Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kizlar selam, daha once soylemistim bi deniycem diye ben iki gun once amerikaya geldim 35+2de dogru kiyafet secimi sayesinde pasaporttan gecebildim 12 saat yol + saat farki beni iki gundur aptal etti ama.
Yarin burada doktor kontrolum olacak, cocugumun dogmadan 3.doktoru resmen artik sancilar, agrilar cok fazla korkutmuyor ama yuruyus ve masajlara 36+5ten sonra hiz vermeyi dusunuyorum, dayansin azcik daha. bi buradaki doktora da soracagim tabii.

Kız sana helal olsun ben şurda 2 saatlik yola şuan cesaret edemem sırt be kaburga ağrısından inşallah her şey dilediğin gibi olur çok güzel bir doğum olsun zamanında inşallah

Kız sana helal olsun ben şurda 2 saatlik yola şuan cesaret edemem sırt be kaburga ağrısından inşallah her şey dilediğin gibi olur çok güzel bir doğum olsun zamanında inşallah
O kadar zordu ki surekli wc, koridorda bel ve bacak acma germe ile gecti
İnsallah kuzum hepimizin cokkkk guzel kolaylikla olsun

Merhabalarr
Dogru kiyafet derken?) zaten 36.haftaya kadar doktor onayi ile seyahat etmek olmuyor mu?)

Beyazyasemin canımm siz nasılsınız? Herşey yolunda mı?
Merhaba canım Çok şükür iyiyiz. Çok yoğun geçiyor. 3 saatte 1 beslemeye çalışıyorum miminiklerimi ve o kadar yavaş yiyorlar ki bir saat sürüyor küçücük mamayı içmeleri. Sonra bir de yarım saat süt sağmaya çalışıyorum hop bir bakıyorum yeniden beslenme saati gelmiş. Hastanede hemen biberon verdiler hem de kolay akışlı olanından aldırdılar şimdi de memeyi çok zor tutturuyorum. Oğlum yine iyi ama kızımda çok zorlanıyorum. Sizler nasılsınız? Takip edemiyorum artık burayı ama aklıma geliyor kimler doğurdu acaba diye

Canım bak daha çok küçük daha erken üzülüyorum diye diye bu haftaya geldin yarın da kucağına alınca her şeyi unutacaksın inşallah sağlıkla gelsin hep mutlu günlerini gör
Dimi canım ya nereden nereye geldik çok şükür bin şükür. Allahım bu duyguları isteyen herkese nasip etsin
Hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi aminn aminn
Sağlıcakla sorunsuzca kucağına alacaksın inşallah bıcırığı saat kaçta gireceksin sezeryana dualarımız seninle
Aminn canım aminn dualariniz icin teşekkür ederim canım 11.30 da girecegim bir degisiklik olmazsa
canımmm hazırlıkları nihayet bitirdik. Bugun odasını tamamladık şükür. Saat 11.30 da canım
Imkan bulabildigimde yazacagim canım size müjde vermek icin sabırsızlanıyorum amin aminnn... birbirimize vereceğimiz her bilgi cok kıymetli cok sagol kuzum
aglatacak mısın beni senn nerelerden nerelere geldik dimiii şükürler olsun
Hemde ne heyecan varya anlatamam sabahtan beri o kadar heyecanla carpiyor ki kalbim anlatamam sana. Hepimiz sağlıkla kavusalim bebislere..
Ay inş dualarımız senle sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Amin canımm cok sağol saglikla saglicakla kavuşalım hepimz
Su gibi geçsin doğumun Sağlıkla gelsin inşallah
amin canım benimm aminn çok sağol

Çok şükür iyi olmanıza çok sevindim canım Alışma süreci devam edecek bir süre daha belli ki bir de değil iki miniko var evde inşallah beslenmeleri tam düzene girecektir, kızında biraz daha büyüdükçe rahat tutacaktır Bayağı doğum yapan oldu oyüzden sayamıycam sana, ufak tefek yoğun bakımlar oldu ama herkes evine ailesine kavuştu günün sonunda Beni de tam 37 dolmadan sezaryenle alacak doktorumuz kolestazdan ötürü heyecanla bekliyorum Allah kolaylık versin sana, az kaldı biz de geliyoruz yanına

D destinaa88 kuzum senin yarın doğumun olacak mı sesin çıkmıyor ben mi görmedim yazdığını
Ay evet olacak, sabah 6’da hastanede olucaz. Ben hazırlığımı son güne bıraktığım için onlarla ilgilendim resmen çantamı bugün kızkardeşimin yardımıyla hazırladık heyecanlıyım ve stresliyim, dua edin benim için müsait olunca yazarım size

Ah kuzum Allah güç versin sana. Annelik çok zor çok kıymetli. Çok güzel altından kalkabildiğine eminim

Hemen yaz kendini toparlar toparlamaz. Heyecanla bekliyoruz güzel haberlerinizi

Maşallah kuzum size zamanla beslenmeleri oturacaktır bizlerde tecrübe edeceğiz bakalım allahım kolaylık versin sana bir an önce rutinleriniz oluşsun kızında oğlunda güzelce beslensin inşallah

Ayyy seninde mi yarındı ben kaçırmışım hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…