- 1 Aralık 2022
- 3.500
- 5.868
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.341
Doktorum izindehaftaya cuma gitcem nasipse şu an sakinledi zaten bi dakika aralığı olmadıkça artık gitmem boşa heyecan yaratmaya gerek yok
Hem de nasıl güzelAllahımmm evde böyle bir şey varçokselll yaaa maşallah ana kucağını ne zaman kullanmaya başladın canım
Hiç meme reddi yapmıyormuş gibi çek annea dedi
Ahh ye teyzesi sen yerken ben de az uyurumYaaaa bu ne eriyorummaşallah ya yerim ben bunu çok tatlı kii
Teşekkür ederizz difem teyzesiiiartık herşeyi hazır gelebilir
Evet izliyorum çoğu zaman kuzu çok güzel ayrıntılı cevaplar veriyor
Ahh ye teyzesi sen yerken ben de az uyurum
Anladım canımm peki salonda neyin üzerinde yatırıyosun yani reflü yatağı ya da juno gibi bişey aldın mı kuzumHem de nasıl güzelben 1. Haftada başladım azar azar koyuyorum gözetimimde
Sağlıkla bekleniyor kendisi deseneGelsin, hoş gelsin, pamuk gibi gelsin
nstye giricem pers ve kan idrar tansiyon bakilacak. acilma var mi diye bakiyorlar mi size 37 hafta ve ilerisinde olanlar??
ay bi de normal dogum olursa epidural mi daha iyi? hic arastirmadim hastaneye gittikten sonra ne yapilacak ne ne demek bilmiyorum..surec ne gosterirse onu yasayacagim
Canım doğum bu esnek olmaya çalış normal doğum bekleyenler nasılsa sende şuan onun gibi olası bir durumda plansız bir sezeryana girebilirsin bu senin ve bebeğin için gerekli ise öyle olması daha iyi sıkma canını lütfenbn piskolojik olark hazir degilm galiba korktm bian titremeye basldm plansiz seylere uymam zor oluyor biraz
2 sezeryanm olmasına ragmn napıcm nasil gecicek diye strese girdm cok
Bizim de normal şartlarda 1 ayımız vardı 35 de gelmek istedi teyzesiBizim 1 ay sonra ki halimiz desene böyle olacak, harikasınız ya
Canım biz miniciğiz bugün dr kontrolümüz vardı daha yeni 2240kg olmuşuz juno aldım ama çocuğum kayboldu içindeAnladım canımm peki salonda neyin üzerinde yatırıyosun yani reflü yatağı ya da juno gibi bişey aldın mı kuzum
eveet sabırsızlanıyoruz sağlıkla gelsin anasının kuzusu
Bizim de normal şartlarda 1 ayımız vardı 35 de gelmek istedi teyzesi
Canım biz miniciğiz bugün dr kontrolümüz vardı daha yeni 2240kg olmuşuz juno aldım ama çocuğum kayboldu içindeaz daha büyüsün öyle yatıracağım. Salon için şöyle birşey aldım henüz gelmedi o gelene kadar ana kucağı ve park beşik ve tabi ki kucak dönüşümlü gidiyor
Kiwi Neonest Anne Yanı Kalın Yataklı Cibinlikli Ve Tenteli, Sallanır. Portatif Sepet Beşik Yeni Vizon - Fiyatı, Yorumları
Kiwi Neonest Anne Yanı Kalın Yataklı Cibinlikli Ve Tenteli, Sallanır. Portatif Sepet Beşik Yeni Vizon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben iki hafta önce doktor değiştirdim kuşum bu esnda bu yeni doktor beni iki kez gördüğü için bidahaki kontrolüm izin sonrasına kalıyor ben de cuma müsait olduğum için bi sıkıntım olmazsa cuma gidicem yoksa pazartesi de giderdim de şuanlık bi sıkıntı görülmüyor genelde 37den sonra her hafta çağırıyorlar heralde haftaya gittikten sonra her hafta çağırır beniEvet canım, stres yapma o çok tetikliyorsakin ol yeter ki, haftaya cuma da epey varmış, beni her hafta çağırıyor
Ben iki hafta önce doktor değiştirdim kuşum bu esnda bu yeni doktor beni iki kez gördüğü için bidahaki kontrolüm izin sonrasına kalıyor ben de cuma müsait olduğum için bi sıkıntım olmazsa cuma gidicem yoksa pazartesi de giderdim de şuanlık bi sıkıntı görülmüyor genelde 37den sonra her hafta çağırıyorlar heralde haftaya gittikten sonra her hafta çağırır beni
daha sakinim şuanCanım doğum bu esnek olmaya çalış normal doğum bekleyenler nasılsa sende şuan onun gibi olası bir durumda plansız bir sezeryana girebilirsin bu senin ve bebeğin için gerekli ise öyle olması daha iyi sıkma canını lütfen
Evet bebişim doğru söylüyorsun eski doktorumda devam etseydim bugün kontrolüm vardı mesela 10 gün olmuştu çok değişkenTabi canım, doktora göre değişir mesela beni de 35 sonrası her hafta çağırdı, bazısı 37 sonrası çağırıyor, bir sıkıntı yoksa tabi gitme
İnş kullanır bu beta kuşağının ne yapacağı belli olmaz biz merak edip alıyoruz ama son karar onlarınAhh biliyorum canım, bizimkiler de işte zamanında gelirse yaklaşık herkes bir aya şu görüntüye kavuşur inşallah
Bu aldığın beşik tarzı şeyden bende de var, inşallah kullanışlı olur, gül
Mantıklıymış canım güle güle kullanınBizim de normal şartlarda 1 ayımız vardı 35 de gelmek istedi teyzesi
Canım biz miniciğiz bugün dr kontrolümüz vardı daha yeni 2240kg olmuşuz juno aldım ama çocuğum kayboldu içindeaz daha büyüsün öyle yatıracağım. Salon için şöyle birşey aldım henüz gelmedi o gelene kadar ana kucağı ve park beşik ve tabi ki kucak dönüşümlü gidiyor
Kiwi Neonest Anne Yanı Kalın Yataklı Cibinlikli Ve Tenteli, Sallanır. Portatif Sepet Beşik Yeni Vizon - Fiyatı, Yorumları
Kiwi Neonest Anne Yanı Kalın Yataklı Cibinlikli Ve Tenteli, Sallanır. Portatif Sepet Beşik Yeni Vizon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Buna bende başladım 2 günde bir yapıyorum 2-3 dkBu hafta itibariyle buna başladım kızlarr belki bilgisi olmayan vardır diye linkini bırakıyorum yapmak isteyen olursa diye
Ben onun parmaklarını teker teker tadını çıkara çıkara ham yaparımHiç meme reddi yapmıyormuş gibi çek annea dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?