- 15 Nisan 2023
- 192
- 311
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.421
Teşekkür ederiz adminimParmak arası önermem canım. Çorap giymek isteyeceksin büyük ihtimalle doğum sonrası. Hatta kalın çorap almanızı da öneriyorum ben doğumdan sonra üşüme hissi olabiliyor. Orijinal crocs olmasa da o tarz almanı öneriyorum giyip çıkarması kolay oluyor
Ben crocs aldım basic modellerinden, sonrasında da kullanırım diye. Geldiğinde deneyeyim diye giydim, ayaklarım aşırı rahat etti diye şu an ev terliği olarak kullanıyorumMuadilleri alınabilir benzer şekil, o kadar para vermek istemiyorum diyorsun.
Ya kızçen olacak ne güzel, sağlıkla gelsin canımhavalar biraz düzelince çıkarsınız siz de bol bol, hem sana hem ona çok iyi gelir
Günaydın kuzumm kusura bakma görmemişim senin msjı bildirimler iyice çıldırdıAllahım listemiz yavas yavas doluyorkirasım sen ne zaman dogurmayi hedefliyorsun tam kacinci haftan oluyor
Canım çok şükür ikinizinde iyi olmasına sevindimKızlar geldim şimdi hastaneden açıklığım yok şükür ki kısalma falan da yok. 25 dakikalık bi nst çekildi bi kez 80 üstüne çıktı ama herhangi bi düzeni yok. Yatış önerdiler ama bişey yapmıyolarmış sadece dinlenme ve serum veriyomuş sıvı takviyesi niyetine. Ben de stres yaşamamak için istemediğimi söyledim imza atıp çıktım. Biraz takip edicem bol bol dinlenicem yarın. Şükür ki iyiyiz kızımın durumu iyi kilosu 2350 olmuş
Geçmiş olsun canım yoruldun belki ama gitmekle çok iyi yapmışsın evde o stres çekilmez,dikkat et kendine iyice dinlenKızlar geldim şimdi hastaneden açıklığım yok şükür ki kısalma falan da yok. 25 dakikalık bi nst çekildi bi kez 80 üstüne çıktı ama herhangi bi düzeni yok. Yatış önerdiler ama bişey yapmıyolarmış sadece dinlenme ve serum veriyomuş sıvı takviyesi niyetine. Ben de stres yaşamamak için istemediğimi söyledim imza atıp çıktım. Biraz takip edicem bol bol dinlenicem yarın. Şükür ki iyiyiz kızımın durumu iyi kilosu 2350 olmuş
Gezerin içi kürklü terliğini almıştım hatta o kadar rahatki şimdiden başladım evde giymeyeTeşekkür ederiz adminimbi mahalle ayakkabıcımız var oraya bakabilirsem, muadil güzel ürünleri oluyor
sen sonraya da yatırım yapmışın. Evet bi yandan öyle de düşünmüyor değilim ama ona yatırım buna yatırım, sürekli harcama yo rul dummm
Kızlar geldim şimdi hastaneden açıklığım yok şükür ki kısalma falan da yok. 25 dakikalık bi nst çekildi bi kez 80 üstüne çıktı ama herhangi bi düzeni yok. Yatış önerdiler ama bişey yapmıyolarmış sadece dinlenme ve serum veriyomuş sıvı takviyesi niyetine. Ben de stres yaşamamak için istemediğimi söyledim imza atıp çıktım. Biraz takip edicem bol bol dinlenicem yarın. Şükür ki iyiyiz kızımın durumu iyi kilosu 2350 olmuş
Ayyy oglusumun isimli takımı hazırlanmış teyzeleri
Benimki de çok benzer bi his yaCanım ben daha önce yaşadım, böyle karıncalanma hissi oluşuyor dışarıdan bakınca bir şey yok ama içeriden kaşınıyorsun işteilaç kullanamıyorum ama doktorum demir artk içelim dedi mecburen magnezyum da alıyorum kasılmalarım oluyor diye korkuyorum, sende olan nasıl bir kaşıntı ?
Güzel fotolu bol kirletmeli olsun aşkoAyyy oglusumun isimli takımı hazırlanmış teyzeleri
Benimki de çok benzer bi his ya
Evet verdim karaciğer enzimlerinde falan herhangi bişey çıkmadı ferritin çok düşük benim belkiKan verdin mi canım
Ayyy bebegim kiz olsaydi ismi ilay olacaktiannabelica canımcım benim kızımda adı ilay olucak zorlu gebelik süreci+iş hayatı devam edince arada girip okusamda okumakla kalabildim sadece yazamadım adımızı
Asko 4 katlilar kalin oluyor, pamuklu battaniye seviyesinde. Eger yoksa veya azsa ince muslin almani tavsiye ederim, ilki daha iyi o yuzdenkizlar hangisini siparis vereyim bilemedim.
MUSSHE Çok Amaçlı Müslin Örtü & Battaniye 5'li Set %100 Organik Pamuk,emzirme,kundak,puset Örtüsü 90x80 Cm - Fiyatı, Yorumları
MUSSHE Çok Amaçlı Müslin Örtü & Battaniye 5'li Set %100 Organik Pamuk,emzirme,kundak,puset Örtüsü 90x80 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com yorumlari ve kaliteleri iyi duruyor. bir muslin, 2 pamuklu ince örtü, 2 de örme battaniye tarzi var evde.ZEYPBA Suyeşil 4 Katlı Müslin Emzirme Örtüsü & Puset Örtüsü Püsküllü - Fiyatı, Yorumları
ZEYPBA Suyeşil 4 Katlı Müslin Emzirme Örtüsü & Puset Örtüsü Püsküllü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yaaa çok güzel bi isim eşim çok istiyodu bende ısındım değiştiremedim daha sonra hediyelikleri hazır hepAyyy bebegim kiz olsaydi ismi ilay olacakti
Sagol canımBence hastane tipi dışındakilerin hepsi benzer performans gösteriyordur. Medela falan fark atar belki ama o da çok pahalı. Çok elzem durumlarda hastane tipi kiralayan yerler var, arkadaşım öyle yapmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?