- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.321
Bikaç gün daha beklerse minik kuş annesi de kendini hazırlamış olacak inşallah. Hepimizde var korkular bi şekilde atlatıcazbn piskolojik olark hazir degilm galiba korktm bian titremeye basldm plansiz seylere uymam zor oluyor biraz
2 sezeryanm olmasına ragmn napıcm nasil gecicek diye strese girdm cok
insallah canim insallahBikaç gün daha beklerse minik kuş annesi de kendini hazırlamış olacak inşallah. Hepimizde var korkular bi şekilde atlatıcazAllah yardımcımız olsun. Tansiyonun düştü ama demi
Evet bebeğim kullanıyorum magnezyum. O şekil değiştirince biten kasılmalar falan alıştım onlara yalancı olduğunu anlıyorum da ilk 32de miydim neydim o sıra bi ağrılı gelmişti ilk nst acildeydi orda 86 62 falan düzensiz sancılar çıkmıştı sonra da doktorum biraz korkutmuştu beni ondan pinpiriklendim bugünkü kasılma gibi değil de baya reglin ilk günü gibi bi ağrı son yarım saattir bişeyim yok geçti gibi şu an artık zaten korkcak bişey kalmadı demişti yeni doktorum o yüzden daha sakinim artmadıkça gitmemkanka o kasılmalar grupta çoğu arkadaşta oluyor, magnezyum alıyor musun sen?
Evet doktorum da serviks yumuşarken ya da kısalma gösterirken böyle vajina ağrıları olur demişti bana bide başı bastırmaya başlamış kanala girme çalışmaları falan demişti ama bu oluyo diye hemen yarın doğurucam diye düşünmemek lazımmış çünkü kiminde bu hazırlık 38-39da başlıyomuş kiminde 34-35 ben de ona yoruyorum şu anO bende bir aydır var bu iyi bişey demekki vücudun normal doğuma hazırlanıyor onlar rahim kaslarını falan gevşetiyor
Ayy yicem bunlar neKapı süsü ve hediyeliklerimiz geldiiiiiayy bayıldım bayıldımmm instagramda baykuşcrafta yaptırdım çok memnun kaldım
Kk tarihinde gördüğüm en mantıklı soruKızlar biz doğurduğumuzu nasıl anlıcaz ya
Hahahaha bacım cevabı lazımm cevabı ahahahahahahahahAyy yicem bunlar neSağlıkla gelsin Toprak'ımız
Kk tarihinde gördüğüm en mantıklı soru
Hastanede olman ve her türlü önlemi almaları en önemlisi canım, varis çorabına kadar önlem alınmış. Sağlıkla bikaç gün daha böyle geçer inşallahinsallah canim insallah
herkezi teselli ederken iyidi sıra gelince terledim
tansiyonum da 17 yukseldi sonra 14 dustu yani yuksek ilerliyor varis corabi verdiler pıhtı atmasın diye onlem almak icin
surekli nst serum takılıyorz hastanede
Birilerinin benden önce araştırmış olmasına bayılıyoruumBen valla Giyilebilir aldım burda kızların çoğu ondan alınca
kanka oda çekilecek bir şey değilya iki kişide yiyecek ya ayrı yatılacak o gece
tüm dualarımız seninle aşkooinşallah saati bellimi?
