Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
maşallah şebnem prensese

Hay masallah seveyim onun boyunu kilosunu annesiii koca kız olmus yaaa saglikla büyüsünleeer. Benim oglumda büyüsün bu hafta tombikto olsun aminn

Çok geçmiş olsun cnm

Çalışabilir raporu mu aldın kuzum yoksa izin mi ?
Ya minnoş ne güzel büyümüş senle aynı gidiyorduk benimki de olmuş mudur o kadar ama sanki biraz atak yapmış seninki demi ben 1800 1900 diye tahmin ediyorum benimkini ama inşAllah 2 geçmiştir
Suyun doğuma kadar seni idare edecek inşAllah

Ya maşallah prensesimize Bak atak yaptı annesine, üzülüyordun büyüdü kızçemiz, çok çabuk büyüyorlar annesi

Maşallah koca kız olmuş yaaa yerim demek ki son haftalar daha hızlı büyüyolar

Amin teyzesiii bi hizlansin biz şok olalım bu aksam balık yicem birazdan sabahta avokado yerim
Sen bu hafta ne yedin bana onu de hele
Her zamanki şeyleri yedim kuzum özel bişey yapmadım balık haftada bir mutlaka yiyorum bak o çok önemli onu ye mutlaka Kuruyemiş yiyip duruyorum meyve yoğurt vs. Ya benim ilk kızım da belli bir haftaya kadar geriden gitti kilosu. Sonra aynı böyle atak yapmıştı. Doktor minyon olacak derken 4 kilo olacak diye korkar hale gelmiştik Yapısal diye düşünüyorum. Senin oğluşun da her an şaşırtabilir seni o yüzden. Sabret büyücek o. En kötü anne sütü diye bişey var doğduktan sonra tontik yaparsın

Bende de gebelik şekeri var ama yine de kilo almaya devam ediyorum of

4 defa bile kullaniliyor yani. Oh tamam daha da rahatladım.
Ay bana da cok cok iyi gelsin teyzosuuu yavrularimizi saglikla kucagimiza alalim hepimiz..
Sen nasilsin canım? Yoksun pek
iyi gelir inşallah iyi düşün iyi olsun canım
bende yuvarlanark ilerliyorum canım
okula giden cocukta olunca yorulmamak elde degil 3 km hergun yuruyorum okuldan almak icin
evim 5.katta asansor yok
ödevlerle boguşma derken akşam yataga nasıl giriyorum anlamıyorum.
Asla uykumu da almıyorum wc cok uyaniyorum bacaklarim cok agırıyor
sayfaya bi giriyorum 30 sayfa konusulmus okuyamiyorum son 3 sayfaya bakiyorum
sana da şifa olsum canım ictigin ilaclar sukurler olsun geldik bu haftalara paşa dayanıcakta zamanın da dogucak insallah sen icini ferah tut

oyy maşallah prensese bak nasilda buyuyorlar
kilo alicakmı az mı derken cokta iyi almş şükür
cuma da ben gidicem bakalm benim kız ne kadar almş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…