- 18 Kasım 2024
- 718
- 591
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #49.561
Töbe töbeBen uyandığımdan beri şeyimin kemiği kırılmadıysa da çatlatmışım gibi hissediyorumkemiği kırdıktan sonra da vaktimiz vardır de mi
ben lohusa külodu mesane pedi ve normal uzun ped aldım başka varsa ondan da alayım garanticiyim galibaKızlar merhaba sezeryan doğum şekli düşünüyorum planımız o yönde. Nasıl bir ped almalıyım bu külot gibi olan hasta bezlerinden mi yoksa normal kalın kadın pedlerinden mi yardımcı olabilir misiniz ilk gebeliğin bilgim yok
32+0 da al canımKızlar calısabılır raporunu 32+0 da mı almam lazım. 32+2 de alsam sorun olur mu? Doğum sonrasına ızın aktarımjnda o ıkı gün kayıp olur mu endısem bu?
Töbe töbecanım çok sancın varsa direk dr git derim
benim de kendi raporum 32+2 de bitiyor o gün gidip 32. Hafta çalışamaz almayı planlıyordum bugün doktor randevum var bi sorucam bakalım sorun olur mu bir 2 gün durum değerlendirmede 32. Hafta diye yazarsa olmaz bence ama bakalımKızlar calısabılır raporunu 32+0 da mı almam lazım. 32+2 de alsam sorun olur mu? Doğum sonrasına ızın aktarımjnda o ıkı gün kayıp olur mu endısem bu?
Kızlar aramızda Kolestaz tanısı almış olan var mıydı acaba
Bakmamaya çalışıyorum o yüzdenKızlar ya aşağıdan haberler kötüne rengi bildiğim renk ne şekli bildiğim şekil insanın bütün vücudu değişir mi ne zaman eskiye dönecek bu
Aşko aynayla tıraş yapma fikri beni buralara sürükledi mahvoldumBakmamaya çalışıyorum o yüzdenrenkmi dersin şekilmi dersin
Kafanıza göre vurun jileti gitsinAşko aynayla tıraş yapma fikri beni buralara sürükledi mahvoldumtavsiye etmiyorum yapmayın
Çok şükür kontrolden eve geldik, sancı yine çıkmaya devam ediyor, 6 saatte bir nidicard a devam, Rabbim جل جلاله hepimize ve bebişlerimiz sağlık, sıhhat, afiyet versin
Bizim psikolojimiz bozulacagina kocamizinki bozulsunKafanıza göre vurun jileti gitsin
Ay juno deme bana yaEvet evet canım hepsi aynı markaymış. Junosu varken bu hediye gelmiş hatta arkadaşıma junoda çok rahatsız duruyordu ve juno hemen küçüldü bunu daha uzun süre kullandım dedii
AhshhaKızlar ya aşağıdan haberler kötüne rengi bildiğim renk ne şekli bildiğim şekil insanın bütün vücudu değişir mi ne zaman eskiye dönecek bu
Ahsahha cok kotu durumdayim baby sakin kimse bakmasin ben yandim siz yanmayinAhshhakız bakma niye bakiyosun gerceklerle yüzleşmek hic dogru degil
Gecen bir filmden kesit izledim vajinal dogum sonrasi dr 6 hafta asagiya bakma orasi su an tadilatta diyordu dogum yapan kadinakadin 2 gun sonra elinde ayna çığlık atiyordu
Kız mecbur dogurcazçoktan tamamladım canım ben çantayı. Kız bazen öyle diyorum zaten gelecekse gelsin diye. Sonra diyorum ki ay ben nasıl doğurucam ben doğuramam
Eğer haftalık işlenıyorsa sıkıntı olmaz ama günlük ise olabilir sanırım. Sorarsan buraya da yazar mısın canımbenim de kendi raporum 32+2 de bitiyor o gün gidip 32. Hafta çalışamaz almayı planlıyordum bugün doktor randevum var bi sorucam bakalım sorun olur mu bir 2 gün durum değerlendirmede 32. Hafta diye yazarsa olmaz bence ama bakalım
Gecen bende odada giyinirken bi ufak göz göze geldim kendisiyleAhsahha cok kotu durumdayim baby sakin kimse bakmasin ben yandim siz yanmayin
AhahahahhGecen bende odada giyinirken bi ufak göz göze geldim kendisiylearkami döndüm hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?