Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
S Seherykc canım senin son adet tarihin ve tahmini doğumun nezaman?
Canım son adet tarihim 5 Mart gibi tam emin değiliz ondan ama sezeryan olacağı için 5 hafta sonra demişti doktor yani 26 Kasım gibi bir tarihe denk geliyor ama ben doktordan 1 Aralık olmasını rica edeceğim bir sorun çıkmazsa benim o yüzden çok karışık ya

ozaman 5Mart son adet tarihin ve 1.Aralık tahmini doğum olcak annabelica

Ben de acıbademe gidiyorum bana şöyle bi kağıt vermişlerdi geçen ay. Bebek paleti dahil yazınca dahil sanmıştım ama değil mi yani şimdi anlayamadım

Eklentiler

• 9253a9c6-b593-4c85-9032-983147aa35d4.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 38
Katlanır küveti de Kasım annelerinde yazmışlardi. Yıkarken katlanabiliyormus, tehlikeli olabilir.yoksa güzel duruyor bu

Maşallah. Benim bebişin kilosu da haftasına göre önden gidiyor, Dr kilo yapmasın diye multivitamini kestirdi, kaşar muz yiyorsanız onları kesin ya da azaltın. İlk kızım da tersti 37 de döndü normale , sonraki haftalarda yüzünü hiç görmedik, kanala sokmuştu başını, ama 39+6 da vazgeçti kanaldan içeri geldi tekrar ve sonra başka sebeplerle de sezeryan olmak zorunda kaldim . İlk bebişler nasil geleceklerine kendileri karar veriyorlar sağlıkla gelsin hepsi

Bizim çantamızda bu, ilk kızıma bunu aldım 3.5 senedir baya aktif olarak kullanıyoruz, hiç bir şey olmadı taş gibi

Acil miymiş tiroid ameliyatı? haklısın ben olsam ben de bozulurdum, konuş bence gerekirse gönül koy yanına gelsin.

Canım benim bildiğim yenidığan bebekler ilk 28gün ücretsiz olarak muayene edilmek zorunda
Muayene değil de yoğunbakım masrafları devlet tarafından karşılanıyor. Muayene ücretli yoksa. Biz sigortadan karşılamıştık muayeneleri. Ama paketin içinde ilk muayenesi vardı zaten. Sonrakileri ödedik. Benim tecrübem bu şekilde.

Kalbin kırıldı anlıyorum seni, benim de anneannem hasta, ilk bebeğim doğduğunda da dedem hastaydı, annem zar zor 40 gün kaldı ama kaldığı her gün çok üzgündü gidemediği için. Ve bu beni daha çok strese soktu bu defa öyle yapacaksan hiç gelme, başımın çaresine bakayım ben dedim. Kv bakamaz mı? Onun gelme durumu nasıl?

Son düzenleme:
Hastaneye götürecen mi kanka
Hastane çıkışı kampa
Ay dur kanka çarşamba sorayım ona göre giderim doğum anında
Kuzu senin yatışlı paketin yok mu zaten sınırsız yatis hakkin var
Katlanır küveti de Kasım annelerinde yazmışlardi. Yıkarken katlanabiliyormus, tehlikeli olabilir.yoksa güzel duruyor bu
Evet sepide bunla ilgili çok kötü şeyler okudum katlanır almayın
Kızlar multivitamin ne kullanıyorsunuz. Hangısı tavsıye ediliyor.
Ben decavit kullaniyorum başından beri canım

Ben arada ocak grubuna bakıyorum bir ay öndeyiz diye kidemli gibi bakıyorum amniyosentez sonuçun temiz çıkmış çok sevindim canım, artık keyifle alışveriş ve tadını çıkar
Cok sagol canim Allah razi olsun olcumler kontroller devam edecek tabi ama genetik bir sorun cikmamis olmasi buyuk oranda rahatlatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…