- 22 Şubat 2021
- 325
- 584
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.401
yaz kızımaslında düpe düz doğum belirtisi ama düzenli dakkalarda olursa
Aşkım 1 saat içinde rahatlamıyorsan endişelenmen lazım, ılık duş alıp 1 saat takip et dedi bana ebeYani düzenli aralıklarla kasılmaya eşlik eden regl ağrısı vajina batması yaşarsak doğuruyoruzpeki böyle geçici süreli gelip giderse kısa sürede düzene gircek diyebilir miyiz apla
Bugün bunu yaptım şu an çok iyiyim kanka benim kız benimle eğleniyo benceAşkım 1 saat içinde rahatlamıyorsan endişelenmen lazım, ılık duş alıp 1 saat takip et dedi bana ebe
Ah çok güzeller güzel günlerde kullansın adaşımıızKapı süsü ve hediyeliklerimiz geldiiiiiayy bayıldım bayıldımmm instagramda baykuşcrafta yaptırdım çok memnun kaldım
onuda yaz kızımYani düzenli aralıklarla kasılmaya eşlik eden regl ağrısı vajina batması yaşarsak doğuruyoruzpeki böyle geçici süreli gelip giderse kısa sürede düzene gircek diyebilir miyiz apla
Bizim de evde cybex var ama en azindan trye gelince satarim dedim doonanin piyasasi var bayaKuzu doona bana çok ağır geldiği için cybex aldım. Evet çok pratik ama bebek içindeyken taşıması çok zorlardı beni
Canımm çok teşekkür ediyorummCanım sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
iyi olacaksınız, güzel dualarımız seninlebize haber vermeyi unutma lütfen
Canımm dualarımız seninle inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini
Ondan hiçbirimizin bir şüphesi yok sepidemmmKanka ben 2 kere doğum yapardım orda
Kuzu bir eline al dene ona göre al istersenBizim de evde cybex var ama en azindan trye gelince satarim dedim doonanin piyasasi var baya
yaa bana niye soruyorsunuz Prof bacım burdaAşkım 1 saat içinde rahatlamıyorsan endişelenmen lazım, ılık duş alıp 1 saat takip et dedi bana ebe
Okurken yoruldum kanka hahahahahaonuda yaz kızımzaten ilk düzensiz olur saatler gectikce düzene girer sonra dakikaların arası kısalırsa doğuma git bacım
5.aydan beri yaşıyorum Dr normal dedi, sadece sıkmayacaksınKızlar 2 gün önce sabah pijamanın göğüs bölümünde leke görmüştüm anlamadım neyse dedim bu sabah yine gördüm bi garipsedim şimdi uzanmış haldeyken bi ıslaklık hissettim baktım süt gelmiş yani 3 gündür geceleri geliyormuş şimdi uyanık gelince farkettim sizde de oldu mu normal mi
Sen ona bakma aşko o biri doğursun diye geceleri nöbet tutuyorOkurken yoruldum kanka hahahahaha
Sağol kankam eksik olma, seviyorum seniAy aşkım su gibi geçsin inşallah dualarımız seninle, Allah kimseyi o yolda sıkıştırmasın
Çocuk hayata 1-0 önden başladı
Amin canım çok sağol, inş koşa koşa yazıcaz burayaD destinaa88babylovee kızlar yarın doğumunuz su gibi kolay geçsin inşallah dualarım sizinle dört gözle buraya yazmanızı bekliyor olacağım
Amin canım sağol var olDualarımız seninle canım her şey güzel geçecek Allahın izniyle
Amin pamlokumm aminnSağlıkla güzel haberlerle gel babyydört gözle seni bekliyor olacağız
Ayyyy aşko tam buyum yaaa. Telef oldum bugun
D destinaa88babylovee kızlar yarın doğumunuz su gibi kolay geçsin inşallah dualarım sizinle dört gözle buraya yazmanızı bekliyor olacağım
Teşekkür ederizzzzAh çok güzeller güzel günlerde kullansın adaşımıız
Prof asıl burda, kadın çantasını bile son gün hazırladıSağol kankam eksik olma, seviyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?