- 15 Mayıs 2022
- 2.881
- 4.456
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #47.621
Canım sencard dediğine göre bupa acıbadem sigortan var olarak anladım, ben gebelik başında ataşehir acıbademe gidiyordum ve muayenelerin %80 ini karşılıyordu. Yani ayrıntılı ultrasona mesela 3bin verdim hatırladığım kadarıyla sepide 11 bin gibi bişey vermişti. Gidip konuşmanda fayda var benceBişey soracağım kızlar, ocak grubundayım bende normalde.Ama son bi kaç gündür aralık annelerine sardım, mevsimbahar18 oğlunu sağlıkla kucağına almana çook sevindim, Rabbim uzun ömürler versin umarım
@sepide @Cherry Mom benim şuanda mevcutta eşimden dolayı özel sağlık sigortam var, acıbademe de hiç gitmedim sebebini sormayın bilmiyorum, sanırım karşılamaz diye düşündümannelik teminatımda var, sencard üzerinden. Sorum şu aslında, karşılar mı? Yani özel erdem çamlıcaya gittim şu zamana kadar, tek memnun kaldığım doktor Adalet hanım oldu. Ama eşim geçende hiç acıbademe gelmedik bi.gitsen mi acaba deyince aklıma takıldı. Doğumum sezeryan ve devlette olacak büyük ihtimalle sadece şuanda muayene için görünmek istiyorum. Bilginiz var mı yardımcı olabilir misiniz?
Kendiminkini unutabilirim ama sepideyi asla 13.500 sigortası da var aghajsCanım sencard dediğine göre bupa acıbadem sigortan var olarak anladım, ben gebelik başında ataşehir acıbademe gidiyordum ve muayenelerin %80 ini karşılıyordu. Yani ayrıntılı ultrasona mesela 3bin verdim hatırladığım kadarıyla sepide 11 bin gibi bişey vermişti. Gidip konuşmanda fayda var bence
Ay ben bekliyorum da umarım o da beni bekliyordurKimler normal doğumu bekliyor kızlardoktorum bir sıkıntı olmazsa 17 18 Aralık’a kadar bekleyeceğiz dedi
Vajinal istiyorum ama henüz doğumla alakalı bir şey konuşmadık doktorla bakalım hayırlısı artıkKimler normal doğumu bekliyor kızlardoktorum bir sıkıntı olmazsa 17 18 Aralık’a kadar bekleyeceğiz dedi
Kimler normal doğumu bekliyor kızlardoktorum bir sıkıntı olmazsa 17 18 Aralık’a kadar bekleyeceğiz dedi
AhahahaKendiminkini unutabilirim ama sepideyi asla 13.500 sigortası da var aghajs
BennnKimler normal doğumu bekliyor kızlardoktorum bir sıkıntı olmazsa 17 18 Aralık’a kadar bekleyeceğiz dedi
Benimde eşimden kaynaklı var ama dediğim gibi emin olamadım bi türlüHoşgeldin canım
benim şuan özel sigortam yok başka bir hastaneden doğum paketm var .
Sadece yıllarca önce iş yerinin yaptırdığı acıbdem sigortam vardı o geçerli oluyordu bende o zamn bi erdeme bi acıbademe gidiyordum ikisinde de muayene hakkım vardı.