yürü beeearkandayız
Bence bu tamamen genetik kankabende araştırmıştım öyle bir şey yokmuş
Ben ikeadan almıştım kokusu yoktu ama yinede sirkeli karbonatlı suya bezle sildim
ikisi farklı işlem görmüyor mu
Banada aldırdın
Vayy Alphan çok havalı
çok geçmiş olsun canım
pusete koyacaz canımkemerinide bağlıcaz çünkü en çok yenidoğan kazası kemer bağlamayıp düşmez dedikleri için yaşanıyormuş
bende bayıldım ayıldım
bu gün aklımdan geçtin nerdesin diye yazacaktım
Anladımm canım sağlıkla zamanında gelsin inşallahevet canim Adnan hoca doktorum
bnada gelse sorun yok dedi ultrasona gore kilo iyidi 2 doz ciger gelistiricide vurdular zaten
gun ileri atmaya calisiyoruz iste suan 35+5
Ay klasik acaba doğuruyo muyum perilerim geldi kanka bildiğin regl olcakmışım gibi bir ağrı çekiyorum hem kasıklarda hem vajinada bi sakinliyo sonra tekrar başlıyo kız da aşırı hareketli toplandığı yeri kasıyo dokunsam acıyo sonra bi gevşetiyo doğursam anlamıcam gibi gelmeye başladı
Seninle birebir aynı şeyleri yaşıyorum ama benim regl ağrısı gibi olan ağrılarım genelde gecenin köründe oluyorEvet doktorum da serviks yumuşarken ya da kısalma gösterirken böyle vajina ağrıları olur demişti bana bide başı bastırmaya başlamış kanala girme çalışmaları falan demişti ama bu oluyo diye hemen yarın doğurucam diye düşünmemek lazımmış çünkü kiminde bu hazırlık 38-39da başlıyomuş kiminde 34-35 ben de ona yoruyorum şu an
Tecrübeli analar göreveHahahaha bacım cevabı lazımm cevabı ahahahahahahahah
emzirirken yara olur diye korkmaya basladim simdiden.kalkan kesin alayim o zaman herkes öneriyor. bu aslinda ihtiyaca gore alinir da,uygunken ve ablam yanima geliyorken siparis vereyim diye dusundumBen sadece göğüs kalkanı aldım canım o da iki işlevli hem yara olduğunda onarıyor hemde sütü topluyor. Silikon uçları her bebekte kabul etmiyor.kalkan almadysan önceliğin o olsun bence avent aldım ben
tesekkur ederim yanitin icin, gogus ucum belirgin olmaya basladi son aylarda.normalde belirgin degildi. hem bebege kolaylik olur belki hem de benim meme ucum hassaslasirsa alayim diye dusundumİlkinde kullandim bunlardan ama markası neydi hatırlamıyorum wee baby olabilir, göğüs ucum yok gibiydi, bebek tutamıyordu, sonra bunu kullanarak emmeye başladı, biraz alışınca bunsuz tuttu
Bizim doğum yarın olacak Allahın izniyle
Çok duygusal ve çok heyecanlıyımsağlıkla kolaylıkla geçsin doğumumuz bebişimizi kucağımıza alıp gelelim
Dualarınızı bekleriz.
Selam kızlar, öncelikle doğum yapan bütün arkadaşlarımı kutluyorum allahım analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinçok şükür grubumuzda erken doğum olsa bile bebişlerimiz sağlıklı ve çok büyük problemlerle karşılaşmadılar. Bazı arkadaşlarımızın bebişleri bir süre yoğun bakım süreci gördü ve çoğu sağlıkla evine döndü. Darısı biz doğurmayı bekleyenlere inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Benim küçük bir sorum var çekmece içi organizer alan arkadaşlarım organizerleri nasıl temizlediniz bugün geldi kargodan fakat bi kötü kokuyorlar makineye atsam atamam içinde karton var sert dursun diye koymuşlar bezle falan mı silmem lazım temizleyenler nasıl temizledi acaba?
