- 5 Şubat 2015
- 547
- 952
- 303
- 31
- Konu Sahibi annabelica
-
- #47.481
Canım son adet tarihim 5 Mart gibi tam emin değiliz ondan ama sezeryan olacağı için 5 hafta sonra demişti doktor yani 26 Kasım gibi bir tarihe denk geliyor ama ben doktordan 1 Aralık olmasını rica edeceğim bir sorun çıkmazsa benim o yüzden çok karışık ya
Yalnız değilsin arkadaşım gel sarılalım ama sıcakkizlar ben cok sicakliyorum ya bazen esim yanimda kalin pijamalari yorgana sarilmis yatarken ben kisa kollu pijama ile kan ter icinde uyandim
ozaman 5Mart son adet tarihin ve 1.Aralık tahmini doğum olcakCanım son adet tarihim 5 Mart gibi tam emin değiliz ondan ama sezeryan olacağı için 5 hafta sonra demişti doktor yani 26 Kasım gibi bir tarihe denk geliyor ama ben doktordan 1 Aralık olmasını rica edeceğim bir sorun çıkmazsa benim o yüzden çok karışık ya
Hangi acıbadem canımBende öyle biliyorum ama paket çocuk doktorunu içermiyorlar demişler eşime Acıbademdeyiz
Katlanır küveti de Kasım annelerinde yazmışlardi. Yıkarken katlanabiliyormus, tehlikeli olabilir.yoksa güzel duruyor buCanım bunun kendi kuvetide var set halinde istersen şöyle set halinde
Meleni Baby 4'lü Katlanır Banyo Seti - Bebek Küveti, Fileli Yıkama Aparatı, Su Kovası, Maşrapa Sünger Hediye Gri - Fiyatı, Yorumları
Meleni Baby 4'lü Katlanır Banyo Seti - Bebek Küveti, Fileli Yıkama Aparatı, Su Kovası, Maşrapa Sünger Hediye Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Maşallah. Benim bebişin kilosu da haftasına göre önden gidiyor, Dr kilo yapmasın diye multivitamini kestirdi, kaşar muz yiyorsanız onları kesin ya da azaltın. İlk kızım da tersti 37 de döndü normale , sonraki haftalarda yüzünü hiç görmedik, kanala sokmuştu başını, ama 39+6 da vazgeçti kanaldan içeri geldi tekrar ve sonra başka sebeplerle de sezeryan olmak zorunda kaldim . İlk bebişler nasil geleceklerine kendileri karar veriyorlarBugün rutin kontrolümüze gittimhaberler iyi mi kötü mü bilemedim benle aynı haftada olan var mı şuan 32+5teyim. Sın kontrolde kilosu 1700dü bebeğin ben 2-2100 civarı olmuştur derken doktor 2.5 kilo olmuş dedi şok oldum bebiş az kilo alsın diye önereceğiniz yiyecekler var mı çünkü çok hızlı ve fazla kilo alıyor gibi şuan kilosu 35-36haftaya uyumluymuş yani doktor genel olarak bacakları falanda uzun biraz büyük haftasına göre dedi. Birde başı yukarı dönmüş yine en son aşağıdaydı doğuma kadar dönmeyedebilir alan azaldığı için ki büyüklüğünü de düşününce sezeryan olman mantıklı olur dedi
Bizim çantamızda bu, ilk kızıma bunu aldım 3.5 senedir baya aktif olarak kullanıyoruz, hiç bir şey olmadı taş gibiBen bebek için dışarıda kullanmak için mcd bağ deri olan sırt çantasından aldım alt açma örtüsüde var içinde birde anne için omuz çantası da var yanında hatta içi termal mama ve süt için ideal normal çanta gözünde de termal kısımları var tabi ben çok beğendim bayada büyük
Acil miymiş tiroid ameliyatı? haklısın ben olsam ben de bozulurdum, konuş bence gerekirse gönül koy yanına gelsin.Tam doğum zamanıma kardeşim tiroid ameliyatı olacakmış ve annem onun yanına gidecekmiş. Kardeşimin 6,5aylık bebeği var. Eşinin ailesi ile aynı ilde yaşıyorlar aslında yardımcı olurlar. Onun doğumundan 50gün yanında kalmıştı. Sonrasında da darlandığı zaman 2kere daha gitti ama şimdi benim ikiz bebeğimle hiç öncelik olmamam çok kırdı beni. Hormon kaynaklı daha da duygusalım heralde.
