Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kizlar merak ettigim bisey var bebek hastaneden cikinca direkt oto koltuguna koyuluyor mu onda mi getiriliyor eve yoksa koydugumuz pusetle mi getiriliyor. Bebek arabasinin pusetine koyucaz dimi
Evet canım bebek arabasının puset kısmı kullanılıyor ilk 6 ay ile 12 ay arası oto koltuğu olarkta o kısım kullanılıyor

Sabır diliyorum canım kendini iyi hissediyorsan gönder gitsinler ya zorlanırsın belki ama mental olarak çok daha iyi olursun

Ben sadece göğüs kalkanı aldım canım o da iki işlevli hem yara olduğunda onarıyor hemde sütü topluyor. Silikon uçları her bebekte kabul etmiyor.kalkan almadysan önceliğin o olsun bence avent aldım ben

Dün benimde elektrik çarpıyor hissi oldu hep. Geceleri de bel ve kasık ağrısı oluyor regl ağrısı gibi rahmin hazırlanma süreci böyle oluyormuş
Ben ikeadan aldım hepsini de kısa programda yıkadım bişey olmadı canım ama sirkeli suyla da silebilirsin
Kızlar göğüs pedi mi göğüs kalkanı mı hangisini alayım bazı yerlerde de hiç birine gerek yok diyorlar işime yaramayan bir şey almak istemiyorum ya siz ne yaptınız
Gögüs pedi ve kalkanının görevi farklı ben ikisini de aldım

Ben sadece sünnet diye yapmıştım canım yoksa gür çıktığı falan yok:)
Ama kestirirsende kış bebeği zaten hep bere oluyor kafada hızlıda uzuyor endişe etme ha birde kestikten sonra yeni saç rengi daha açık tonluk çıkıyor

Enfeksiyon kaynaklı antibiyotik kullanan kızlar crp değeriniz kaç çıkmıştı ?
Ben 2,5 gün kullandım canım benimki sabah akşamdı. CRP değerim 50 çıkmıştı. Kendimde birşey yoktu ama boğazlarım çok ağırıyordu allaha şükür iki güne toparladım şikayetin geçince antibiyotiği kes demişti doktorum. Kendimi iyi hissedince tekrar CRP verdim 6 küsüre düşmüştü bıraktım akşamına içmedim.

ben arkadaşlarımın tavsiyesiyle sirkeli su ile sleepyle gectim hepsinin üstünden

javairia kırmızı parmak görünce şaşırdım bi an.. yanlış bir şey mi sordum acaba? Sadece düşüncelerinizi merak etmiştim

Tecrübeli birinden cevap almak süper oldu, teşekkür ederim canım açık tonlu saç severiz

javairia kırmızı parmak görünce şaşırdım bi an.. yanlış bir şey mi sordum acaba? Sadece düşüncelerinizi merak etmiştim
Ayy yok ben de ona yanıt yazıyordum tamamını anca okudum yazıların. Yanlış değil fikir olarak kazıtma gerekli değil bence anlamında ben kazıtmayı düşünmem olarak yaptım yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum

Ay yok ne özrü ben sadece çok yanlış bir düşünce mi diye kendimi sorguladım
Çok aradayım, en iyisi doğumdan sonra karar vermek, hem ne belli kızımın saçlı doğacağı

Kızlar herkese merhaba, birşey sormak istiyorum kapı süsü yaptıran arkadaşlar nerden hangi siteden ne kadara yaptırdınız acaba görsel ve link paylaşabilir misiniiz?

Ay yok ne özrü ben sadece çok yanlış bir düşünce mi diye kendimi sorguladım
Çok aradayım, en iyisi doğumdan sonra karar vermek, hem ne belli kızımın saçlı doğacağı
Korkuma ifadeyi geri aldım kimseyle tatsızlık yaşamak istemem
Benimki saçlı doğdu da kıyamam ki ben onun ipek saçlarını kesmeye eminim siz de kıyamazsınız görünce

Kızlar herkese merhaba, birşey sormak istiyorum kapı süsü yaptıran arkadaşlar nerden hangi siteden ne kadara yaptırdınız acaba görsel ve link paylaşabilir misiniiz?
Arkadaşımın hediyesiydi fiyat bilmiyorum ama şuradan yaptırdı

Bunlar da benim beeğenip kaydettiklerim

Eklentiler

• IMG_6483.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…