- 23 Mart 2016
- 32.171
- 95.034
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.261
Evet canım bebek arabasının puset kısmı kullanılıyorKizlar merak ettigim bisey var bebek hastaneden cikinca direkt oto koltuguna koyuluyor mu onda mi getiriliyor eve yoksa koydugumuz pusetle mi getiriliyor. Bebek arabasinin pusetine koyucaz dimi
Sabır diliyorum canım kendini iyi hissediyorsan gönder gitsinler ya zorlanırsın belki ama mental olarak çok daha iyi olursunAy deli ediyorlar insanıyok başucuna soğana iğne batır koy yok ekmek koy. Valla bunları görünce yemin ettim lahusa birini görürsem nasılsın iyi misin diye sorup geçicem ya afiyet bal şeker olsun oğluşunada. Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
Ben sadece göğüs kalkanı aldım canım o da iki işlevli hem yara olduğunda onarıyor hemde sütü topluyor. Silikon uçları her bebekte kabul etmiyor.kalkan almadysan önceliğin o olsun bence avent aldım benKızlar bu silikon uclardan alan var mı? Türkiye'den sipariş vereceğim ona gore. Ve Bu markadan mi almalıyım?
Bu emzirme için galiba, kalkan da süt biriksin diye mi? Bende sadece gümüş kapak varLANSINOH Göğüs Ucu Koruyucu 20mm 2'li - Fiyatı, Yorumları
LANSINOH Göğüs Ucu Koruyucu 20mm 2'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Dualar bizden güzel bir bebiş doğurması senden canımBizim doğum yarın olacak Allahın izniyle
Çok duygusal ve çok heyecanlıyımsağlıkla kolaylıkla geçsin doğumumuz bebişimizi kucağımıza alıp gelelim
Dualarınızı bekleriz.
Dün benimde elektrik çarpıyor hissi oldu hep. Geceleri de bel ve kasık ağrısı oluyor regl ağrısı gibi rahmin hazırlanma süreci böyle oluyormuşGünaydınyine bol kemik ağrıları bir güne başladık. Pelvik bölgesindeki kemiklerim çok ağrıyor ve kasıklarımda sürekli baskı ve elektrik çarpması gibi bir his var sizde durumlar nasıl ? Sanki bacaklarım zor birleşiyor gibi kemikler zorlanıyor acaba doğum yakın mı ondan mı olur
Ben ikeadan aldım hepsini de kısa programda yıkadım bişey olmadı canım ama sirkeli suyla da silebilirsinSelam kızlar, öncelikle doğum yapan bütün arkadaşlarımı kutluyorum allahım analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinçok şükür grubumuzda erken doğum olsa bile bebişlerimiz sağlıklı ve çok büyük problemlerle karşılaşmadılar. Bazı arkadaşlarımızın bebişleri bir süre yoğun bakım süreci gördü ve çoğu sağlıkla evine döndü. Darısı biz doğurmayı bekleyenlere inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Benim küçük bir sorum var çekmece içi organizer alan arkadaşlarım organizerleri nasıl temizlediniz bugün geldi kargodan fakat bi kötü kokuyorlar makineye atsam atamam içinde karton var sert dursun diye koymuşlar bezle falan mı silmem lazım temizleyenler nasıl temizledi acaba?
Gögüs pedi ve kalkanının görevi farklı ben ikisini de aldımKızlar göğüs pedi mi göğüs kalkanı mı hangisini alayım bazı yerlerde de hiç birine gerek yok diyorlar işime yaramayan bir şey almak istemiyorum ya siz ne yaptınız
Ben sadece sünnet diye yapmıştım canım yoksa gür çıktığı falan yok:)Kızlar şu an online gebe okulundayım, yenidoğan saç kazıtma hakkında konuşuyoruz
Sizce gerekli mi? Daha gür çıkmasını sağlıyor mu gerçekten? Erkek bebekler için kazıtması kolay ama kızım için bilemedimben yeni doğduğunda saçlı olmasını çok isterim, kazıtırsam allah bilir kaç aya uzar
Canım zaten bebek arabalarının puseti oto koltuğu oluyor ya 1 yılKizlar merak ettigim bisey var bebek hastaneden cikinca direkt oto koltuguna koyuluyor mu onda mi getiriliyor eve yoksa koydugumuz pusetle mi getiriliyor. Bebek arabasinin pusetine koyucaz dimi
Ben 2,5 gün kullandım canım benimki sabah akşamdı. CRP değerim 50 çıkmıştı. Kendimde birşey yoktu ama boğazlarım çok ağırıyordu allaha şükür iki güne toparladım şikayetin geçince antibiyotiği kes demişti doktorum. Kendimi iyi hissedince tekrar CRP verdim 6 küsüre düşmüştü bıraktım akşamına içmedim.Enfeksiyon kaynaklı antibiyotik kullanan kızlar crp değeriniz kaç çıkmıştı ?
