Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Ya istemsiz olarak bebişe ilaç gitmesin boşuna ilaç almıyım diyorum ama yok olmuyor cidden 😞 neyse alıştım artık allah bulantı ilacını bulandan razı olsun yoksa napardım 😬 bugün çıkardıktan sonra eşim diyor ki mental ve fiziksel sağlığın için sen ilaçları iç 🤣🤣
Bende de gece tuvalete kalktığımda filan oluyor birde bugün dışarıya çıktık 1 saat kadar yürüyüş yaptım sonra arabadan inemedim jajsjs indim de yani ağrıyla 🫠
Ben de akşam 1 tane içtim zaten kahvaltıda sadece kaşarlı tost yiyebiliyorum onu da yediğim gibi çıkardım ve sonrası da akşam oldu hâlâ çok midem bulanıyor. 12. haftadan sonra azalır demişlerdi ama benim pek umudumu yok.

Hayir memeler fora emzircem gormek istemeyen yallah evine 🤣

Karnin asiri sertlesiyo normalde iceri gocer bastirinca ama asla bastiramiyosun. Hafif regl gibi karin agrisi oluyo bi de

Ben koymıcam, zaten erkek olarak babam ve eşim olur, diğerleri kısa süreli ziyaretçi, onlar da izinsiz odaya girmez. Babamı da eşimle birlikte göndeririz.
O zaman ben de koymıyım çıksınlar odadan yaa çekemem kimseyi 😂 saolun kızlar 😍
Evet genelde akşamları arada karnım aşırı sertleşiyor bir dk snra falan normale dönüyor demekki kasılma oluyor ama yalancısı bu sanırım 🤗

Birde doktorlara gidip kesin bir çözüm bulamamak çok sinir bozucu aa evet üniversiteye gidiyordu haziranda mezun oldu hala iş bulamadı aylardır evde oturuyor Buda çok moralini bozuyor
Benimde sürecim öyleydi stres iş kaygısı etki ediyor herşeye günlük yürüyüş yapsa hem kendisine hem de regl olmasını sağlar inşallah istediği yerden haber gelir güzel bir iş bulur 🌸😍

O zaman ben de koymıyım çıksınlar odadan yaa çekemem kimseyi 😂 saolun kızlar 😍
Evet genelde akşamları arada karnım aşırı sertleşiyor bir dk snra falan normale dönüyor demekki kasılma oluyor ama yalancısı bu sanırım 🤗
Canım benim iki gündur sertleşme kasılma vardı. Kasılmaya agrı da eşlık edıyordu. Akşam baktım devam edıyor Dr a yazdı. Hemen nst enfeksiyon istedi. İkisi de temiz çıktı. Yalancı sancı dedıler

Aşkım benim bildiğim kadarıyla adaçayı hemen kanamayı başlatıyor, soğan suyunuda çok fazla abartmadan denesin bence çünkü burda konularda görmüştüm bazılarında akıntı enfeksiyon tarzı şeyler yapmış
Adaçayı poşet çaylardan içmiş galiba ama onlar işe yaramıyor sanırım en iyisi aktardan alıp demlemek onu da denesin sağol canım ❤️

Canım benim iki gündur sertleşme kasılma vardı. Kasılmaya agrı da eşlık edıyordu. Akşam baktım devam edıyor Dr a yazdı. Hemen nst enfeksiyon istedi. İkisi de temiz çıktı. Yalancı sancı dedıler

Canım ben de gidince soracağım, benim de sertleşme oluyor, uzanınca hemen geçiyor ama yinede söyleyeceğim

bugun rahatszm biraz cok yoruyorum heralde kendimi uzandm simdi
kızm biryerde toplanıyor ve adet sancisi gibi sancm oluyor
Dinlen canım benim enerjini doğuma sakla diyor uygulama 🫣 evde yorulma içeride oynuyor annesi korkma 😍 sancıni gözetle ama artık yalancı sancılarımiz başladı biraz ondan oluyor bence 🥹

Hanımlar benim karnım basketbol sahası gibi, çok fazla vuruyor ve uzun süreli oluyor. İlk gebeliğimde böyle bşy olmamıştı, hatta hareket etmiyor sanıp korkardım, bu da karnımdan çıkmaya çalışıyor diye korkuyorum. Hareket arttıkça altta çok fena acı oluyo, küçük tuvaletimi tutamayacakmışım gibi bir his oluyo, erken doğurmaktan korkuyorum daha hazır değilim

Kamuda çalışan arkadaşlarım rapor işini müdürümle görüştüm 32+0'da çalışabilir aldıktan sonra 5+5 şeklinde 37'ye kadar istirahat raporu alabilirmişiz. Sen kendini düşün, rapor alabiliyorsun ben onaylarım dedi 🌸
Aranızda uzun süre rapor alan var mı peki?Ben 32 haftadan önce de bir rapor almak istiyorum işim çok yorucu çünkü.Özeller falan veriyor mu acaba

Bu karın sertleşme olayını ben de tam anlamıyorum kızlar. İlk bebeğimde de suni sancıyla doğum yaptığım için normal sancıyı hiç bilmiyorum. Herkes anlarsın dese de sürpriz şekilde nstde sancısı çıkanları okuyunca korkmuyor değilim. Hiç anlamadım ben bu işi. Bu ara herkesin aklı buna takılı sanırım ☺️

bugun rahatszm biraz cok yoruyorum heralde kendimi uzandm simdi
kızm biryerde toplanıyor ve adet sancisi gibi sancm oluyor
Aşkım dr ben bu gün sordum, sol tarafıma toplanma oluyor birdende kayar gibi hareket yapıyor diye, dr bu haftalarda normal yalancı kasılmalarda olabilir, sancılara dikkat et sık sık olursa gel mutlaka dedi

Hanımlar benim karnım basketbol sahası gibi, çok fazla vuruyor ve uzun süreli oluyor. İlk gebeliğimde böyle bşy olmamıştı, hatta hareket etmiyor sanıp korkardım, bu da karnımdan çıkmaya çalışıyor diye korkuyorum. Hareket arttıkça altta çok fena acı oluyo, küçük tuvaletimi tutamayacakmışım gibi bir his oluyo, erken doğurmaktan korkuyorum daha hazır değilim
Bence bebeğinin hareketli olması erken doğumla ilgili bişey değil. Her bebeğin mizacı farklı bazısı daha hareketli oluyor ☺️

Ay kızlar migrosta prima bezlerde 1 alana 1 bedava var, stokladım 2 adet 70lik 1 numaradan, öncedende bir paket vardı, toplam 210 fazla olmaz umarım 😬
Bebeğin 4 kilo falan doğarsa fazla gelir zaten 2 numara 4-8 kg arası. 2 almak daha mantıklı geliypr bana

Back
X