- 25 Şubat 2024

- 1.506

- 1.989

- 53

- 33

- Konu Sahibi annabelica
 - 

- #49.401

Amin kuzm inşallahMaşallah canım, sağlıkla gelsin, ben karaciğer dolayısıyla dikkat ediyorum ama bu hafta içi aslında ben de karbonhidrat ve şekere düşmüştümkilosu normal diyelim benim kızın, sınırın alt kısmında sağlıkla gelsin hepsi 
Tam kaynanalara göndermelikYaa aşırı güldüm bu üçüne, sanırım çoğumuz böyleyiz bu grupta, izleyin nolur
Bugün tam olarak kaç artı kaçsın ?Kızlarr selamlar herkseebiz de kontrolden geldik. Yine şeker başımın belası 
Bebiş 1 buçuk hafta önde çıktı kilosu 2336 gram 43 cm. Karbonhidratı kes dedi şekerden dolayı haftaya tekrar çağırdı. Bu aralar iştahım çok açıktı asla dikkat etmedim gerçekten. Normalde 34 te nst ye sokuyormuş ama şekerden dolayı nstye girdim. Sorun yoktu normaldi herşey. Pelvis kemiği ağrısı için konuştuk normal artık dedi günlük hayatında oturur pozisyonda olma uzan dedi. Yalancı kasılmalarım da normalmiş. Çalışabilir raporu aldım
ne ara geldik sünnet olayınaKızlar selam oğlum yarın sünnet olacak ani bir karar verdik inşallah kolay atlatırız
Hadi inşallah canımKızlar selam oğlum yarın sünnet olacak ani bir karar verdik inşallah kolay atlatırız
bende de ozellikle klozete oturunca agri oluyor birkac gundur. pelvisle ilgili mi? yatiyorum korkumdan devamliKızlarr selamlar herkseebiz de kontrolden geldik. Yine şeker başımın belası 
Bebiş 1 buçuk hafta önde çıktı kilosu 2336 gram 43 cm. Karbonhidratı kes dedi şekerden dolayı haftaya tekrar çağırdı. Bu aralar iştahım çok açıktı asla dikkat etmedim gerçekten. Normalde 34 te nst ye sokuyormuş ama şekerden dolayı nstye girdim. Sorun yoktu normaldi herşey. Pelvis kemiği ağrısı için konuştuk normal artık dedi günlük hayatında oturur pozisyonda olma uzan dedi. Yalancı kasılmalarım da normalmiş. Çalışabilir raporu aldım
Canım benim Allah yardımcın olsun inşallahKızlar takibimi 2 günde bire çekti. Kalp atışı Biraz yüksek evet dedi. Sancılarım oluşmaya başladı artık hissediyorum 37. Haftayı görürüz inşallah dedi. Normalde şekerli bebekler biraz geriden geliyor sadece ciğer gelişimi olarak dedi. İlk hedef tutabildiğim kadar içerde tutmak dedi. Şeker değerlerim şu soralar normal ama yinede sıvım 8.67cm miş Buda değerine göre yüksek dedi. Başka bişeylerde söyledi de psikolojim o kadar bozuk ki hangisini dinleyeceğimi şaşırdım sadece yatacaksın dedi 
Çok güzel duruyor canım budaa. Ama ben sanırım alt açmasını istiyorummCanım ben Holmer marka aldım. En bastan beri favorilerimdeydi zaten. Marka alman markası ve kullanıcı yorumlari hep saglam oldugunu yazmislardi.
Benim icin anne yanı olmasi,dönencesi olmasi ve yan ceplerinin kullanışlı olması önemliydi. Alt acma bölümünü basta istiyordum ama sonra düşününce onun üzerinde bebisi yatiripta alt degistirmek icin güvenemem diye gecti aklimdan onu eledim mesela. Istedigin parcasinin oldugu veya olmadigi ürünleri var zaten.
Ölçü olarakta 70x110 olandan aldik baya güzel geniş ve epey saglam bir malzemeden geldi. Icinden yatagi da hediye olarak geldi bambu olarak geciyor yatagi ama ben zaten üzerinde juno ve reflü yatagi ile kullanacagim icin o yatak simdilik cok onemli degil.Ilerleyen zamanlarda bakacagim. Istedigimizde sallanabiliyor da.
Canım benim sag salim kucagina alıp evinize getireceginiz günler de yakındır.bebeklerimi gördüm canim ama dokunamadim maalesef ama onlar da iyiiiiben daha iyiyim eve geldim cocuklar hala küvözdeler 
Canım sevindim güzel haberlerine. Bizi epey ihmal ediyorsun ama neyseeeeKızlarr selamlar herkseebiz de kontrolden geldik. Yine şeker başımın belası 
hepsi babasına benziyor allah kahretsin ajdahahajsd oglanlar tam babasi kizcem birazcik beni andiriyor ama genel olarak hepsi babasına benziyor tabii suan belli degil pek ama gören kisilerde ayni babasi diyor sinirim bozuldu ciddenCanım benim sag salim kucagina alıp evinize getireceginiz günler de yakındır.
Kime benziyorlarr biraz da güzel seyler düşün kıyamam kalbini üzme
Amin canım inşallahCanım benim dikkat et, yat dinlen, sen ve bebeğin daha önemli, eğer dr dinleyip uygularsan rahat görürsün 37 haftayı inşallah, 37 gördükten sonra gerisi güzel olacak
Alt açması olanlar da var kuzu. Bakabilirsin hosuna giderse. Sağlamlık olarak baya hosumuza gitti.Çok güzel duruyor canım budaa. Ama ben sanırım alt açmasını istiyorumm
İnşallah canım hepimiz şöyle bi 37-38 görsek herkez rahat bi nefes alacakCanım zaten çok uzak değilsin 37ye inşallah görürsün o zamanları doktorun sıkı takibe almış. Sakin sakin günlerini yatarak geçir
Yaa kıyamam sanahepsi babasına benziyor allah kahretsin ajdahahajsd oglanlar tam babasi kizcem birazcik beni andiriyor ama genel olarak hepsi babasına benziyor tabii suan belli degil pek ama gören kisilerde ayni babasi diyor sinirim bozuldu cidden
36+2yim canım. İnşallah 38i görürümCanım sakin kalmaya çalış, haftan çok ufak değil. Şekerden dolayı sanırım su fazlalığın var, korkma lütfen, tutabildiği kadar tutmaya çalışması çok güzel bir şey, doktorun temkinli ilerliyor, tam olarak kaç şu an haftan senin ?
oyy masallah onlara. huylari sana benzerhepsi babasına benziyor allah kahretsin ajdahahajsd oglanlar tam babasi kizcem birazcik beni andiriyor ama genel olarak hepsi babasına benziyor tabii suan belli degil pek ama gören kisilerde ayni babasi diyor sinirim bozuldu cidden
benzesin bence de biz secmisiz babalarini da degil mi yaYaa kıyamam sanadaha degisirler annesiiii. Dur daha yeni 
Olsun o da babalari sonuctabenzesin kız bisey olmaz 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?