Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Teşekkür ederiz adminim bi mahalle ayakkabıcımız var oraya bakabilirsem, muadil güzel ürünleri oluyor
sen sonraya da yatırım yapmışın. Evet bi yandan öyle de düşünmüyor değilim ama ona yatırım buna yatırım, sürekli harcama yo rul dummm

Allahım listemiz yavas yavas doluyor kirasım sen ne zaman dogurmayi hedefliyorsun tam kacinci haftan oluyor
Günaydın kuzumm kusura bakma görmemişim senin msjı bildirimler iyice çıldırdı

Benim gönlümde 10 aralık var tam 39.haftam oluyor hatta dr a göre 12.12 yi bile teklif edebilirim

Canım çok şükür ikinizinde iyi olmasına sevindim su kasılmaları çok azaltıyor bol bol su iç bakalım doktorun ne diyecek nst sonucuna

Geçmiş olsun canım yoruldun belki ama gitmekle çok iyi yapmışsın evde o stres çekilmez,dikkat et kendine iyice dinlen

Gezerin içi kürklü terliğini almıştım hatta o kadar rahatki şimdiden başladım evde giymeye
Parmak arasıyla olacak iş değil canım üşürsün ben ilk doğumumda üşüdüğümden özellikle kürkü bir şey aradım :) parmak arası hastanede duşa gireceksen falan olabilir

Canım çok şükür, yeni görüyorum ben mesajları, endişelendim günümüz de aynı seninle, inşallah zamanında ve yakın doğumlarımız olur, birbirimize anlatırız çok şükür

Benimki de çok benzer bi his ya

kizlar hangisini siparis vereyim bilemedim.
yorumlari ve kaliteleri iyi duruyor. bir muslin, 2 pamuklu ince örtü, 2 de örme battaniye tarzi var evde.

Asko 4 katlilar kalin oluyor, pamuklu battaniye seviyesinde. Eger yoksa veya azsa ince muslin almani tavsiye ederim, ilki daha iyi o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…