- 18 Ekim 2022
- 2.462
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #50.461
İlk bebekte harcama çok oluyor, haklısın, sen muadil al boşverTeşekkür ederiz adminimbi mahalle ayakkabıcımız var oraya bakabilirsem, muadil güzel ürünleri oluyor
sen sonraya da yatırım yapmışın. Evet bi yandan öyle de düşünmüyor değilim ama ona yatırım buna yatırım, sürekli harcama yo rul dummm
Ya evet bugün muhteşemdi hava özellikleAmin canım. Havalar güzel gidiyor istanbulda, ben kendimi sokağa atmaya çalışıyorum Dün başladık
Canım gözün aydın iyi haberler almışsınKızzlarr selam hepinize. Ben kontrole gittim bugün her hafta gidicem artık şekerden dolayı. Bebiş 46 cm 2576 gr olmuşbişey sorcam ama normalde bugün 32+6 yım ama ultrasona göre 34+5 görünüyor. Doğumu falan ultrasona göre mi düşünmeliyim, şeker dolayısıyla iri gidiyor çnk
yaa öyle mi oluyor benm ilk kez bu hafta önde gitmeye başladı merak etmiştim ben de. O zaman haftası tutarsa eski tarih ama önde gitmeye devam ederse öndeki hesaplanır diye anlıyorm. Şuan tabi eski tarihten devamızCanım gözün aydın iyi haberler almışsınbenim doktorum beklenen doğum tarihine göre hesapladı sezaryen tarihini. Ultrasonda bir hafta önde görünüyor şu an ama onu baz almadı. Çünkü sonlara doğru haftası tutabilir de.
Oyyy sağlıcakla giysin yakışıklıAyyy oglusumun isimli takımı hazırlanmış teyzeleri
Rica ederim canımyaa öyle mi oluyor benm ilk kez bu hafta önde gitmeye başladı merak etmiştim ben de. O zaman haftası tutarsa eski tarih ama önde gitmeye devam ederse öndeki hesaplanır diye anlıyorm. Şuan tabi eski tarihten devamızteşekkür ederim cano
Oyy topan patlıcanımm sağlıkla gelsin yine çok heyecanlandım tarih görünceKızlar selam,
Hastaneden geldik.miniğim 3030 gr olmuş. Gayet sağlıklı. Tombik bişey doğurcam galiba. Nst ye girdik kasılmalar var tabiki. Magnezyumu artırdık. Gün verdi dr um. 3 aralık çok heyecanlı
Maşallah tospikim sağlıkla gelsin benim de şuan 2 hafta önde bebek 27den beri öyle gidiyor doktoruma bunu sorduğumda 2-3 hafta önde veya geride olması sorun olmuyo bu anne babadan aldığı genetik fark olarak yorumluyoruz son haftalara doğru zaten ölçümler çok sağlıklı olmuyo yanılma payı daha yüksek oluyor 37-38de yapılan ölçümlerde bazen -/+ 500-600 gr yanılma payı veriyor makina demişti. Erken doğumu düşündürtür mü bu dediğimde hayır zaten kilosu kontrol dışında artarsa ona göre yolumuzu şekillendiriyoruz ama normal kabul edilebilir ölçütlerde olduğu sürece rahim ne zaman hazır olursa ve hormon seviyen ne zaman değişirse o zaman başlar doğumun dedi. Şeker hastalığında sadece kontrolsüz almaya meyilli oldukları için dikkat etmen gerekiyomuş o da doğumun vs kolay olsun doğduktan sonra da bebeğin ani bi kan şekeri düşmesi yaşamasın diye. Muhtemelen yapısal olarak daha tombik bi bebeğin olucak kuşum şeker de bi miktar etkilemiştir ama bende olmamasına rağmen önde hiç stres yapma o yüzden hafta hafta kontrol ettikçe net görür zaten doktorunKızzlarr selam hepinize. Ben kontrole gittim bugün her hafta gidicem artık şekerden dolayı. Bebiş 46 cm 2576 gr olmuşbişey sorcam ama normalde bugün 32+6 yım ama ultrasona göre 34+5 görünüyor. Doğumu falan ultrasona göre mi düşünmeliyim, şeker dolayısıyla iri gidiyor çnk
