- 22 Şubat 2021
- 173
- 153
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #47.581
Ayol neden sonuçta senin de doğduğun gün burası da bizim ekipp ne kadar meşgul olabiliriz ki maxÇok teşekkür ederim sayfaya bunu paylaşmaya çekindim doğum sayfası diyedebenim doğum günüm ne alaka deidm ama kendimi tutamadım meşgul ettiysem affola efemm
Ayol neden sonuçta senin de doğduğun gün burası da bizim ekipp ne kadar meşgul olabiliriz ki max
Ay ne kadar pozitif anne olacaksın bebeğin çok şanslıAşk olsunbir sürü güzel dilekler olacak
Aşkımm sende öylesin baksana geldiğin günden beri hepimiz güzel güzel anlaştıkAy ne kadar pozitif anne olacaksın bebeğin çok şanslı
Evet ben 30 haftalığım geçen haftadan beri baya net. Hatta karnını o an açıp bakarsan hafif bi yükselti bile gözüküyo ben sertlikten aşağı yukarı tahmin ediyorum işte dizi, dirseği, omzu gibi sert ve sivri bi yeri. Hareketle kascak gibi olursa zaten fırt diye diğer tarafa kaçırıyo kendini rahatsız olup34.haftadayım
Tam olarak dediğin gibi oluyor aslında hafif dokunduğumda orası neresiyse çekiyor ya da kıpırdıyor
İyi ki doğmuşsun canım, eksilmeden eskiyeceğiniz nice yaşların olsun sevdiklerinleBugün benim doğum günümdü ay ben
bile artık onemsemiyordum eşim hatırlamış sağolsun bide uygulamanın romantik mesajı vardı tabi
He şu şekil yatağımda yatıp ekrana bakıyorum boş boş ahahah
Oy yerim valla bak teşekkür ederimİyi ki doğmuşsun canım, eksilmeden eskiyeceğiniz nice yaşların olsun sevdiklerinle
Sen kendini ve bizi hafife almaHe şu şekil yatağımda yatıp ekrana bakıyorum boş boş ahahah
Ben evde yatamammi iiiiiSen kendini ve bizi hafife alma
Bizde deriniz yani
Dıemodmdfk yıkıldımmmmmmSen kendini ve bizi hafife alma
Bizde deriniz yani
Vitamininde bebeğe kilo aldırdığını bilmiyordum şifa olsun inşallahTeşekkür ederim canım. Ben normalde kullanmıyordum bebek kilo alsın diye başlıcam
Haklısınn son 2 haftadır aşırı hareketli gece gündüz fark etmez fır fır dönüyor karnımda bi sağa bi solaEvet ben 30 haftalığım geçen haftadan beri baya net. Hatta karnını o an açıp bakarsan hafif bi yükselti bile gözüküyo ben sertlikten aşağı yukarı tahmin ediyorum işte dizi, dirseği, omzu gibi sert ve sivri bi yeri. Hareketle kascak gibi olursa zaten fırt diye diğer tarafa kaçırıyo kendini rahatsız olupbebiş kilo aldıkça ve karnımız iyice inceldikçe tamamen görcez artık ayağı bile ayırt ediliyor son haftalar
Benim bildiğim acil dışında da çocuk doktoruna gidince ücretsiz oluyor ama benim pakette yokmuşBenim paketimde de öyle yazıyor.
Yeni doğan muayenesi topuk kanı aşı vs
3 -5.gündeki muayeneleri 2.topuk kanı işitme testi bundan sonrası kesin ücretli
6 yaşına kadar yüzde 20 indirim hakkı demiş :)
Bu ilk 28 gün ücretsiz olayı acaba acile falan götürdüğümüzde mi geçerli oluyor
Bebişinle nice güzel yıllara canımBugün benim doğum günümdü ay ben
bile artık onemsemiyordum eşim hatırlamış sağolsun bide uygulamanın romantik mesajı vardı tabi
Anladığım kadarıyla hiç bi özel paşa paşa o hizmeti yapmıyor sonradan itiraz şikayet vs geri veriyor ://Benim bildiğim acil dışında da çocuk doktoruna gidince ücretsiz oluyor ama benim pakette yokmuş
Birde iyi diye Acıbadem’e gittik evimin karşısındaki hastanede yarı fiyatınaydı bilseydim oraya giderdim ve çocuk doktoru 28 gün ücretsizmiş Acıbadem bir muayeneye 7800 tl istiyor aşılarla 20 bini buluyormuşAnladığım kadarıyla hiç bi özel paşa paşa o hizmeti yapmıyor sonradan itiraz şikayet vs geri veriyor ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?