- 23 Mart 2016
- 32.171
- 95.034
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.281
Ben bunu yaptırdım canım birebir görseldeki geliyor ve hızlı yapıyorlarKızlar herkese merhaba, birşey sormak istiyorum kapı süsü yaptıran arkadaşlar nerden hangi siteden ne kadara yaptırdınız acaba görsel ve link paylaşabilir misiniiz?
ben burdan yaptırdım ve harika olduKızlar herkese merhaba, birşey sormak istiyorum kapı süsü yaptıran arkadaşlar nerden hangi siteden ne kadara yaptırdınız acaba görsel ve link paylaşabilir misiniiz?
Bizimki oyle degil biz ayei bi oto koltugu aldik o arka kanepeye sabitleniyor bi de bebek arabamiz var onun puseti cikarilip takilabiliyor ama acaba oto koltuk olarak bebek arabasi pusetini mi sabitlicez arabaya anlamadim kiCanım zaten bebek arabalarının puseti oto koltuğu oluyor ya 1 yıl
Yani oto koltugu 6 aya kadar kullanmicaz oto koltugu yerine de arabada bebek arabasinin puseti kullanicaz dimiEvet canım bebek arabasının puset kısmı kullanılıyorilk 6 ay ile 12 ay arası oto koltuğu olarkta o kısım kullanılıyor
Evet evet en az 6 ay puset, sonra o büyük olan oto koltuklarına geçeceğizYani oto koltugu 6 aya kadar kullanmicaz oto koltugu yerine de arabada bebek arabasinin puseti kullanicaz dimi
Kemerlerle sabitleniyor yada bazı pusetlerin ayrı bazası oluyor benim ki öyle puseti direk üstüne koyunca kitleniyor mekanizması o yoksada kemerlerle sabitliyorsun.Bizimki oyle degil biz ayei bi oto koltugu aldik o arka kanepeye sabitleniyor bi de bebek arabamiz var onun puseti cikarilip takilabiliyor ama acaba oto koltuk olarak bebek arabasi pusetini mi sabitlicez arabaya anlamadim ki
Arkadaşımın hediyesiydi fiyat bilmiyorum ama şuradan yaptırdı
Elicco (@elicco__) • Instagram fotoğrafları ve videoları
27K Takipçi, 3,797 Takip, 1,719 Gönderi - Elicco'in (@elicco__) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
Bunlar da benim beeğenip kaydettiklerim
Ben bunu yaptırdım canım birebir görseldeki geliyor ve hızlı yapıyorlar
fn Makrome Bulut Bebek Kapı Süsü - Fiyatı, Yorumları
fn Makrome Bulut Bebek Kapı Süsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar çok teşekkür ederim attıklarınızı inceleyeceğim tek teek. Kızlara çok minnoş şeyler var da erkek bebesi olunca karar veremiyorum asanki yaben burdan yaptırdım ve harika oldu
rabbim yardımcın olsun canım guzel hayirli haberler yaz bize deBizim doğum yarın olacak Allahın izniyle
Çok duygusal ve çok heyecanlıyımsağlıkla kolaylıkla geçsin doğumumuz bebişimizi kucağımıza alıp gelelim
Dualarınızı bekleriz.
Sen ne yaptın canım yazdıysanda kaçırdım evdesin demirabbim yardımcın olsun canım guzel hayirli haberler yaz bize de
Allahım saglikli bir sekilde sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah
Oyy çok güzellerr ya güle güle kullanınKapı süsü ve hediyeliklerimiz geldiiiiiayy bayıldım bayıldımmm instagramda baykuşcrafta yaptırdım çok memnun kaldım
Teşekkür ederim kuzummmOyy çok güzellerr ya güle güle kullanınsağlıkla gelsinn Toprakk
Kız burası sizin oraya gönderim yapıyor muben burdan yaptırdım ve harika oldu
Çok beğendim kuzu iyi günlerde kullanınKapı süsü ve hediyeliklerimiz geldiiiiiayy bayıldım bayıldımmm instagramda baykuşcrafta yaptırdım çok memnun kaldım
hastanedym hala canm nst de duzenli sancı cikti yine serum taktilr beklemedeyizEzmu0810 canım sen nasılsın? Çıktın mı hastaneden?
