- 15 Mayıs 2022
- 3.077
- 5.062
- 108
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.301
Kuzu senin doktorun adnan bey miydi? Birde günümüz aynı doktorum bana artık doğsa da sorun yok demişti senin açılman olmadığı için ni sancıyı kesmeye çalışıyorlarhastanedym hala canm nst de duzenli sancı cikti yine serum taktilr beklemedeyiz
sordugun icin sagol canim
evet canim Adnan hoca doktorumKuzu senin doktorun adnan bey miydi? Birde günümüz aynı doktorum bana artık doğsa da sorun yok demişti senin açılman olmadığı için ni sancıyı kesmeye çalışıyorlar
Ay klasik acaba doğuruyo muyum perilerim geldi kanka bildiğin regl olcakmışım gibi bir ağrı çekiyorum hem kasıklarda hem vajinada bi sakinliyo sonra tekrar başlıyo kız da aşırı hareketli toplandığı yeri kasıyo dokunsam acıyo sonra bi gevşetiyo doğursam anlamıcam gibi gelmeye başladıBen valla Giyilebilir aldım burda kızların çoğu ondan alınca
kanka oda çekilecek bir şey değilya iki kişide yiyecek ya ayrı yatılacak o gece
tüm dualarımız seninle aşkooinşallah saati bellimi?
yürü beeearkandayız
Bence bu tamamen genetik kankabende araştırmıştım öyle bir şey yokmuş
Ben ikeadan almıştım kokusu yoktu ama yinede sirkeli karbonatlı suya bezle sildim
ikisi farklı işlem görmüyor mu
Banada aldırdın
Vayy Alphan çok havalı
çok geçmiş olsun canım
pusete koyacaz canımkemerinide bağlıcaz çünkü en çok yenidoğan kazası kemer bağlamayıp düşmez dedikleri için yaşanıyormuş
bende bayıldım ayıldım
bu gün aklımdan geçtin nerdesin diye yazacaktım
Anlarsın kanka , bende ebeye sorduğum doğum sancısı farklı oluyor anlarsın demiştiAy klasik acaba doğuruyo muyum perilerim geldi kanka bildiğin regl olcakmışım gibi bir ağrı çekiyorum hem kasıklarda hem vajinada bi sakinliyo sonra tekrar başlıyo kız da aşırı hareketli toplandığı yeri kasıyo dokunsam acıyo sonra bi gevşetiyo doğursam anlamıcam gibi gelmeye başladı
Hastanede olman daha iyi canım en azından gözetim altındasın, bebiton inşallah zamanında gelecekhastanedym hala canm nst de duzenli sancı cikti yine serum taktilr beklemedeyiz
insallah canim sagolHastanede olman daha iyi canım en azından gözetim altındasın, bebiton inşallah zamanında gelecek
Kocam artık dalga geçiyo bu hafta nst çekilmedik bi gidelim istersen belki kız onu istiyodur diyo hahahahahahahAnlarsın kanka , bende ebeye sorduğum doğum sancısı farklı oluyor anlarsın demişti
Kız sıkılıyor ondan bu hareketleri
Yesinler onun süsleriniKapı süsü ve hediyeliklerimiz geldiiiiiayy bayıldım bayıldımmm instagramda baykuşcrafta yaptırdım çok memnun kaldım
İnstagramda görmüştüm bir ara çok komikti sütümü sorana cevap olarak sütümü fırlatmak oldu suratlarınaValla gülüp geçiyorsun ama ısrarla cvp istiyorlar. 2 günde bir aynı soruda
O sırada ilk kez nst bu gün deneyen benKocam artık dalga geçiyo bu hafta nst çekilmedik bi gidelim istersen belki kız onu istiyodur diyo hahahahahahah
Rabbim şifa versin, miniko kız bikaç gün daha dayansın 36 yı geçsin inşallah sağlıklahastanedym hala canm nst de duzenli sancı cikti yine serum taktilr beklemedeyiz
Bi kez deneyince bağımlılık yapıyo kanka djdmcjdkO sırada ilk kez nst bu gün deneyen ben
4 gundur direniyoruz hastanede 1 hafta daha dursa super olucakRabbim şifa versin, miniko kız bikaç gün daha dayansın 36 yı geçsin inşallah sağlıkla
kanka o kasılmalar grupta çoğu arkadaşta oluyor, magnezyum alıyor musun sen?Bi kez deneyince bağımlılık yapıyo kanka djdmcjdk
Benim bi ara 86 görülmüştü ya ogünden beri diken üstündeyim bide eski doktorum erken doğum ilacı falan diyince pinpirik oldum şimdiki doktorum 2 haftadan önce sinyal vermez demişti ona güvenip sakin kalıyorum
O bende bir aydır var bu iyi bişey demekki vücudun normal doğuma hazırlanıyor onlar rahim kaslarını falan gevşetiyorAy klasik acaba doğuruyo muyum perilerim geldi kanka bildiğin regl olcakmışım gibi bir ağrı çekiyorum hem kasıklarda hem vajinada bi sakinliyo sonra tekrar başlıyo kız da aşırı hareketli toplandığı yeri kasıyo dokunsam acıyo sonra bi gevşetiyo doğursam anlamıcam gibi gelmeye başladı
Ben magnezyum kesinlikle kullanamıyorum midem alt üst oluyor yanıyor sürekli ama o kasılmada sürekli var offkanka o kasılmalar grupta çoğu arkadaşta oluyor, magnezyum alıyor musun sen?
Ya magnezyumdanmı bilmiyorum ama ben hiç şikayet yaşamadım kasılmayla ilgili, acaba oluyorda haberim mi yokBen magnezyum kesinlikle kullanamıyorum midem alt üst oluyor yanıyor sürekli ama o kasılmada sürekli var off
Insallah canım inşallah, ikiniz için de sağlıklı ve hayırlı zamanda gelsin inşallah4 gundur direniyoruz hastanede 1 hafta daha dursa super olucak
bn piskolojik olark hazir degilm galiba korktm bian titremeye basldm plansiz seylere uymam zor oluyor birazInsallah canım inşallah, ikiniz için de sağlıklı ve hayırlı zamanda gelsin inşallahAma korkma bende sancı vs olmadıği halde planlı sezaryenim 37 olmadan olacak kolestaz riskinden ötürü. Doktorumuz artık gelse de bişey olmaz dedi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?