- 1 Aralık 2022
- 3.252
- 5.307
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #47.501
Kızlar multivitamin ne kullanıyorsunuz. Hangısı tavsıye ediliyor.
Ay Tamda ondan bahsediyorduk geceyı askılı ile geçirdim. Uykumdan çocuğa zarar verıyormusum hissiyle uyanıp örtünemeden geri uyuyordum
Peki acıbadem kopekin bana allianzla aynı fiyatı vermesi, çarşamba görecek onlarBen de acıbademe gidiyorum bana şöyle bi kağıt vermişlerdi geçen ay. Bebek paleti dahil yazınca dahil sanmıştım ama değil mi yani şimdi anlayamadım
Ben gece şort tişört devamBen de böyleyim, hala yazlık şeylerle işe gidiyorumhele klima sıcağa açıksa çıldırıyorum gerçekten
Kanka set halinde görünce attım, belki içine silikon olanı koysa katlanmaz diye
Ben hala klımayı soğuga açıyorum. Çocuklar ögretmenim üşüdük dıyor bazen hemen kapatiyorumBen de böyleyim, hala yazlık şeylerle işe gidiyorumhele klima sıcağa açıksa çıldırıyorum gerçekten
Kız canım adı nil olacak nasipse
Ben hala klımayı soğuga açıyorum. Çocuklar ögretmenim üşüdük dıyor bazen hemen kapatiyorum
Taksim AcıbademHangi acıbadem canım
Heh bende de var bundan ücretler farklı yazıyordu doğumdan sonraki ilk muayene dahil ama sonrakiler değil dediler sen ataşehire mi gidiyorsunBen de acıbademe gidiyorum bana şöyle bi kağıt vermişlerdi geçen ay. Bebek paleti dahil yazınca dahil sanmıştım ama değil mi yani şimdi anlayamadım
Son 2 ders benBen hala klımayı soğuga açıyorum. Çocuklar ögretmenim üşüdük dıyor bazen hemen kapatiyorum
Benim de 25 Aralık ama hiç Ocak bölümüne bakmadımAy ne guzel bi hikaye olmus masllah umarim ikiniz de sgliklisinizdir bende aralik sonu ocak basi bekliyorum nasipse ocak anneleri grubundayim orda aralikta dogumlar baslamis dediler merak ettim okumaya geldim
Doktora göre değişiyor ama canım fiyatlarPeki acıbadem kopekin bana allianzla aynı fiyatı vermesi, çarşamba görecek onlarkurumlu kurumsuz aynı fiyatı vermiş ya
Her türlüDoktora göre değişiyor ama canım fiyatlar
Aynen canımHeh bende de var bundan ücretler farklı yazıyordu doğumdan sonraki ilk muayene dahil ama sonrakiler değil dediler sen ataşehire mi gidiyorsun
Bi de senin hastanede doğum paketin mi vardı yoksa benim gibi doğum paketi almadan direkt bu kağıttaki normal doğum ücretini mi verdiniz canımHeh bende de var bundan ücretler farklı yazıyordu doğumdan sonraki ilk muayene dahil ama sonrakiler değil dediler sen ataşehire mi gidiyorsun
Sinirdim ha sabah sabah
ikiside aynı uzman aynı memleketli değil mi bunlarınDoktora göre değişiyor ama canım fiyatlar
benim doktoru pakette kapsamıyorduBi de senin hastanede doğum paketin mi vardı yoksa benim gibi doğum paketi almadan direkt bu kağıttaki normal doğum ücretini mi verdiniz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?