Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Yani düzenli aralıklarla kasılmaya eşlik eden regl ağrısı vajina batması yaşarsak doğuruyoruz peki böyle geçici süreli gelip giderse kısa sürede düzene gircek diyebilir miyiz apla
Aşkım 1 saat içinde rahatlamıyorsan endişelenmen lazım, ılık duş alıp 1 saat takip et dedi bana ebe

Kızlar 2 gün önce sabah pijamanın göğüs bölümünde leke görmüştüm anlamadım neyse dedim bu sabah yine gördüm bi garipsedim şimdi uzanmış haldeyken bi ıslaklık hissettim baktım süt gelmiş yani 3 gündür geceleri geliyormuş şimdi uyanık gelince farkettim sizde de oldu mu normal mi

Yani düzenli aralıklarla kasılmaya eşlik eden regl ağrısı vajina batması yaşarsak doğuruyoruz peki böyle geçici süreli gelip giderse kısa sürede düzene gircek diyebilir miyiz apla
onuda yaz kızım zaten ilk düzensiz olur saatler gectikce düzene girer sonra dakikaların arası kısalırsa doğuma git bacım

Canım sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
iyi olacaksınız, güzel dualarımız seninle bize haber vermeyi unutma lütfen
Canımm çok teşekkür ediyorumm haber vercem size de inşallah aminnn sağlıkla gelsin yavrumuz
Canımm dualarımız seninle inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini
canım benim amin aminn sağlıkla gelsin bebegimiz de sag salim evimize gelelim 3 kisi

5.aydan beri yaşıyorum Dr normal dedi, sadece sıkmayacaksın

Sağlıkla güzel haberlerle gel babyy dört gözle seni bekliyor olacağız
Amin pamlokumm aminn saglikla gelsin yavrumuz sonra da siralar sizin artik
babylovee bacımın şuan güncel durumu

Ayyyy aşko tam buyum yaaa. Telef oldum bugun
D destinaa88 babylovee kızlar yarın doğumunuz su gibi kolay geçsin inşallah dualarım sizinle dört gözle buraya yazmanızı bekliyor olacağım
amin canımmm aminn Allahım hepimize sağlıkla yavrularımızı kucagimiza almayi nasip etsin. Su gibi kopkolay olsun hersey mükemmel bir dogum olsun aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…