Muayene değil de yoğunbakım masrafları devlet tarafından karşılanıyor. Muayene ücretli yoksa. Biz sigortadan karşılamıştık muayeneleri. Ama paketin içinde ilk muayenesi vardı zaten. Sonrakileri ödedik. Benim tecrübem bu şekilde.Canım benim bildiğim yenidığan bebekler ilk 28gün ücretsiz olarak muayene edilmek zorunda
Kalbin kırıldı anlıyorum seni, benim de anneannem hasta, ilk bebeğim doğduğunda da dedem hastaydı, annem zar zor 40 gün kaldı ama kaldığı her gün çok üzgündü gidemediği için. Ve bu beni daha çok strese soktuAslında bu sağlık sorunu ilk ortaya çıkıp tetkikler yapılmaya başlandığında doktor aciliyeti olan bir şey değil korkmayın demişti. Tetkikler sonuçlanınca doktor ameliyat günü vermiş. Öne çekmeye çalışıyorlar ama hep ihtimaller. Belki öne çekerler, belki senin doğumun daha geç olur falan filan.. Ama beni bu belirsizlikler daha çok strese sokuyor ve annem de bana sitem ediyor ben ne yapayım diye. Yani ayarlama yapılmazsa annemin gideceği yer belli. Ve böyle hissettikten sonra da ben de artık annem gelsin istiyor muyum emin değilim
Her masada varsınBen arada ocak grubuna bakıyorum bir ay öndeyiz diye kidemli gibi bakıyorumamniyosentez sonuçun temiz çıkmış çok sevindim canım, artık keyifle alışveriş ve tadını çıkar
kizlar ben cok sicakliyorum ya bazen esim yanimda kalin pijamalari yorgana sarilmis yatarken ben kisa kollu pijama ile kan ter icinde uyandim
The office’te vardı bu ya, pam doğum yapacağı zamanı ayarlamaya çalışıyordu, çünkü sigorta bir geceyi karşılıyormuş, o zaman komik gelmişti, anlayamamışızBak iyi kontrol et iyice açılmışmı ona göre çıkacağım odaya
Ay Tamda ondan bahsediyorduk geceyı askılı ile geçirdim. Uykumdan çocuğa zarar verıyormusum hissiyle uyanıp örtünemeden geri uyuyordumBen de öyleyim canım, çok sıcak geliyor bana her şey maalesef
Hastane çıkışı kampaHastaneye götürecen mi kanka
Kuzu senin yatışlı paketin yok mu zaten sınırsız yatis hakkin varAy dur kanka çarşamba sorayım ona göre giderim doğum anında
EvetKatlanır küveti de Kasım annelerinde yazmışlardi. Yıkarken katlanabiliyormus, tehlikeli olabilir.yoksa güzel duruyor bu
Ben decavit kullaniyorum başından beri canımKızlar multivitamin ne kullanıyorsunuz. Hangısı tavsıye ediliyor.
Cok sagol canim Allah razi olsun olcumler kontroller devam edecek tabi ama genetik bir sorun cikmamis olmasi buyuk oranda rahatlattiBen arada ocak grubuna bakıyorum bir ay öndeyiz diye kidemli gibi bakıyorumamniyosentez sonuçun temiz çıkmış çok sevindim canım, artık keyifle alışveriş ve tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?