Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Amin kuzm inşallah senin kızçenin maşallahı var boyu falan da iyi aman dikkat et sen de ben de korktum daha dikkatli olucam bugünden itibaren

Bugün tam olarak kaç artı kaçsın ?

bende de ozellikle klozete oturunca agri oluyor birkac gundur. pelvisle ilgili mi? yatiyorum korkumdan devamli

Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah stresini yönetmeye calis haftaniz güzel artik sakin kalmak icin çabala. Bebisin haftasindan ileri zaten gelisimi nerdeyse tamam sadece ciger gelisimi konusu var onun icinde belki igne yaparlar. Iste seker yuksek olunca bebegin suyu ve kilosu fazlalasiyor. Bu şeker hamilelerin resmen basina bela..
Sancılarını nasil anliyorsun ? Farkli bir agri mi

Çok güzel duruyor canım budaa. Ama ben sanırım alt açmasını istiyorumm

bebeklerimi gördüm canim ama dokunamadim maalesef ama onlar da iyiiii ben daha iyiyim eve geldim cocuklar hala küvözdeler
Canım benim sag salim kucagina alıp evinize getireceginiz günler de yakındır.
Kime benziyorlarr biraz da güzel seyler düşün kıyamam kalbini üzme

Canım sevindim güzel haberlerine. Bizi epey ihmal ediyorsun ama neyseeee
Dikkat kuzum sekeree. Bak guzel guzel geldin bu haftalara cok abartmadan idare ederek yemeye çalış.

Canım benim sag salim kucagina alıp evinize getireceginiz günler de yakındır.
Kime benziyorlarr biraz da güzel seyler düşün kıyamam kalbini üzme
hepsi babasına benziyor allah kahretsin ajdahahajsd oglanlar tam babasi kizcem birazcik beni andiriyor ama genel olarak hepsi babasına benziyor tabii suan belli degil pek ama gören kisilerde ayni babasi diyor sinirim bozuldu cidden

hepsi babasına benziyor allah kahretsin ajdahahajsd oglanlar tam babasi kizcem birazcik beni andiriyor ama genel olarak hepsi babasına benziyor tabii suan belli degil pek ama gören kisilerde ayni babasi diyor sinirim bozuldu cidden
Yaa kıyamam sana daha degisirler annesiiii. Dur daha yeni
Olsun o da babalari sonucta benzesin kız bisey olmaz

36+2yim canım. İnşallah 38i görürüm

oyy masallah onlara. huylari sana benzer hem oglanlar kesin sana daha duskun olurlar:)))
Yaa kıyamam sana daha degisirler annesiiii. Dur daha yeni
Olsun o da babalari sonucta benzesin kız bisey olmaz
benzesin bence de biz secmisiz babalarini da degil mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…