Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Canım zaten bebek arabalarının puseti oto koltuğu oluyor ya 1 yıl
Bizimki oyle degil biz ayei bi oto koltugu aldik o arka kanepeye sabitleniyor bi de bebek arabamiz var onun puseti cikarilip takilabiliyor ama acaba oto koltuk olarak bebek arabasi pusetini mi sabitlicez arabaya anlamadim ki

Bizimki oyle degil biz ayei bi oto koltugu aldik o arka kanepeye sabitleniyor bi de bebek arabamiz var onun puseti cikarilip takilabiliyor ama acaba oto koltuk olarak bebek arabasi pusetini mi sabitlicez arabaya anlamadim ki
Kemerlerle sabitleniyor yada bazı pusetlerin ayrı bazası oluyor benim ki öyle puseti direk üstüne koyunca kitleniyor mekanizması o yoksada kemerlerle sabitliyorsun.

Eklentiler

• Screenshot_20251125-172019_Chrome.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 62

ben burdan yaptırdım ve harika oldu
Kızlar çok teşekkür ederim attıklarınızı inceleyeceğim tek teek. Kızlara çok minnoş şeyler var da erkek bebesi olunca karar veremiyorum asanki ya

Bizim doğum yarın olacak Allahın izniyle
Çok duygusal ve çok heyecanlıyım sağlıkla kolaylıkla geçsin doğumumuz bebişimizi kucağımıza alıp gelelim
Dualarınızı bekleriz.
rabbim yardımcın olsun canım guzel hayirli haberler yaz bize de
Allahım saglikli bir sekilde sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah

Ben valla Giyilebilir aldım burda kızların çoğu ondan alınca
kanka oda çekilecek bir şey değil ya iki kişide yiyecek ya ayrı yatılacak o gece
Bizim doğum yarın olacak Allahın izniyle
Çok duygusal ve çok heyecanlıyım sağlıkla kolaylıkla geçsin doğumumuz bebişimizi kucağımıza alıp gelelim
Dualarınızı bekleriz.
tüm dualarımız seninle aşkoo inşallah saati bellimi?
yürü beee arkandayız
Bence bu tamamen genetik kanka bende araştırmıştım öyle bir şey yokmuş
Ben ikeadan almıştım kokusu yoktu ama yinede sirkeli karbonatlı suya bezle sildim
Kızlar göğüs pedi mi göğüs kalkanı mı hangisini alayım bazı yerlerde de hiç birine gerek yok diyorlar işime yaramayan bir şey almak istemiyorum ya siz ne yaptınız
ikisi farklı işlem görmüyor mu
O sırada hem kalkan hem ped hem gümüş kapak alan ben
Banada aldırdın
Vayy Alphan çok havalı
çok geçmiş olsun canım
Kizlar merak ettigim bisey var bebek hastaneden cikinca direkt oto koltuguna koyuluyor mu onda mi getiriliyor eve yoksa koydugumuz pusetle mi getiriliyor. Bebek arabasinin pusetine koyucaz dimi
pusete koyacaz canım kemerinide bağlıcaz çünkü en çok yenidoğan kazası kemer bağlamayıp düşmez dedikleri için yaşanıyormuş
Kapı süsü ve hediyeliklerimiz geldiiiii ayy bayıldım bayıldımmm instagramda baykuşcrafta yaptırdım çok memnun kaldım
bende bayıldım ayıldım
Kızlar biz doğurduğumuzu nasıl anlıcaz ya
bu gün aklımdan geçtin nerdesin diye yazacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…