Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Canım benim dikkat et, yat dinlen, sen ve bebeğin daha önemli, eğer dr dinleyip uygularsan rahat görürsün 37 haftayı inşallah, 37 gördükten sonra gerisi güzel olacak

Canım zaten çok uzak değilsin 37ye inşallah görürsün o zamanları doktorun sıkı takibe almış. Sakin sakin günlerini yatarak geçir

Canım maşallah cok sevindim en güzel haberler büyümüş Bilge miz
Hersey yolunda normal bir hamişsin senn rahatla artik Canım benim
Enfeksiyon hep oluyor canım napalim ona pek yapacak birsey yok. Bol sudan baska.

Öyle canım şükür
Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
Evet canım, aslında su içiyorum ama nedense sürekli oluyor

Canım sakin kalmaya çalış, haftan çok ufak değil. Şekerden dolayı sanırım su fazlalığın var, korkma lütfen, tutabildiği kadar tutmaya çalışması çok güzel bir şey, doktorun temkinli ilerliyor, tam olarak kaç şu an haftan senin ?

bebeklerimi gördüm canim ama dokunamadim maalesef ama onlar da iyiiii ben daha iyiyim eve geldim cocuklar hala küvözdeler

Maşallah canım Allah sizlere bağışlasın üçüzlerin küvezde olması çok normaldir herhalde inşallah en kısa sürede çıkarlar kucağına alırsın sende dua edeceğim sana ve bebeklerine
canim benim cok tesekkür ederim sagol insallah en kisa zamanda cikarlar suan hala küvözde çocuklar dualarını eksik etme olur mu

bebeklerimi gördüm canim ama dokunamadim maalesef ama onlar da iyiiii ben daha iyiyim eve geldim cocuklar hala küvözdeler

Kendini üzgün hissetmen çok normal canım, kavuşacaksın onlara, ne güzel görmüşsün, sıcacık olmuştur kalbin, şu süreç senin gücünü toplamam için önemli Sayılı gün çabuk geçecek inşallah canım

Kızlarr selamlar herksee biz de kontrolden geldik. Yine şeker başımın belası
Bebiş 1 buçuk hafta önde çıktı kilosu 2336 gram 43 cm. Karbonhidratı kes dedi şekerden dolayı haftaya tekrar çağırdı. Bu aralar iştahım çok açıktı asla dikkat etmedim gerçekten. Normalde 34 te nst ye sokuyormuş ama şekerden dolayı nstye girdim. Sorun yoktu normaldi herşey. Pelvis kemiği ağrısı için konuştuk normal artık dedi günlük hayatında oturur pozisyonda olma uzan dedi. Yalancı kasılmalarım da normalmiş. Çalışabilir raporu aldım

Cok sag ol canimmm amin insallah bende cok mutluyum ama hala kuvözde cocuklar ben eve geldim

Olsun kuzu sağlıklılar en azından ve kısa bir süre sonra da kısmetse alacaksın kucağına. Çektiğin cefa çok güzel sefa getirecek inşallah

gördüm ya o bile bana yeter insallah cabucak gecer artik dayanamiyorummm ama daha varmis cikmalarina sanirim

Maşallah canım, sağlıkla gelsin, ben karaciğer dolayısıyla dikkat ediyorum ama bu hafta içi aslında ben de karbonhidrat ve şekere düşmüştüm kilosu normal diyelim benim kızın, sınırın alt kısmında sağlıkla gelsin hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…