Ben valla Giyilebilir aldım burda kızların çoğu ondan alıncaKızlar ben de henüz pompa almadım şarjlı olanlar için yeterince memeyi boşaltmadığından memeye süte ihtiyaç az mesajı gönderiyor dediler elektrikli daha kuvvetli bebeğin kendisi gibi çekim yapıyormuşarada kaldım öneriniz nedir
kanka oda çekilecek bir şey değilHamilelikte soğan'dan igrendim kokusu burnuma geldi iğrenç valla odadan çıkıp girince mhvolur insandurumun icindeyken koku belli olmuyoda odadan çıkıp geri girince eşim salata yese akşamdan koku alıyordum kusuyordum ilk trimesterde
tüm dualarımız seninle aşkooBizim doğum yarın olacak Allahın izniyle
Çok duygusal ve çok heyecanlıyımsağlıkla kolaylıkla geçsin doğumumuz bebişimizi kucağımıza alıp gelelim
Dualarınızı bekleriz.
yürü beeeO kadar iyi anlıyorum ki seni. Canım beim yaaa. Bana da sürekli doğunca emzir çok önemli diyip duruyorlar. Çok fena sıkıldım bu muhabbetten. Birde senin daha iyi günlerin lafını duyunca ağzının üstüne vurasım geliyor. Kv bile her gördüğünde sen doğunca görürsün diyor. Ama karar verdim. Lohusalığa verip ağzıma geleni söylicem. Ben üzüleceğime onlar üzülsün. Adım da cadı gelin olsun umrumda değil
Bence bu tamamen genetik kankaKızlar şu an online gebe okulundayım, yenidoğan saç kazıtma hakkında konuşuyoruz
Sizce gerekli mi? Daha gür çıkmasını sağlıyor mu gerçekten? Erkek bebekler için kazıtması kolay ama kızım için bilemedimben yeni doğduğunda saçlı olmasını çok isterim, kazıtırsam allah bilir kaç aya uzar
Ben ikeadan almıştım kokusu yoktu ama yinede sirkeli karbonatlı suya bezle sildimSelam kızlar, öncelikle doğum yapan bütün arkadaşlarımı kutluyorum allahım analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinçok şükür grubumuzda erken doğum olsa bile bebişlerimiz sağlıklı ve çok büyük problemlerle karşılaşmadılar. Bazı arkadaşlarımızın bebişleri bir süre yoğun bakım süreci gördü ve çoğu sağlıkla evine döndü. Darısı biz doğurmayı bekleyenlere inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Benim küçük bir sorum var çekmece içi organizer alan arkadaşlarım organizerleri nasıl temizlediniz bugün geldi kargodan fakat bi kötü kokuyorlar makineye atsam atamam içinde karton var sert dursun diye koymuşlar bezle falan mı silmem lazım temizleyenler nasıl temizledi acaba?
ikisi farklı işlem görmüyor muKızlar göğüs pedi mi göğüs kalkanı mı hangisini alayım bazı yerlerde de hiç birine gerek yok diyorlar işime yaramayan bir şey almak istemiyorum ya siz ne yaptınız
Banada aldırdınO sırada hem kalkan hem ped hem gümüş kapak alan ben
Vayy Alphan çok havalıCanım benim sağlıkla kavuşun inşallah, çok sınavlar verdin bu süreçte tüm kalbimiz seninle, çok duygusal dönemlerdeyiz ya valla bugünlere de mi gelecektikbizi habersiz bırakma fırsatın oldukça yaz güncelleme yap yarınnnnn bu arada oğluşunun ismine karar verdiniz mi biz Alphan koyacağız baya geç oldu ama seçtik şükür isimli hastane çıkışı sipariş verdim geri dönüş yok yoksa hala arada kalacaktım
çok geçmiş olsun canımSelam kızlar,hiç girip okuyamiyorum çünkü evde bir tane sürekli oyun isteyen çocuğum var, aşırı düşkün oldu bana.. doğum yapan herkese hayırlı olsun, herkes güle güle büyütsün bebişini, kalanlarda sağlıkla zamanında alsınlar kucağınasize bir soruyla geldim, çok fena gribim, hamileyken grip geçiren oldu mu, neler yaptınız, doktorumu aradım KBB ye git dedi ama hareket edecek halim yok
pusete koyacaz canımKizlar merak ettigim bisey var bebek hastaneden cikinca direkt oto koltuguna koyuluyor mu onda mi getiriliyor eve yoksa koydugumuz pusetle mi getiriliyor. Bebek arabasinin pusetine koyucaz dimi
bende bayıldım ayıldımKapı süsü ve hediyeliklerimiz geldiiiiiayy bayıldım bayıldımmm instagramda baykuşcrafta yaptırdım çok memnun kaldım
bu gün aklımdan geçtin nerdesin diye yazacaktımKızlar biz doğurduğumuzu nasıl anlıcaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?