Adıyla gelsin İlay kuzusu hemen ekledim tablomuzaannabelica canımcım benim kızımda adı ilay olucak zorlu gebelik süreci+iş hayatı devam edince arada girip okusamda okumakla kalabildim sadece yazamadım adımızı
Yaa 3 kiloyu geçmesi büyük kafa rahatlığı kuzum ne mutlu sanaKızlar selam,
Hastaneden geldik.miniğim 3030 gr olmuş. Gayet sağlıklı. Tombik bişey doğurcam galiba. Nst ye girdik kasılmalar var tabiki. Magnezyumu artırdık. Gün verdi dr um. 3 aralık çok heyecanlı
Bilemedim ki kuzum ya. Kızlardan gördüğüm kadarıyla tombik bebiş olursa erken alıyor gibi doktorlar. Doktorun bişey demedi mi bu konudaKızzlarr selam hepinize. Ben kontrole gittim bugün her hafta gidicem artık şekerden dolayı. Bebiş 46 cm 2576 gr olmuşbişey sorcam ama normalde bugün 32+6 yım ama ultrasona göre 34+5 görünüyor. Doğumu falan ultrasona göre mi düşünmeliyim, şeker dolayısıyla iri gidiyor çnk
27.7 çıktı canım benim. Senin kaçBenimde fazla afi kaç cikti yani suyun biliyor musun
yaaa maşallah tarihi belli minnoşunKızlar selam,
Ne güzel açıklamışsın canım benm yaa okudukça içim rahatladıMaşallah tospikim sağlıkla gelsin benim de şuan 2 hafta önde bebek 27den beri öyle gidiyor doktoruma bunu sorduğumda 2-3 hafta önde veya geride olması sorun olmuyo bu anne babadan aldığı genetik fark olarak yorumluyoruz son haftalara doğru zaten ölçümler çok sağlıklı olmuyo yanılma payı daha yüksek oluyor 37-38de yapılan ölçümlerde bazen -/+ 500-600 gr yanılma payı veriyor makina demişti. Erken doğumu düşündürtür mü bu dediğimde hayır zaten kilosu kontrol dışında artarsa ona göre yolumuzu şekillendiriyoruz ama normal kabul edilebilir ölçütlerde olduğu sürece rahim ne zaman hazır olursa ve hormon seviyen ne zaman değişirse o zaman başlar doğumun dedi. Şeker hastalığında sadece kontrolsüz almaya meyilli oldukları için dikkat etmen gerekiyomuş o da doğumun vs kolay olsun doğduktan sonra da bebeğin ani bi kan şekeri düşmesi yaşamasın diye. Muhtemelen yapısal olarak daha tombik bi bebeğin olucak kuşum şeker de bi miktar etkilemiştir ama bende olmamasına rağmen önde hiç stres yapma o yüzden hafta hafta kontrol ettikçe net görür zaten doktorun
Doktora doğum şeklini sordum son ana kadar belli değil şuan sezeryanı gerektirecek bişe yok dedi ama insülin kullananlarda 39. Haftaya kadr gelmezse sezeryan yapıyoruz dedi. Aslında benim için önemli ola doğum şekli değil de önde gittiği için ilerleyen haftalarda arayı kapatmazsa gelişimi okey diye alırlar mı diye merak ettim.o konuda bişey demedi. Aman ben çantamı hazırlıyım de yaşayıp görcez artıkBilemedim ki kuzum ya. Kızlardan gördüğüm kadarıyla tombik bebiş olursa erken alıyor gibi doktorlar. Doktorun bişey demedi mi bu konuda
Oyy maşallah hayırlı doğumların olsunKızlar selam,
3 aralıkta 38+3 oluyorsun ya kuzu ultrasona göre mi oluyorsun, normalde son adet tarihine göre kaç, yada son adet tarihine göre öyleysen ultrasonda 40 hafta civarı olduğu için mi öyle alıyor38+3 oluyorum ama bebişimiz biraz önden gidiyor
Şaka gibi zaman ne hızlı geçti.Yaa 3 kiloyu geçmesi büyük kafa rahatlığı kuzum ne mutlu sana3 haftanız falan kaldı kavuşmaya desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?