Bi arayıp sorayım yada görüşeyim en iyisi çok teşekkür ederimCanım sencard dediğine göre bupa acıbadem sigortan var olarak anladım, ben gebelik başında ataşehir acıbademe gidiyordum ve muayenelerin %80 ini karşılıyordu. Yani ayrıntılı ultrasona mesela 3bin verdim hatırladığım kadarıyla sepide 11 bin gibi bişey vermişti. Gidip konuşmanda fayda var bence
Bizim çocuk doktoru tam tersini söylüyor ya 3 ay civarı ancak diyor:/Kızlar birde dün sünnet için ilk 48 saat öneriliyor dediler ama biz kabul etmedik ve fiyatını sorduk aşırı uçuk geldi
Normal değil benim ama doktor bugün sezeryan için 5 ila 10 ocak arasında yapabiliriz dedi, bi heyecan kaplamadı değil içimiKimler normal doğumu bekliyor kızlardoktorum bir sıkıntı olmazsa 17 18 Aralık’a kadar bekleyeceğiz dedi
Ay sorma sormaa hemde ne heyecanliii. Aslinda hepimiz birbirimizle ya ayni gunlerde haftaalrda yada birer ikiser hafta arayla dogurcaz ama iste net bir tarih duymadikca sanki daha aylar var gibi geliyor insana.Ay çok heyecanlıben de Salı günü gidicem doktora, 26 Kasım istiyorum ben de ama doktorum ne dicek bilemiyorum sen hazırlıkları tamamla, bir ayın kaldı
Amin canım benim şifa olsunİlaçlar şifa olur inşallah ayy çok güzel haber ya sağlıkla gelsin inşallah
Canımmm çok çok sagolAy çok duygulandım kuzum yaaaa sağlıkla gelsin inşanlah doktorun neden erken alma kararı verdi normal doğumu düşünmüyormuydun
Canimm bebisin de sen de saglikli olun da dogum kavusmaniza vesile olan bi yol sadece benceCanımmm çok çok sagol
Amin sağlıkla gelsin oğluşum
Canım benim şeker tansiyon serklaj falan derken artik doktorum benimde baya yiprandigimi soyledi. Sana çok yüklendik dedi.
O nedenle biraz erkende olsa alacagim dedi.
Benim özellikle bir dogum tercihim yok kuzum ama vajinal dogumdan bir tık çekindiğim de bir gercek tabi
Ne çektirdi be anasına senin bebişCanımmm çok çok sagol
Amin sağlıkla gelsin oğluşum
Canım benim şeker tansiyon serklaj falan derken artik doktorum benimde baya yiprandigimi soyledi. Sana çok yüklendik dedi.
O nedenle biraz erkende olsa alacagim dedi.
Benim özellikle bir dogum tercihim yok kuzum ama vajinal dogumdan bir tık çekindiğim de bir gercek tabi
Seker yüklemesi bence erken müdahale icin çok onemli keske yaptirsaydinBenimde eşimden kaynaklı var ama dediğim gibi emin olamadım bi türlü
Bi arayıp sorayım yada görüşeyim en iyisi çok teşekkür ederim
Birde ben şeker yüklemesi yaptırmadım, doktorum gerekli görmedi açıkçası ama evde takibini yapalım demişti. Ve beklediğimizden yüksek çıktı, dahiliye doktoruda bayağı kızdı neden yaptırmadığım için ve diyetisyene yönlendirdi. Devlette devam ettireceğim bu durumu açıkçası, sigortam karşılamıyor çünkü. Asıl sormak istediğim şu grupta şekeri yüksek olan arkadaşlar var diye biliyorum, diyet olarak nasıl uygulama yapıyorlar? Karbonhidratı kesip proteini mi arttırmam lazım yardımcı olabilir misiniz? En azından diyetisyene gidene kadar kendim başlamak istedim yavaştan
Makalelerde şöyle diyor en uygun zaman 0-2 ay, bunun içinde bir zaman seçilecekse de en uygunu 15-45 gün aralığı. Ki bunda da sarılık olmamış olacak, kilo 3'ün üzeri olacak, herhangi bir enfeksiyon vs olmayacak. İlk 48 saat diyeni ilk kez duydumKızlar birde dün sünnet için ilk 48 saat öneriliyor dediler ama biz kabul etmedik ve fiyatını sorduk aşırı uçuk geldi
Canımm bende aynı böyle düşünüyorum, sonucunda oglusumu kucagimiza saglikla alalim daCanimm bebisin de sen de saglikli olun da dogum kavusmaniza vesile olan bi yol sadece bencenasil oldugunun cok da onemi yok
Ya sorma teyzesiiNe çektirdi be anasına senin bebişdoğduğunda bol bol öpüp acısını çıkarırsın rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?