- 23 Ekim 2024
- 6.840
- 11.711
- 168
- Konu Sahibi annabelica
-
- #47.601
Of ofBirde iyi diye Acıbadem’e gittik evimin karşısındaki hastanede yarı fiyatınaydı bilseydim oraya giderdim ve çocuk doktoru 28 gün ücretsizmiş Acıbadem bir muayeneye 7800 tl istiyor aşılarla 20 bini buluyormuş
Sünneti ne zaman düşünüyorsunuz aşkımKızlar birde dün sünnet için ilk 48 saat öneriliyor dediler ama biz kabul etmedik ve fiyatını sorduk aşırı uçuk geldi
1 aylık olunca yaptırmayı düşünüyoruz bebek hemşiresine de sordum 0-3 ay arası yaptırmanızı tavsiye ederim dediSünneti ne zaman düşünüyorsunuz aşkım
Ben en kısa programda 12 dakikalıktı 30 derece 600 devirde yıkadım sıkma işlemini de 600 devirde yaptım oda 34 dakikalık programdı ve çamaşırlar tertemiz ve hiç bir deforme yada küçülme olmadıKızlar çamaşır makinemde bebek programı var ama 60° yüksek geldi bana, kaçta yıkıyorsunuz siz
canım en kısa ayarda mesela 20-30dk 30 derece yeterliKızlar çamaşır makinemde bebek programı var ama 60° yüksek geldi bana, kaçta yıkıyorsunuz siz
30 da yıkadı annem kuzum 60 çok yüksek direkt küçülürlerKızlar çamaşır makinemde bebek programı var ama 60° yüksek geldi bana, kaçta yıkıyorsunuz siz
Sağlıklı musmutlu yıllar bebikle beraber canımmBugün benim doğum günümdü ay ben
bile artık onemsemiyordum eşim hatırlamış sağolsun bide uygulamanın romantik mesajı vardı tabi
İyiki doğdun canım sevdiklerinle sağlıklı güzel yaşların olsunBugün benim doğum günümdü ay ben
bile artık onemsemiyordum eşim hatırlamış sağolsun bide uygulamanın romantik mesajı vardı tabi
Iyi ki doğdun canım, hayırlı, sağlıklı, musmutlu, huzurlu nice yaşlaraBugün benim doğum günümdü ay ben
Ay çok heyecanlıKızlar yazılanları okuyamadım kusura bakmayın kaçırdığım birsey varsa
Herkes iyidir umarım..
Bugun bizim kontrolümüz vardı, tansiyon ilacımı günde 2ye çıkardı doktorum,insülin de doz artırdı yine. Bebegimin kilosu yine zayif alt sınırda ilerliyor. Durumlarımız böyle amaa önemli bazi gelişmeler vaar kii,
Bebeğimin doğum tarihi belli oldu teyzeleeriii
Doktorum Kasım ayında bebegimi artik doğuralım dedi
Tarihimiz 26 Kasım
Hala çok şaşkın ve heyecanlıyım sizlerle de paylaşmak istedim
Allahım sag salimm kolaylıkla yavrumuzu kucağımıza almayi nasip etsin
Lekeli olanları ben bu ayarda yıkıyorum canım etiketli ürünlerde gerek yok makinanda en düşük ayar hangisiyse onda yıkayabilirsinKızlar çamaşır makinemde bebek programı var ama 60° yüksek geldi bana, kaçta yıkıyorsunuz siz
Mutlu sağlıklı huzurlu bir yaşın olsunBugün benim doğum günümdü ay ben
Yaaa çok sevindim canım hayırlısı olsun İnşallahKızlar yazılanları okuyamadım kusura bakmayın kaçırdığım birsey varsa
Herkes iyidir umarım..
Bugun bizim kontrolümüz vardı, tansiyon ilacımı günde 2ye çıkardı doktorum,insülin de doz artırdı yine. Bebegimin kilosu yine zayif alt sınırda ilerliyor. Durumlarımız böyle amaa önemli bazi gelişmeler vaar kii,
Tarihimiz 26 Kasım
Kızlar yazılanları okuyamadım kusura bakmayın kaçırdığım birsey varsa
Herkes iyidir umarım..
Tarihimiz 26 Kasım
Kızlar yazılanları okuyamadım kusura bakmayın kaçırdığım birsey varsa
Herkes iyidir umarım..
Tarihimiz 26 Kasım
İlaçlar şifa olur inşallah ayy çok güzel haber ya sağlıkla gelsin inşallahKızlar yazılanları okuyamadım kusura bakmayın kaçırdığım birsey varsa
Herkes iyidir umarım..
Tarihimiz 26 Kasım
Hoşgeldin canımBişey soracağım kızlar, ocak grubundayım bende normalde.Ama son bi kaç gündür aralık annelerine sardım, mevsimbahar18 oğlunu sağlıkla kucağına almana çook sevindim, Rabbim uzun ömürler versin umarım
sepide Cherry Mom benim şuanda mevcutta eşimden dolayı özel sağlık sigortam var, acıbademe de hiç gitmedim sebebini sormayın bilmiyorum, sanırım karşılamaz diye düşündüm annelik teminatımda var, sencard üzerinden. Sorum şu aslında, karşılar mı? Yani özel erdem çamlıcaya gittim şu zamana kadar, tek memnun kaldığım doktor Adalet hanım oldu. Ama eşim geçende hiç acıbademe gelmedik bi.gitsen mi acaba deyince aklıma takıldı. Doğumum sezeryan ve devlette olacak büyük ihtimalle sadece şuanda muayene için görünmek istiyorum. Bilginiz var mı yardımcı olabilir misiniz?
Ay çok duygulandım kuzum yaaaa sağlıkla gelsin inşanlah doktorun neden erken alma kararı verdi normal doğumu düşünmüyormuydunKızlar yazılanları okuyamadım kusura bakmayın kaçırdığım birsey varsa
Herkes iyidir umarım..
Tarihimiz 26 Kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?