Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Daha çabuk iyileşiyor dediler ama kabul etmedim şuan kıyamam

Gün sayma listesine hoşgeldin cnm çok sevindim adına

Canım naçizane tavsiyem çok fazla araştırdım bu konuyu 15-45 gün arası en uygun deniliyor. Hatta ben sağlıksal bir şey olmazsa ve doktorumuz uygun görürse 40'ı çıkınca hemen yaptırmak istiyorum
Pazartesi gününe randevu aldım o zaman doktora soracağım bir sorun yoksa bende 1 aylıkken yaptırmak istiyorum

Canım naçizane tavsiyem çok fazla araştırdım bu konuyu 15-45 gün arası en uygun deniliyor. Hatta ben sağlıksal bir şey olmazsa ve doktorumuz uygun görürse 40'ı çıkınca hemen yaptırmak istiyorum
Gebe okulunda çocuk cerrahı da 40ı çıktıktan sonra eğer bebek muayenesi uygunsa 2 aya kadar ideal bir zaman dedi.

Yaaa çok duygulandım şimdi tarih gelmek bilmez allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

Ay ne güzel bir haber tarih belli olunca da insan heyecanlanıyor sağlıkla gelsin annesi. İnşallah doğumdan sonra çok akıllı, uyumlu bir bebek olur. Zor bir hamilelik geçirdin doğumdan sonra rahat, huzurlu, bol koklaşmalı bir annelik nasip olsun inşallah

İyiyiz canım benim çok sevindim tarih almana sağlıkla gelsin bebişimiz

Yaaa çok duygulandım canım en başından beri daha hamile kalmak için açılan aylık gruplarda tanımıştım seni çok badireler atlattınız çok hak ettiniz bu günleri sağlıkla kavuşun inşallah oğluşuna. ismine karar verdiniz mi bu arada bi siz bi biz kaldık

Yaa şimdi gördüm kuzum hayırlı olsun çok heyecanlandım sebebi ne peki erken olmasının 6 Aralık olsaydı

Belki 26 kasımda önce suni sancı ve fitille vajinal başlatır sonrasında sezeryan dener

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…