Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Selam kızlar, öncelikle doğum yapan bütün arkadaşlarımı kutluyorum allahım analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin çok şükür grubumuzda erken doğum olsa bile bebişlerimiz sağlıklı ve çok büyük problemlerle karşılaşmadılar. Bazı arkadaşlarımızın bebişleri bir süre yoğun bakım süreci gördü ve çoğu sağlıkla evine döndü. Darısı biz doğurmayı bekleyenlere inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Benim küçük bir sorum var çekmece içi organizer alan arkadaşlarım organizerleri nasıl temizlediniz bugün geldi kargodan fakat bi kötü kokuyorlar makineye atsam atamam içinde karton var sert dursun diye koymuşlar bezle falan mı silmem lazım temizleyenler nasıl temizledi acaba?

Kızlar göğüs pedi mi göğüs kalkanı mı hangisini alayım bazı yerlerde de hiç birine gerek yok diyorlar işime yaramayan bir şey almak istemiyorum ya siz ne yaptınız

Canım ben beyaz sirkeli karbonatlı suyla sildim

Bizim doğum yarın olacak Allahın izniyle
Çok duygusal ve çok heyecanlıyım sağlıkla kolaylıkla geçsin doğumumuz bebişimizi kucağımıza alıp gelelim
Dualarınızı bekleriz.
Canım benim sağlıkla kavuşun inşallah, çok sınavlar verdin bu süreçte tüm kalbimiz seninle, çok duygusal dönemlerdeyiz ya valla bugünlere de mi gelecektik bizi habersiz bırakma fırsatın oldukça yaz güncelleme yap yarınnnnn bu arada oğluşunun ismine karar verdiniz mi biz Alphan koyacağız baya geç oldu ama seçtik şükür isimli hastane çıkışı sipariş verdim geri dönüş yok yoksa hala arada kalacaktım

Selam kızlar,hiç girip okuyamiyorum çünkü evde bir tane sürekli oyun isteyen çocuğum var, aşırı düşkün oldu bana.. doğum yapan herkese hayırlı olsun, herkes güle güle büyütsün bebişini, kalanlarda sağlıkla zamanında alsınlar kucağına size bir soruyla geldim, çok fena gribim, hamileyken grip geçiren oldu mu, neler yaptınız, doktorumu aradım KBB ye git dedi ama hareket edecek halim yok

Seni çok iyi anlıyorum, en nefret ettiğim şey buydu, üstelik kızımda ilk gün süt geldi 2.gun gelmedi hastanede mama verdiler, evde de memeyi almadi falan mecbur ilk başta mama verdik, kv arayıp eşime, mama vermeyin tuh mamayi bırakın, sütü sağsin gelir diyordu , sanki denemedik ,sanki mama öcü tuh kaka.. çocuk açlıktan sarılık olsa daha iyi sanki, tövbe est. Aklima geldikçe sinir oluyorum. Kadinlar yapıyor bunu da hep, sanki kendileri aynı şeyleri yaşamadılar. Boşver canım herkesi, var sütüm de geç, kime ne.. Ben bu kez soranlara hayırdır süt mü lazım demeyi düşünüyorum, o kadar gıcığım süt muhabbeti yapanlara

Geçmiş olsun arkadaşım şu an aynı şeyi yaşıyorum dün akşam ağırlaştı burnum gözüm durmuyor tam da doğuma az kalmışken çok canımı sıktı. Doktora hiç yazmadım çünkü gitsem parol verecekler, dinleniyorum. Bol bol c vitamini alıyorum. Nar, yeşil biber, mandalina, portakal, limon. 1 fincan ıhlamur, kuşburnu, ballı süt. Bir de bütün tıkanıklığı için doktorum deniz tuzu spreyi önermişti onu ve serum fizyolojigi kullanıyorum

Sana da geçmiş olsun canım, dediklerinin hepsini yapıyorum da serum fizyoloji denemedim onu da yapayım, sağ olasın

İlkinde kullandim bunlardan ama markası neydi hatırlamıyorum wee baby olabilir, göğüs ucum yok gibiydi, bebek tutamıyordu, sonra bunu kullanarak emmeye başladı, biraz alışınca bunsuz tuttu

Kızlar göğüs ucu olmayanlar, tirle kullanabilirler, süt sağma makinasi aynı etkiyi yapmadı, başta tirle kullandim , çok faydasını gördüm

Ya canım valla öyle gereksiz gereksiz cevaplar veriyorlar ki birde. Uzak dursunlar diyorum eşime oda söylüyor. Biz dişlerimizi fırçaladık diyorlar hani ne söylersen söyle kötü olmadan olmuyor
Ay bi de belki kucagina vermemek icin boyle bi bahane buldun yani neden her seye kendilerince cozum uretirler anlamam demek ki tutmani istemiyor bi kendini geri cek. Ayrica sigara icenler saniyor ki bi agizlari kokuyor parmaklari ustleri baslari her yerine siniyor o koku igrenc ben bile icmeyen biri olarak katlanamiyorum bebek nasil katlansin

Kizlar merak ettigim bisey var bebek hastaneden cikinca direkt oto koltuguna koyuluyor mu onda mi getiriliyor eve yoksa koydugumuz pusetle mi getiriliyor. Bebek arabasinin pusetine koyucaz dimi

3 kez geçirdim bol su, bol c vitaminli meyveler ve bi diş sarımsak yedim biraz daha hızlı toparladım çünkü ilaç falan vermiyorlar parolda fayda etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…