Kapı süsü ve hediyeliklerimiz geldiiiiiayy bayıldım bayıldımmm instagramda baykuşcrafta yaptırdım çok memnun kaldım
evet canim Adnan hoca doktorum
bnada gelse sorun yok dedi ultrasona gore kilo iyidi 2 doz ciger gelistiricide vurdular zaten
gun ileri atmaya calisiyoruz iste suan 35+5
Evet bebeğim kullanıyorum magnezyum. O şekil değiştirince biten kasılmalar falan alıştım onlara yalancı olduğunu anlıyorum da ilk 32de miydim neydim o sıra bi ağrılı gelmişti ilk nst acildeydi orda 86 62 falan düzensiz sancılar çıkmıştı sonra da doktorum biraz korkutmuştu beni ondan pinpiriklendim bugünkü kasılma gibi değil de baya reglin ilk günü gibi bi ağrı son yarım saattir bişeyim yok geçti gibi şu an artık zaten korkcak bişey kalmadı demişti yeni doktorum o yüzden daha sakinim artmadıkça gitmem
evet canm onlemler alındı beklemedeyiz konusmak iyi geldiHastanede olman ve her türlü önlemi almaları en önemlisi canım, varis çorabına kadar önlem alınmış. Sağlıkla bikaç gün daha böyle geçer inşallah
sagol canimAnladımm canım sağlıkla zamanında gelsin inşallahben senin doktorunu çok seviyor ve güveniyorum canlı yayınlarında filan çok açıklayıcı konuşuyor için rahat olsun gayet tecrübeli bir doktorun var
Seninle birebir aynı şeyleri yaşıyorum ama benim regl ağrısı gibi olan ağrılarım genelde gecenin köründe oluyorrahim hazırlanıyor çok normal
Canımm dualarımız seninle inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişiniBizim doğum yarın olacak Allahın izniyle
Çok duygusal ve çok heyecanlıyımsağlıkla kolaylıkla geçsin doğumumuz bebişimizi kucağımıza alıp gelelim
Dualarınızı bekleriz.
iyi dileklrn icin cok sagol canm evet bu haftalarda beklemedgim icin plansz ilerliyoruzCanım sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
iyi olacaksınız, güzel dualarımız seninlebize haber vermeyi unutma lütfen
Ben sirkeli, karbonatlı suyla sildim canım
Harika görünüyorlar canımGüle güle kullansın Topraktoşun hediyeliklerini herkes
Stres yapma canım, kaçıncı doğum olursa olsun insan korkabilir, bu çok normal, aniden gelişeceği için sen korkuyorsun, planlı sezeryan diyorlar ama planlı olmayınca böyle korkular tetiklenebilir ki ama sen aslında hazırsın bak ciğer geliştirici yapılmış, maşallah kilosu da iyi bebeğiningeçmiş olsun, inşallah gönlünden geçtiği gibi 1 hafta daha dayanır
Canım benim de kasılmam oluyor, hatta dün nst de bir iki daha 70 leri gördü, doktorum çok normal sorun yok dedi, bizim seninle günümüz yakın, normal kasılma olması yani, zaten sen de artık her hafta kontrole gideceksindir takip eder doktorun
Gece seviyosa demekAnladımm canım sağlıkla zamanında gelsin inşallahben senin doktorunu çok seviyor ve güveniyorum canlı yayınlarında filan çok açıklayıcı konuşuyor için rahat olsun gayet tecrübeli bir doktorun var
Seninle birebir aynı şeyleri yaşıyorum ama benim regl ağrısı gibi olan ağrılarım genelde gecenin köründe oluyorrahim hazırlanıyor çok normal
Doktorum izindeCanım sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Stres yapma canım, kaçıncı doğum olursa olsun insan korkabilir, bu çok normal, aniden gelişeceği için sen korkuyorsun, planlı sezeryan diyorlar ama planlı olmayınca böyle korkular tetiklenebilir ki ama sen aslında hazırsın bak ciğer geliştirici yapılmış, maşallah kilosu da iyi bebeğiningeçmiş olsun, inşallah gönlünden geçtiği gibi 1 hafta daha dayanır
Canım benim de kasılmam oluyor, hatta dün nst de bir iki daha 70 leri gördü, doktorum çok normal sorun yok dedi, bizim seninle günümüz yakın, normal kasılma olması yani, zaten sen de artık her hafta kontrole gideceksindir takip eder doktorun
Teşekkür ederizz difem teyzesiiiCanım sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Evet izliyorum çoğu zaman kuzu çok güzel ayrıntılı cevaplar veriyorevet canm onlemler alındı beklemedeyiz konusmak iyi geldi
sagol canim
aa izliyormusn canli yayinlri cok rahat bi doktor guven veriyor icim rahat
Allahımmm evde böyle bir şey varHiç meme reddi yapmıyormuş gibi çek annea dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?