- 5 Şubat 2015
- 740
- 1.507
- 313
- 31
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.381
merhaba, evet ama yine de almama ihtimalleri var maalesefMerhabalarr
Dogru kiyafet derken?) zaten 36.haftaya kadar doktor onayi ile seyahat etmek olmuyor mu?)
Canımm benimmCanım benim sağlıkla kavuşun inşallah, çok sınavlar verdin bu süreçte tüm kalbimiz seninle, çok duygusal dönemlerdeyiz ya valla bugünlere de mi gelecektikbizi habersiz bırakma fırsatın oldukça yaz güncelleme yap yarınnnnn bu arada oğluşunun ismine karar verdiniz mi biz Alphan koyacağız baya geç oldu ama seçtik şükür isimli hastane çıkışı sipariş verdim geri dönüş yok yoksa hala arada kalacaktım
Aminn aminnSağlıkla kolaylıkla kavuşun mis kokulunuza
Dualar bizden güzel bir bebiş doğurması senden canım
Amin canım Allah razı olsunrabbim yardımcın olsun canım guzel hayirli haberler yaz bize de
Allahım saglikli bir sekilde sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah
tüm dualarımız seninle aşkooinşallah saati bellimi?
Bacım ama ne kadar doğum belirtisi ahhahaha doğuma hazırlık mı yoksa üç vakte kadar doğurursun derecesi mi
Sağlıkla güzel haberlerle gel babyyCanımm benimmoy nasil duygusallık var nasil heyecan var hepimizde dimi cok sagol canım benimmm aminn ne zamanlarsan beri tanıyoruz birbirimizi ...
Firsat buldugumda yazacagim canım insallah cok iyi olurum da kolaylikla buraya girebilirim.
Aminn aminnçok teşekkür ediyorum
kirazım.. aminnn güzel bebiş gelecek dualara karşılık
Amin canım Allah razı olsunsaglikla kavusalim bebegimize de size müjde vermeye geleyim
sepidemm teşekkür ederim aminnn aminn saat 11.30 da olacak kuzum belki az erken olabilir ama
Ay aşkım su gibi geçsin inşallah dualarımız seninle, Allah kimseyi o yolda sıkıştırmasınAy evet olacak, sabah 6’da hastanede olucaz. Ben hazırlığımı son güne bıraktığım için onlarla ilgilendimresmen çantamı bugün kızkardeşimin yardımıyla hazırladık heyecanlıyım ve stresliyim, dua edin benim için müsait olunca yazarım size
Çocuk hayata 1-0 önden başladıKizlar selam, daha once soylemistim bi deniycem diye ben iki gun once amerikaya geldim35+2de dogru kiyafet secimi sayesinde pasaporttan gecebildim 12 saat yol + saat farki beni iki gundur aptal etti ama.
Yarin burada doktor kontrolum olacak, cocugumun dogmadan 3.doktoru resmenartik sancilar, agrilar cok fazla korkutmuyor ama yuruyus ve masajlara 36+5ten sonra hiz vermeyi dusunuyorum, dayansin azcik daha. bi buradaki doktora da soracagim tabii.
Aaaaamerhaba, evet ama yine de almama ihtimalleri var maalesef
Milyon liralik beybilere 1 tane daha eklendiAy aşkım su gibi geçsin inşallah dualarımız seninle, Allah kimseyi o yolda sıkıştırmasın
Çocuk hayata 1-0 önden başladı
Kanka ordaki milyona can kurbanMilyon liralik beybilere 1 tane daha eklendi
Evet pasaport kontrolunden dondurme ihtimalleri varmiaAaaaa
Doktor onayi olsa bile almama ihtimali mi var?
Oyle deme acibademde piremsesler gibi dogurmak da cezbediciKanka ordaki milyona can kurban
yaz kızımBacım ama ne kadar doğum belirtisi ahhahaha doğuma hazırlık mı yoksa üç vakte kadar doğurursun derecesi mi
“Sırf çocuğum için katlanıyorum amerikalara”O
Oyle deme acibademde piremsesler gibi dogurmak da cezbedici
Dualarımız seninle canım her şey güzel geçecek Allahın izniyleAy evet olacak, sabah 6’da hastanede olucaz. Ben hazırlığımı son güne bıraktığım için onlarla ilgilendimresmen çantamı bugün kızkardeşimin yardımıyla hazırladık heyecanlıyım ve stresliyim, dua edin benim için müsait olunca yazarım size
Sende milyon verdin zaten burada sjsjsKanka ordaki milyona can kurban
Siparisleri toplarim yakinda amerikadangetir.com“Sırf çocuğum için katlanıyorum amerikalara”
Asko burda doona alcam galiba, hem gezmesi kolay olur hem de gelirken getirmesi. Sen almis miydin, baska model mi almistin?Sende milyon verdin zaten burada sjsjs
Ülkenin seni kabul etmeme ihtimali her zaman var malesefAaaaa
Doktor onayi olsa bile almama ihtimali mi var?
Kuzu doona bana çok ağır geldiği için cybex aldım. Evet çok pratik ama bebek içindeyken taşıması çok zorlardı beniAsko burda doona alcam galiba, hem gezmesi kolay olur hem de gelirken getirmesi. Sen almis miydin, baska model mi almistin?
Kanka ben 2 kere doğum yapardım ordaSende milyon verdin zaten burada sjsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?