Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
canımmm gözün aydın kavuşmuşsun paşaya
Rabbim analı babalı saglıklı hayırlı buyutmeyi de nasip etsin inşallah
37 38.haftada solunum sıkıntısı bile yasayanlar var sen 36 da dogurdun normaldir canim saglıkla cikar evinize beraber gidersiniz insallah
bol bol sütlü günlerin olsun

Aaa hiç bilmiyordum arkadaşım, teşekkür ederim hemen bakayım
Rica ederiimm arkadaşım
Maxi-Cosi Polar Astarlı Konforlu Ayak Örtüsü Twillic Black
https://app.hb.biz/ckPObuUtldGP
Benim aldığım bu, dediğim gibi sadece bacak degıl sırtı da kaplıyor bu da arabanın oturma alanından başlıyor. Tabii owli kadar yüksek koruma mıdır emin değilim bi kere yağmurluk kumaşı değil dış kaplaması mesela ama araba ile de takım olduğu için hoşuma gitti benim.
Mağazada bagi neo baktıgımda ayak örtüsü kürksüz ve sadece ayakları örten şekildeydi ben bizimkini de o şekilde gelecek diye sipariş verdim böyle gelince şaşırdım

Gerçekten owli gibi alacağım mutlaka

evet evet nevresim değiştirme tam öyle bir iş. ama benim 5 dakikamı da almıyor ahahahaha en az 20 dk. ya güvenilir birisiyse yardımcı neden olmasın. özellikle geçiş dönemlerinde çok önemli bence. gerçekten insan bebeğiyle ilgilenmek, kendine de biraz zaman ayırabilmek ister, çok doğal desteğin için teşekkür ederim
teşekkür ederiz canım ya ben ille de abla gelsin diye tutturmuyordum aslında kendi gücüm varken. ama şu an gerçekten yapamıyorum ve dağınıklık o kadar rahatsız ediyor ki, çamaşırlar, bebeğin çamaşırları eklendi şimdi. onların bile kendince bir ritmi var o ritme göre hareket etmeyip biriktirirsen sonrası daha acılı ama dediğin çok doğru, imkanın doğrultusunda yardım almak lazım. iki kişiyken bile yetemeyebiliyor insan ki sen çalışıyorsun mesela, çalıştığın süreler boyunca evde bir şey yapamıyor oluyorsun. benim eşim görümcemi örnek gösterdi geçen orda film koptu bende. çalışan bir anne kendisi ve eve hiç yardımcı almıyor. ben dedim kimseyle karşılaştırılmak istemiyorum. herkesin kendi hayatı, beni ilgilendirmiyor kim ne yapıyor dedim. ben şu an yapamıyorum dedim
yani gerçekten bir düşünememezlik var, bence düşüncesiz biri değil eşim ama empati kuramıyor bu konuda. temizlik konusunda önceliklerimiz farklı.
cam silmemekle çok iyi yapıyorsun. kahve kitabı cam silmeye bin kere yeğlerim

canım çok teşekkür ederim, problemimle ilgilendin. evet o konu da beni geriyor. çünkü dediğin gibi farklı bir ağrısı var ayakların aşağıda olmasının. sinir ağrısı gibi, sızı gibi. hele o çatı kemikleri ağrısını anlatamıyorum çok acayip. o dönmeye yardımcı hareketlerden mesela secde pozisyonunu biliyorum onu doktorum da önerdi ama 34. hafta itibariyle dedi. bazı gebelerde kanama yapabiliyor dedi. ben de şimdilik bir şey yapmadım o konuda. inşallah dönecek bebeğim
ay ben bu yastığa bakayım. senin aldığın yastık hangisiydi canım. uykum çok ağır değil, dediğin gibi olur umarım. teşekkür ederim canım
Anlayışlı aslında ama benim evden ve yaşadığım çevreden daha büyük beklentilerim var bence. temiz, düzenli olsun istiyorum elden geldiğince. o da düzenli iş yapmayı gerektiriyor. ama dediğin gibi hamile olduğumdan yetişemiyorum her şeye.
yaaa bu mesajı görür görmez yattığım yerden kalktım biliyor musun özellikle son cümlende eridim dışarı çıktığım günler bana da çok iyi geliyor. mesela bir iş görmek olsun o bile iyi geliyor, yorulsam da. evde çocuğa bakmak, yemek yapmak ve çamaşırları halletmek tüm gününü alıyor dimi. ya mesela bir yemek olsun, kahvaltısı var öğle yemeği var, akşam yemeği var bir de bunları toplaması var. yani insan gerçekten evde durmaya kalksa şu bahsettiğin işlerle gün geçiyor. bir de çocuğun var. çocuğun kaç yaşında çok merak ettim bu arada hallolacak inşallah canım. tecrübeli anne görüşün çok değerli. desteğin için çok teşekkür ederim

Ya çok sevindim mesajımın iyi gelmesine oğlum 2.5 yaşında tam, dediğin gibi kahvaltı hazırla, öğle yemeği yedir, parka götür, akşama yemek yap şeklinde günler geçiyor. Akşam nasıl oluyor anlamıyorum bile, akşamları eşimin eve gelmesini dört gözle bekliyorum ki ona devredeyim çocuğu

Ben genelde sabah erkenden kalkıyorum, zaten uyumak mümkün değil ağrılarla vs. Kahvaltıyı hazırlarken bir yandan yemeği koyuyorum. Böylelikle öğlen yemeği de hazır olmuş oluyor. Sen de sabah yemeğini yaparsan belki kendini daha iyi hissedersin, çünkü kahvaltıdan sonra enerjim düşüyor benim. Bir de dediğin gibi bir iş halletmiş olmanın huzuru oluyor en azından üstümde.

Ç

Çok haklısnız ben de en azından artık biraz kendime odaklanacağım çünkü çok yoruldum. Resmen anneme annelik yapıyorum ya. Kendi çocuğuma asla böyle olmayacağım inşallah
Kesinlikle bu süreçte en önemli olan sensin. Anne babanın kalender olup çocuğuna güç vermesi çok önemli bir meziyet. Maalesef herkes bunu başaramıyor. Benim annem aşırı evhamlı ve korkaktır mesela. Bir yerden sonra onu ikna etmeye çalışmayı bıraktım. Ona bana güç vereceğine ben ona veriyordum. Güçlü durmasını istiyordum çünkü. Sonra anladım ki ben hiçbir şeyi değiştiremem. O yüzden bırakmak en iyisi, elbette ki sana ihtiyacı olduğu an yanında olursun ama şu an sen ve bebeğin önemlisiniz, başka hiç kimse değil.

Benzer bisey hamilelikte bana oldu. Annem surekli eyvah ne olacak simdi, ayyy sancilandin cocuk erken mi gelecek yoksa vs vs evhamlariyla beni daha cok endiselendirmeye basladi. En son anne ben yeterince dusunup endiseleniyorum zaten, eger rahatlatmayacaksan lutfen fikir beyan etme diye biraz cikismak durumunda kaldim ama huylu huyundan pek vazgecemiyor

Benim kullandığım bu canım, büyüklerden de var sarılmalı olanlardan. ben onunla rahat edemedim. Bu bel desteği oldu bana ve dönmemi engelledi, yatakta da yer kaplamadığı için aylardır benimle Ama burada beğenmeyen, kullanamayan arkadaşlar da vardı. O yüzden kesin memnun kalırsın diyemem ama umarım derdine çözüm olur
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı - ebebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…