Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kızlarr hayırlı cumalarınız olsun . Bişey sorcam ben pazartesi günü kontrole gidicem 32. hafta çalışabilir raporu da alıcam eğer bir sorun çıkmazsa. Bu raporu verirken ya da 32. haftada illa nst ye giriliyor mu?
Canım ben çalışır alırken nst'ye girmedim, direkt sordu öyle verdi
Kızlar biraz temizlik yapayım dedim belim ayrıldı sanki 🥲 siz nasıl hallediyorsunuz işleri
Valla günlük eşim yapıyor, 15'te bir de yardımcı abla gelip derin temizlik yapıyor. O da artık haftada bire düşer. Ben bugüne kadar çalışıyordum bir de ona enerji harcayamazdım 😂🙈

Valla günlük eşim yapıyor, 15'te bir de yardımcı abla gelip derin temizlik yapıyor. O da artık haftada bire düşer. Ben bugüne kadar çalışıyordum bir de ona enerji harcayamazdım 😂🙈
Sen rapor işini halledebildin mi kuzu? Ben de bugün çalışır raporunu verdim de o süreçte başka rapor kullanamazsınız dediler :/ ama ben özeldeyim tabi

Başkası iş yaparken de hiç dinlenemiyorum ki ben başında durmaktan 🥹😂

Sen rapor işini halledebildin mi kuzu? Ben de bugün çalışır raporunu verdim de o süreçte başka rapor kullanamazsınız dediler :/ ama ben özeldeyim tabi
Şimdi canım özelde nasıl bilmiyorum ama devlettekini netleştirdim Alo 170'i aradım çalışma bakanlığını. Normal rapor alırsak yani istirahat raporu o analık iznimizden düşmüyor. Yani benim 2 haftam var ben 5+5 şeklinde 2 kez normal rapor alacağım ve 16 hafta analık iznim kalacak bu şekilde.
Bu arada kadın doğum uzmanım da benden alma, aile hekimi ya da farklı bir birimden al bazen sorun çıkarıyorlar kadın doğumdan alınca, o zaman çalışıra çevirin diye dedi. Ben pazartesi önce aile hekimimden isteyeceğim vermezse özelden herhangi bir birimden alırım.
Başkası iş yaparken de hiç dinlenemiyorum ki ben başında durmaktan 🥹😂
O yüzden anahtar verip çıkıyorum 🙈

Kızlar biraz temizlik yapayım dedim belim ayrıldı sanki 🥲 siz nasıl hallediyorsunuz işleri
İnsan gerçekten yoruluyor hafta ilerledikçe, benim annem ablam ve kvalidem yakın oturuyor sağolsunlar haftada 1 dolaşıp iş varsa yapıyolar iş birikmediği için günlük işlerim oluyor sadece son temizlik için kadın gelir diye düşünmüştüm ama ona da üçümüz aynı anda geliriz dediler öyle halletcem sanırım

Ayyy kızlar çok fena boğaz ağrısı salgininina yakalandım. Çok fena boğazlarım faranjitte olmuuşum öksürük de var nefes almakta zorlanıyorum sesim çıkmıyor ve paroldam başka bir şey kullanmak yasak. Pastil aldirdim eşime onun bile faydası yok çok zor yaa. Bir de küçük çocuğum da var ona laf anlatmaya çalışırken bende hiç ses kalmıyor. Şimdi parktan geldik ama sanki öldüm gibi bir şey oldu. Analık çok zor

ahhh kanayan yaram. Sağolsun kocam haftasonları yapıyor genel temizlik ben de günlük hafiften süpürüyorum falan ama içime hiç sinmiyor. En çok istediğim şeylerden biri doğumdan sonra heryeri deli gibi temizlemek 😍 bazen temizlik aşeriyorum ama popitoyu kaldırınca vazgeçip oturuyorm 😂

Evet canım beni de, yarın detaylı görüşücem. Ben aşıda, kan uyuşmazlıği ignesinde, şeker yüklemesinde hepsinde hep dedim doktorumuza da doktorlara da öncelik karaciğerim etkisi nedir diye. Şükür onlarda olmadı. Bunda da geçici etkileyebilir sonra düzelir hemen diyenler var. Oyüzden yaptırmadan bi sorcam kesin
Merhaba. Uyuşmazlık iğnesi olacağım ben de. Siz devlette olduysanız süreç nasıl işliyor? Randevuyla herhangi bir kadın doğum doktoruna mı gittiniz? Gittiğiniz gün direkt iğneyi olabildiniz mi yoksa önceden yapılması gereken bir şeyler var mı? Ve tam 28+0’da mı oldunuz?

Kızlar, tam böyle göğsümün altı, sanki kaburgalarım orayı ezmiş gibi ağrıyor, nefes alırken zorlanıyorum, nasıl tarif etsem sanki böyle ham ağrısı gibi, bunuda gidince doktoruma soracağım sanırım masa başı iş yaptığım için karnım artık darlık veriyor bana 😑

Kızlar, tam böyle göğsümün altı, sanki kaburgalarım orayı ezmiş gibi ağrıyor, nefes alırken zorlanıyorum, nasıl tarif etsem sanki böyle ham ağrısı gibi, bunuda gidince doktoruma soracağım sanırım masa başı iş yaptığım için karnım artık darlık veriyor bana 😑
Canım ben de bunu sık yaşıyorum, bence de hem oturmaktan hem yukarıda oldukları için tekmeliyorkar

Evett oturunca karnım benimde böyle üste doğru baskı yapıyor gibi oluyor, masabaşından dolayı olabilir sizinki de

Back
X