazmis. Ben çıkayım demedim ki. Ayrıca eşim de bu hafta tatil ok ama onun dışında yoğun çalışıyor ve evde yok. Evde yalnız kalmak benim de işime gelmez ki. Acil bir durum oldugunda ne yapacağımı bilemem, hastane daha iyi. Sanki ben ısrarla hastanedn çıkmak istemişim gibi.yapacaklqrini yaptılar hastanede. Erken gelmesine de hazır ol dedi
Aşkım ben tırnak makasıda, tarağıda chiccodan aldımGünaydınnn kızlarAnkara hava durumundan sonra Samsun’da hava 20 derece ben hala kombiyi açmadım
benim bakım çantası deri detaylı elde silmeyi planlıyorum üşenirsem de keselerle ya da seyahat hurçlarıyla koyarım çantanın içine çünkü kesin üşenirim
Şimdi sizlere bir soru canım anneler.
Puset örtüsü , tırnak makası ve tarak almadım. Alıp memnun kalan önerisi olan varsa çok memnun olurum
Çanta nasıl aldınız? Ev için organizer gibi olanlardan alayım dedim ama dışarısı için sırt çantası gerek, 2 tane almak istemiyorum. Direkt sırt çantası mi kullanacaksınız evde de yoksa ev için ayrı mı dusundunuz K _Kestane_Günaydınnn kızlarAnkara hava durumundan sonra Samsun’da hava 20 derece ben hala kombiyi açmadım
benim bakım çantası deri detaylı elde silmeyi planlıyorum üşenirsem de keselerle ya da seyahat hurçlarıyla koyarım çantanın içine çünkü kesin üşenirim
Puset örtüsü , tırnak makası ve tarak almadım. Alıp memnun kalan önerisi olan varsa çok memnun olurum
Ben o konuda güzel ilerledim aşko o ben değilim bu sefer
Ay ben de muhendisimBen varım canım10 yıl çalıştıktan sonra hamilelik ile birlikte biraz ara verdiğim için sesim çıkmıyor. Şu an ev hanımcılığı oynuyorum
zamanında kızımın grubunda annelerden birinin makat gelişliydi bebeğiydi. Vajinal doğumda çok istiyordu ne hareketler yaptıda bebek dönmedi yani denemediği kalmamıştı baş aşağı durmakta dahilGünaydın canım ben yıkamayı düşünmüyorum. Hediye geldi çanta, güzel de bir şey yıkayıp kötü hale gelmesi riskini göze alamadımsleepy mendile asperox sıkıp silerim kullanacağım zaman diye düşünüyorum. Ben sleepy kadınıyım
Kumaşsa yıkanabilir tabi ama termal kısımlarından emin olamadım canım
Kızlar bir şey okudum sanırım instagramda, son haftalarda yere eğilip bir şey pek almayın, bebek dönebilir diyordu. Var mıdır böyle bir şey ya? Doğum pozisyonu alan bebek dönebilir mi böyle, yerden eğilip bir şey almakla acabası
Tamam anneler sitem eder bazen ama son cümle biraz olmamışEvimden herkese tunaydin. Dün kaynanm kızdırdı beni biraz.hastaneden çıkmak istemeni anlıyorum ama bebek için ne gerekiyorsa onu yapmalısın yazmis. Ben çıkayım demedim ki. Ayrıca eşim de bu hafta tatil ok ama onun dışında yoğun çalışıyor ve evde yok. Evde yalnız kalmak benim de işime gelmez ki. Acil bir durum oldugunda ne yapacağımı bilemem, hastane daha iyi. Sanki ben ısrarla hastanedn çıkmak istemişim gibi.yapacaklqrini yaptılar hastanede. Erken gelmesine de hazır ol dedi
Canım samsunum burnumda tüttü şimdiGünaydınnn kızlarAnkara hava durumundan sonra Samsun’da hava 20 derece ben hala kombiyi açmadım
Enfeksiyon ve kan sonucu temiz geldi. Serviksi de daha uzun ölçtü 16mm ama baskı ile 0.6 civarı. Ciger gelistirici yaptık, sanci geciktirici ilac verdik elmesine de hazirliklinol dediler. herhangi bir şikayette gel,o zamana kadar kendi doktor rutinleri git dedi.Üfff son cümleye kadar anlayışla okuyordum ama orası olmadı ya
Senin hastaneden çıkışın nasıl olmuştu canım ben orayı okuyamadım, doktor mu tavsiye etmişti
Aşkım ben ev için organizer olanlardan aldım, dışarı için ayrı alacam
Sen bebeğini herkesten daha çok düşünürsün şu kv ler her şeye karışmasa keşke kv demek bile sinir katsayımı yükseltiyor yaEvimden herkese tunaydin. Dün kaynanm kızdırdı beni biraz.hastaneden çıkmak istemeni anlıyorum ama bebek için ne gerekiyorsa onu yapmalısın yazmis. Ben çıkayım demedim ki. Ayrıca eşim de bu hafta tatil ok ama onun dışında yoğun çalışıyor ve evde yok. Evde yalnız kalmak benim de işime gelmez ki. Acil bir durum oldugunda ne yapacağımı bilemem, hastane daha iyi. Sanki ben ısrarla hastanedn çıkmak istemişim gibi.yapacaklqrini yaptılar hastanede. Erken gelmesine de hazır ol dedi
Hemen bakayım beybi teşekkür ederimAşkım ben tırnak makasıda, tarağıda chiccodan aldım
Puset örtüsüde bunu aldım
Wenaris % 100 pamuk Puset Örtüsü 1 parça - Fiyatı, Yorumları
Wenaris % 100 pamuk Puset Örtüsü 1 parça yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben çoookk önce almıştım çantayı spor valiz gibi ama kocaman çıktı kv beğenmedi ben de inat edip değiştirmedim keşke sırt çantası alsaydım ama desenini de seviyorum
Hastaneden dediler erken gelebilir diye. E kv de o zaman neden taburcu ettiler diyor.ben istemişim gibi. Ama tedavi yöntemleri bitmişti zaten.ypacklari bir şey yok kiTamam anneler sitem eder bazen ama son cümle biraz olmamışsen zaten stresli bir süreç geçiriyorsun ama sen canını sıkıp ona takma kafanı canım, sinir stresten uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?