ben arkadaşlarımın tavsiyesiyle sirkeli su ile sleepyle gectim hepsinin üstündenSelam kızlar, öncelikle doğum yapan bütün arkadaşlarımı kutluyorum allahım analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinçok şükür grubumuzda erken doğum olsa bile bebişlerimiz sağlıklı ve çok büyük problemlerle karşılaşmadılar. Bazı arkadaşlarımızın bebişleri bir süre yoğun bakım süreci gördü ve çoğu sağlıkla evine döndü. Darısı biz doğurmayı bekleyenlere inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Benim küçük bir sorum var çekmece içi organizer alan arkadaşlarım organizerleri nasıl temizlediniz bugün geldi kargodan fakat bi kötü kokuyorlar makineye atsam atamam içinde karton var sert dursun diye koymuşlar bezle falan mı silmem lazım temizleyenler nasıl temizledi acaba?
bak bizim listeye dolu dolu kız ismikız bebek isim önerisi alabilirim, çocuk doğacak hala kapı süsü ve isimli takım yaptıramadım
Kızlar şu an online gebe okulundayım, yenidoğan saç kazıtma hakkında konuşuyoruz
Sizce gerekli mi? Daha gür çıkmasını sağlıyor mu gerçekten? Erkek bebekler için kazıtması kolay ama kızım için bilemedimben yeni doğduğunda saçlı olmasını çok isterim, kazıtırsam allah bilir kaç aya uzar
Tecrübeli birinden cevap almak süper oldu, teşekkür ederim canımBen sadece sünnet diye yapmıştım canım yoksa gür çıktığı falan yok:)
Ama kestirirsende kış bebeği zaten hep bere oluyor kafada hızlıda uzuyor endişe etme ha birde kestikten sonra yeni saç rengi daha açık tonluk çıkıyor
Ayy yok ben de ona yanıt yazıyordum tamamını anca okudum yazıların. Yanlış değil fikir olarak kazıtma gerekli değil bence anlamında ben kazıtmayı düşünmem olarak yaptım yanlış anlaşıldıysam özür diliyorumjavairia kırmızı parmak görünce şaşırdım bi an.. yanlış bir şey mi sordum acaba? Sadece düşüncelerinizi merak etmiştim
Ay yok ne özrü ben sadece çok yanlış bir düşünce mi diye kendimi sorguladımAyy yok ben de ona yanıt yazıyordum tamamını anca okudum yazıların. Yanlış değil fikir olarak kazıtma gerekli değil bence anlamında ben kazıtmayı düşünmem olarak yaptım yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum
Korkuma ifadeyi geri aldımAy yok ne özrü ben sadece çok yanlış bir düşünce mi diye kendimi sorguladım
Çok aradayım, en iyisi doğumdan sonra karar vermek, hem ne belli kızımın saçlı doğacağı
MaşallahKorkuma ifadeyi geri aldımkimseyle tatsızlık yaşamak istemem
Benimki saçlı doğdu da kıyamam ki ben onun ipek saçlarını kesmeyeeminim siz de kıyamazsınız görünce
Arkadaşımın hediyesiydi fiyat bilmiyorum ama şuradan yaptırdıKızlar herkese merhaba, birşey sormak istiyorum kapı süsü yaptıran arkadaşlar nerden hangi siteden ne kadara yaptırdınız acaba görsel ve link paylaşabilir misiniiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?