Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Ayy bilemedim aklıma gelmedi hiç daha komiği ne biliyor musun 2 hafta önce 1 cm açıklık var bol dinlenme erken doğum riski olabilir kasımda dahi dedi düşün ben kendimi bi yere ait hissedemiyorum
Dr da bi karar versin bi hamile 3 ayda birden doğurabilemez aaa ortası iyidir canım sen bizde kal

Dr da bi karar versin bi hamile 3 ayda birden doğurabilemez aaa ortası iyidir canım sen bizde kal
İnşallahh sizde kalırım ya erken doğum diyince durrr çantam hazır deeiiiiiilllllll dedim o saat hazırladım korku nelere kadirsin inşallah hepimiz vaktinde sağlıkla alırız kucağımıza

Benim de sertleşme ve sırt ağrısı arttı biraz yarın ben de gidicem. Inşallah güzel haberler alırız benim de direkt tadım kaçıyo

İnşallahh sizde kalırım ya erken doğum diyince durrr çantam hazır deeiiiiiilllllll dedim o saat hazırladım korku nelere kadirsin inşallah hepimiz vaktinde sağlıkla alırız kucağımıza
Amin inşallah canım olsun hazır olmasında bir sakınca yokta o kadar kaymaz bence tarihin ne oldu da kasım olabilir dedi dr

Amin inşallah canım olsun hazır olmasında bir sakınca yokta o kadar kaymaz bence tarihin ne oldu da kasım olabilir dedi dr
Kasılmalarım var diye gittim canım 1 cm açıklık var dedi yatış yapıldı serum iğne vs rapor yazdı evde dinleneceksin dedi 2 haftada bir kontrole gidiyorum şimdi ama daha iyi hissediyorum şükür

Kasılmalarım var diye gittim canım 1 cm açıklık var dedi yatış yapıldı serum iğne vs rapor yazdı evde dinleneceksin dedi 2 haftada bir kontrole gidiyorum şimdi ama daha iyi hissediyorum şükür
Çok şükür geçmiş olsun dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…