- 18 Temmuz 2022
- 7.511
- 13.489
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.361
çok güzeller canımmKapı süsü ve hediyeliklerimiz geldiiiiiayy bayıldım bayıldımmm instagramda baykuşcrafta yaptırdım çok memnun kaldım
yok dedemler türkiyedeydi onlara getirtirdim canımKız burası sizin oraya gönderim yapıyor mu
Kız sana helal olsun ben şurda 2 saatlik yola şuan cesaret edemem sırt be kaburga ağrısındanKizlar selam, daha once soylemistim bi deniycem diye ben iki gun once amerikaya geldim35+2de dogru kiyafet secimi sayesinde pasaporttan gecebildim 12 saat yol + saat farki beni iki gundur aptal etti ama.
Yarin burada doktor kontrolum olacak, cocugumun dogmadan 3.doktoru resmenartik sancilar, agrilar cok fazla korkutmuyor ama yuruyus ve masajlara 36+5ten sonra hiz vermeyi dusunuyorum, dayansin azcik daha. bi buradaki doktora da soracagim tabii.
O kadar zordu kiKız sana helal olsun ben şurda 2 saatlik yola şuan cesaret edemem sırt be kaburga ağrısındaninşallah her şey dilediğin gibi olur çok güzel bir doğum olsun zamanında inşallah
MerhabalarrKizlar selam, daha once soylemistim bi deniycem diye ben iki gun once amerikaya geldim35+2de dogru kiyafet secimi sayesinde pasaporttan gecebildim 12 saat yol + saat farki beni iki gundur aptal etti ama.
Yarin burada doktor kontrolum olacak, cocugumun dogmadan 3.doktoru resmenartik sancilar, agrilar cok fazla korkutmuyor ama yuruyus ve masajlara 36+5ten sonra hiz vermeyi dusunuyorum, dayansin azcik daha. bi buradaki doktora da soracagim tabii.
Merhaba canım
Dimi canım ya nereden nereye geldik çok şükür bin şükür. Allahım bu duyguları isteyen herkese nasip etsinCanım bak daha çok küçük daha erken üzülüyorum diye diye bu haftaya geldinyarın da kucağına alınca her şeyi unutacaksın inşallah sağlıkla gelsin hep mutlu günlerini gör
Aminn canım aminnSağlıcakla sorunsuzca kucağına alacaksın inşallah bıcırığısaat kaçta gireceksin sezeryana dualarımız seninle
Aşkoo nasıl gidyor hazırlıklarben de senin yerine çok heyecanlıyım yaa saat kaçta olack? Bizi merakta bırakma sağlıcakla al kucağına inşallah öp kokla sonra bize de haber ver güzel hayırlı haberlerle gel inşallah tecrübelerinden faydalanalım sonra
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğinidualarımızla seni bekleyeceğiz benim de yarın kontrolüm olduğu için heyecanlanıyorum sonra aklıma sen geliyorsun usgde görmek bile bu kadar mutlu ediyorsa babylove kim bilir ne kadar heyecanlıdır yavrusuyla kavuşacağı için diyorum çok şükür sona yaklaşıyoruz
Amin canımm cok sağolAy inş dualarımız senle sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Su gibi geçsin doğumun Sağlıkla gelsin inşallah
Çok şükür iyi olmanıza çok sevindim canımMerhaba canımÇok şükür iyiyiz. Çok yoğun geçiyor. 3 saatte 1 beslemeye çalışıyorum miminiklerimi ve o kadar yavaş yiyorlar ki bir saat sürüyor küçücük mamayı içmeleri. Sonra bir de yarım saat süt sağmaya çalışıyorum hop bir bakıyorum yeniden beslenme saati gelmiş. Hastanede hemen biberon verdiler hem de kolay akışlı olanından aldırdılar şimdi de memeyi çok zor tutturuyorum. Oğlum yine iyi ama kızımda çok zorlanıyorum. Sizler nasılsınız? Takip edemiyorum artık burayı ama aklıma geliyor kimler doğurdu acaba diye
Ay evet olacak, sabah 6’da hastanede olucaz. Ben hazırlığımı son güne bıraktığım için onlarla ilgilendim
Ah kuzum Allah güç versin sana. Annelik çok zor çok kıymetli. Çok güzel altından kalkabildiğine eminimMerhaba canımÇok şükür iyiyiz. Çok yoğun geçiyor. 3 saatte 1 beslemeye çalışıyorum miminiklerimi ve o kadar yavaş yiyorlar ki bir saat sürüyor küçücük mamayı içmeleri. Sonra bir de yarım saat süt sağmaya çalışıyorum hop bir bakıyorum yeniden beslenme saati gelmiş. Hastanede hemen biberon verdiler hem de kolay akışlı olanından aldırdılar şimdi de memeyi çok zor tutturuyorum. Oğlum yine iyi ama kızımda çok zorlanıyorum. Sizler nasılsınız? Takip edemiyorum artık burayı ama aklıma geliyor kimler doğurdu acaba diye
Çok güzel olmuş güle güle kullanılsınKapı süsü ve hediyeliklerimiz geldiiiiiayy bayıldım bayıldımmm instagramda baykuşcrafta yaptırdım çok memnun kaldım
Hemen yaz kendini toparlar toparlamaz. Heyecanla bekliyoruz güzel haberleriniziAy evet olacak, sabah 6’da hastanede olucaz. Ben hazırlığımı son güne bıraktığım için onlarla ilgilendimresmen çantamı bugün kızkardeşimin yardımıyla hazırladık heyecanlıyım ve stresliyim, dua edin benim için müsait olunca yazarım size
Maşallah kuzum sizeMerhaba canımÇok şükür iyiyiz. Çok yoğun geçiyor. 3 saatte 1 beslemeye çalışıyorum miminiklerimi ve o kadar yavaş yiyorlar ki bir saat sürüyor küçücük mamayı içmeleri. Sonra bir de yarım saat süt sağmaya çalışıyorum hop bir bakıyorum yeniden beslenme saati gelmiş. Hastanede hemen biberon verdiler hem de kolay akışlı olanından aldırdılar şimdi de memeyi çok zor tutturuyorum. Oğlum yine iyi ama kızımda çok zorlanıyorum. Sizler nasılsınız? Takip edemiyorum artık burayı ama aklıma geliyor kimler doğurdu acaba diye
Ayyy seninde mi yarındı ben kaçırmışım hadi güzel haberlerini bekliyoruzAy evet olacak, sabah 6’da hastanede olucaz. Ben hazırlığımı son güne bıraktığım için onlarla ilgilendimresmen çantamı bugün kızkardeşimin yardımıyla hazırladık heyecanlıyım ve stresliyim, dua edin benim için müsait olunca yazarım size
Sağol canım benim, desteğin çok kıymetliHemen yaz kendini toparlar toparlamaz. Heyecanla bekliyoruz güzel haberlerinizi
Sağol canım, inş güzel haberler veririm hemen sizeAyyy seninde mi yarındı ben kaçırmışım hadi güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?