- 10 Haziran 2024
- 2.632
- 3.957
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.821
maşallah şebnem prenseseAy yazıp gönder dememişim mesajımıBiz 32+0 olduk bugün. Rapor için doktoruma gittim. Bebetom 2045 gr 44 cm olmuş. Bir haftada baya büyümüş. Hızlı gidiyoruz sanki dedim ama doktorum çok beğendi. Suyumuz hala az ama iyiye gidiyor havuca devam dedi
Hay masallah seveyim onun boyunu kilosunu annesiii koca kız olmus yaaaAy yazıp gönder dememişim mesajımıBiz 32+0 olduk bugün. Rapor için doktoruma gittim. Bebetom 2045 gr 44 cm olmuş. Bir haftada baya büyümüş. Hızlı gidiyoruz sanki dedim ama doktorum çok beğendi. Suyumuz hala az ama iyiye gidiyor havuca devam dedi
Benimki de minik minik gidiyordu ama hızlandı. Senin oğluşun da şaşırtacak seni bak görHay masallah seveyim onun boyunu kilosunu annesiii koca kız olmus yaaasaglikla büyüsünleeer. Benim oglumda büyüsün bu hafta tombikto olsun aminn
Çok geçmiş olsun cnmKızlar, vallahi önceki yazilanlari hic okuyamadım, kacirdigim birsey varsa affola yeniden dönüp okuyacak kadar enerjim yok kusura bakmayın..
3 Gündür yüksek tansiyonla uğraşıyorum bilenler vardir. Bugunde yine yüksek çıkınca doktoruma yazdım. O da ilac baslayalim dedi. Bide kan ve idrar tahlili istedi alt ast degerlerine baktirmami istedi. Sizlere sorum bu tansiyon ilacını kullanan var mı aranızda?
Adalat 30 mg kullanmya baslayacagim yarin sabah itibariyle.
Amin teyzesiiiBenimki de minik minik gidiyordu ama hızlandı. Senin oğluşun da şaşırtacak seni bak gör
Çalışabilir raporu mu aldın kuzum yoksa izin mi ?Ay yazıp gönder dememişim mesajımıBiz 32+0 olduk bugün. Rapor için doktoruma gittim. Bebetom 2045 gr 44 cm olmuş. Bir haftada baya büyümüş. Hızlı gidiyoruz sanki dedim ama doktorum çok beğendi. Suyumuz hala az ama iyiye gidiyor havuca devam dedi
Ay yazıp gönder dememişim mesajımıBiz 32+0 olduk bugün. Rapor için doktoruma gittim. Bebetom 2045 gr 44 cm olmuş. Bir haftada baya büyümüş. Hızlı gidiyoruz sanki dedim ama doktorum çok beğendi. Suyumuz hala az ama iyiye gidiyor havuca devam dedi
Ay aynı doktora gidenler var burda di mi? Ne güzelBeyazyasemin canim senin sonraki kontrolun ne zaman ? Doktorumuz izne ayrilacakmis o gitmeden bir görün istersen
Maşallah koca kız olmuş yaaa yerimAy yazıp gönder dememişim mesajımıBiz 32+0 olduk bugün. Rapor için doktoruma gittim. Bebetom 2045 gr 44 cm olmuş. Bir haftada baya büyümüş. Hızlı gidiyoruz sanki dedim ama doktorum çok beğendi. Suyumuz hala az ama iyiye gidiyor havuca devam dedi
Çok şükür canım iyi ol daMerhaba canım
İyiyim çok şükür. Misafirlerim vardı bakamadım buralara o yüzden. Bugün gittiler geri döndümSon 100 sayfayı okuyamadım heralde bir şeyler kaçırmamışımdır iniallah
Yaaa demeyin öyle tırstım şuan ben şehir değiştirmiyorum ama 44km hastanem33 kmneyse du bakalım senden aksiyonlu doğum hikayesi gelecek gibi :))
Her zamanki şeyleri yedim kuzum özel bişey yapmadımAmin teyzesiiibi hizlansin biz şok olalım bu aksam balık yicem birazdan sabahta avokado yerim
Sen bu hafta ne yedin bana onu de hele
Bende de gebelik şekeri var ama yine de kilo almaya devam ediyorum ofBenim durumumu önceki mesajlarda okumadınız galibabende gebelik şekeri çıktı ya zorunluluktan diyeti yapıyorum şeker olmasa herhalde doğuma rahat 20 kilo ile falan girerdim o derece yiyen bir insandım ama bebek beni frenledi
iyi gelir inşallah iyi düşün iyi olsun canım4 defa bile kullaniliyor yani. Oh tamam daha da rahatladım.
Ay bana da cok cok iyi gelsin teyzosuuuyavrularimizi saglikla kucagimiza alalim hepimiz..
Sen nasilsin canım? Yoksun pek
oyy maşallah prensese bak nasilda buyuyorlarAy yazıp gönder dememişim mesajımıBiz 32+0 olduk bugün. Rapor için doktoruma gittim. Bebetom 2045 gr 44 cm olmuş. Bir haftada baya büyümüş. Hızlı gidiyoruz sanki dedim ama doktorum çok beğendi. Suyumuz hala az ama iyiye gidiyor havuca devam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?