- 23 Ekim 2024
- 7.099
- 12.263
- 168
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.381
Ay buranın yeleklerinden almıştım çok tatlıGeçen küçülen çamaşırlarımı konuştuğumuzda bir arkadaşımız 6 lı alt setin linkini istemişti. Kim olduğunu hatırlamıyorum, aşağıda ekliyorum, fiyatı çok uygun,organik pamuk. Bakmak isteyenler
Miniel Unisex Bebek Penye Organik Pamuklu Hayvan Figürlü 0-6 Ay Patikli Bebek Tek Alt 6'lı Set - Fiyatı, Yorumları
Canım benim dikkat et, yat dinlen, sen ve bebeğin daha önemli, eğer dr dinleyip uygularsan rahat görürsün 37 haftayı inşallah, 37 gördükten sonra gerisi güzel olacakKızlar takibimi 2 günde bire çekti. Kalp atışı Biraz yüksek evet dedi. Sancılarım oluşmaya başladı artık hissediyorum 37. Haftayı görürüz inşallah dedi. Normalde şekerli bebekler biraz geriden geliyor sadece ciğer gelişimi olarak dedi. İlk hedef tutabildiğim kadar içerde tutmak dedi. Şeker değerlerim şu soralar normal ama yinede sıvım 8.67cm miş Buda değerine göre yüksek dedi. Başka bişeylerde söyledi de psikolojim o kadar bozuk ki hangisini dinleyeceğimi şaşırdım sadece yatacaksın dedi
Canım zaten çok uzak değilsin 37ye inşallah görürsün o zamanları doktorun sıkı takibe almış. Sakin sakin günlerini yatarak geçirKızlar takibimi 2 günde bire çekti. Kalp atışı Biraz yüksek evet dedi. Sancılarım oluşmaya başladı artık hissediyorum 37. Haftayı görürüz inşallah dedi. Normalde şekerli bebekler biraz geriden geliyor sadece ciğer gelişimi olarak dedi. İlk hedef tutabildiğim kadar içerde tutmak dedi. Şeker değerlerim şu soralar normal ama yinede sıvım 8.67cm miş Buda değerine göre yüksek dedi. Başka bişeylerde söyledi de psikolojim o kadar bozuk ki hangisini dinleyeceğimi şaşırdım sadece yatacaksın dedi
Yaa kayınvalidem bulmuş burayı, bunu da almıştı en başlarda, yelek de almış. O kadar beğeniyorum ki sade deseniniAy buranın yeleklerinden almıştım çok tatlı
Ay ben de şunlardan almıştım çok güzel geldiAy buranın yeleklerinden almıştım çok tatlı
Canım maşallah cok sevindim en güzel haberler büyümüş Bilge miz
Hersey yolunda normal bir hamişsin senn rahatla artik Canım benim
Enfeksiyon hep oluyor canım napalim ona pek yapacak birsey yok. Bol sudan baska.
Kızlar takibimi 2 günde bire çekti. Kalp atışı Biraz yüksek evet dedi. Sancılarım oluşmaya başladı artık hissediyorum 37. Haftayı görürüz inşallah dedi. Normalde şekerli bebekler biraz geriden geliyor sadece ciğer gelişimi olarak dedi. İlk hedef tutabildiğim kadar içerde tutmak dedi. Şeker değerlerim şu soralar normal ama yinede sıvım 8.67cm miş Buda değerine göre yüksek dedi. Başka bişeylerde söyledi de psikolojim o kadar bozuk ki hangisini dinleyeceğimi şaşırdım sadece yatacaksın dedi
bebeklerimi gördüm canim ama dokunamadim maalesef ama onlar da iyiiiiCanımm sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerinişuan sen nasılsın bebekler ne durumda görebildin mi
O zaman ayaklar çalışmaya başladı küt küt vuruyor
Anladım canımm onu bilemiyorum ama birşeye ihtiyaç yok gidip muayene olup alıyosun raporu
Offf tam olarak ihtiyacım buuufizyoterapiste gidip belki manuel terapi tarzı bişey yaptırabilirim ya. Manuel terapi gebelikte yapılmıyor ama en azından sadece ağrıyan kısma bir dokunsa çok iyi gelir
İdare edemem anneeee idare edemem diyen çocuk gibiyim
amin canim umarim dedigin gibi olur çocuklar hala küvözdelerMaşallahçok hızlı toparlıyorlar hiç merak etme canım inşallah sağlıkla en kısa zamanda birlikte çıkarsınız hastaneden Rabbim sağlıklı bol kahkahalı günlerini göstersin üçünün de
canim benim cok tesekkür ederim sagolMaşallah canım Allah sizlere bağışlasın üçüzlerin küvezde olması çok normaldir herhalde inşallah en kısa sürede çıkarlar kucağına alırsın sendedua edeceğim sana ve bebeklerine
Ahh kıyamambebeklerimi gördüm canim ama dokunamadim maalesef ama onlar da iyiiiiben daha iyiyim eve geldim cocuklar hala küvözdeler
bebeklerimi gördüm canim ama dokunamadim maalesef ama onlar da iyiiiiben daha iyiyim eve geldim cocuklar hala küvözdeler
Cok sag ol canimmm amin insallah bende cok mutluyum ama hala kuvözde cocuklar ben eve geldimCanımmm gözün aydın, yeni bitirebildim grubu okumayı, sağlıkla büyüsünler inşallah, çok sevindim, çıkacaklar annesi, sen de bu süreçte gücünü toplamaya ve üçüne birden bakmaya hazır olacaksın, çok mutlu oldum mesajınla
Olsun kuzu sağlıklılar en azından ve kısa bir süre sonra da kısmetse alacaksın kucağına. Çektiğin cefa çok güzel sefa getirecek inşallahbebeklerimi gördüm canim ama dokunamadim maalesef ama onlar da iyiiiiben daha iyiyim eve geldim cocuklar hala küvözdeler
gördüm ya o bile bana yeterKendini üzgün hissetmen çok normal canım, kavuşacaksın onlara, ne güzel görmüşsün, sıcacık olmuştur kalbin, şu süreç senin gücünü toplamam için önemliSayılı gün çabuk geçecek inşallah canım
Dogru söylüyorsun canim insallah en kisa zamanda bu cefam biterOlsun kuzu sağlıklılar en azından ve kısa bir süre sonra da kısmetse alacaksın kucağına. Çektiğin cefa çok güzel sefa getirecek inşallah
Cok tesekkür ederim canim amin umarım en kısa zamanda kavusucam ama hala küvözde cocuklarGözünüzaydın, Allah sağlıkla kavuştursun analı, babalı büyütsün inşallahTam mucizeler ya, kiloları da iyi maşallah hızlıca kavuşursunuz inşallah
gördüm ya o bile bana yeterinsallah cabucak gecer artik dayanamiyorummm ama daha varmis cikmalarina sanirim
Kızlarr selamlar herkseebiz de kontrolden geldik. Yine şeker başımın belası
Bebiş 1 buçuk hafta önde çıktı kilosu 2336 gram 43 cm. Karbonhidratı kes dedi şekerden dolayı haftaya tekrar çağırdı. Bu aralar iştahım çok açıktı asla dikkat etmedim gerçekten. Normalde 34 te nst ye sokuyormuş ama şekerden dolayı nstye girdim. Sorun yoktu normaldi herşey. Pelvis kemiği ağrısı için konuştuk normal artık dedi günlük hayatında oturur pozisyonda olma uzan dedi. Yalancı kasılmalarım da normalmiş. Çalışabilir raporu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?