- 4 Mart 2020
- 652
- 831
- 103
- Konu Sahibi annabelica
- #8.361
ErkekKızlar teyzeler minnoşlargörüş gününden selamlar
cinsiyet tahmini alalım doktorumuz bir şeyler tahmin etti ama söyleyin bakalım neymiş
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ErkekKızlar teyzeler minnoşlargörüş gününden selamlar
cinsiyet tahmini alalım doktorumuz bir şeyler tahmin etti ama söyleyin bakalım neymiş
![]()
Canım sen yazma ihtiyacı hissedersen yaz aşk olsun burada bütün derdimizi acımızı sevincimizi paylaşıyoruzKızlar belki yasayan vardır diye sormak istiyorum yoksa yazip da moralinizi de bozmak istemiyorum bu konuda artik.
Ben yine lekelenme yaşıyorum Kasıklarımda agri dolasiyordu zaten ama herhangibisey yoktu sabahtan beri. Simdi bi gittim wc ye ve yine pembe lekelenme var. Miktar olarak fazla ama. Ben anlamadim ya cumartesi ilk basladigi aksamdan beri hep yatiyorum evin icinde ama yine de oluyor. Dün kesilmis gibiydi bugun yeniden.. var mi basina gelen 11 haftaligiz
Sevindim canım aman dikkat et ya. Ben de çok yoruluyorum kızımla yatana kadar hep ayaktayım bütün bedenim ağrıyor sanki. Doğunca da abi abla terörü yaşamayız umarım çok küçük bizimkilerTeşekkür ederim ilgin için kuzum, doktorumla mesajlaştik devamı olmadığı için sıkıntı yok dedi ama ben çok yoruluyorum oğlumla bütün gün koşuşturmaca içindeyim bir de Bayram temizliği vs derken yordum kendimi sanırım umarım bir daha olmaz korktum çünkü
Erkek diycem canımKızlar teyzeler minnoşlargörüş gününden selamlar
![]()
Kız diyorumEki Görüntüle 3600910
kızlar Nub belli oluyor mu sizce ben bilemedim bu muazzam(!) görüntüden maalesef .Doktora o kadar sinirliyim ki azcık moralim yerine gelsinsizce kız mı erkek mi teyzeleri
![]()
Erkek diyeyim canım ama küçük su an baya. Emin olamadimBende ultrason görüntüsü ekleyeyim siz baya anlıyorsunuz bu iştenhaftaya fetal dna var zaten bir 2-3 haftaya kesin öğrencez bakalım
Eki Görüntüle 3600921
Canim acilden geldik simdi. Kanama alani yok dedi doktor. Ama kirmiziya döndü lekelenmeler. Biraz daha aktif oldu. Muayene oldum ama alttan olmadim alttan bakalim dedi doktor ben zaten leke kanama yasiyorum bana alttan bakalim diyorlar zaten korkarak gidiyorum kalbim agzimdaCanım sen yazma ihtiyacı hissedersen yaz aşk olsun burada bütün derdimizi acımızı sevincimizi paylaşıyoruzlekelenme konusunda çok bilgim yok ama ben bir kere yaşadım ve onda da doktor ultrasona bakarken şey demişti şu an ultrasonda gözüken bir kanama alanı yok ama rahmin arkasını göremiyoruz... acaba sen de rahminin arkasında bir kanama alanı olabilir mi doktor bu konuda bir şey demiş miydi?
Canım inşallah yarın çok güzel haberler alırsınCanim acilden geldik simdi. Kanama alani yok dedi doktor. Ama kirmiziya döndü lekelenmeler. Biraz daha aktif oldu. Muayene oldum ama alttan olmadim alttan bakalim dedi doktor ben zaten leke kanama yasiyorum bana alttan bakalim diyorlar zaten korkarak gidiyorum kalbim agzimda
Kanama alani yok ama hastanede yatış önerdi doktor. Yatayim tamam dedim bu seferde yatarsan da hic bisey yapmiycaz sadece burda uyuyacaksin evde degilde dedi.
Zaten kendi doktorumla iletisime gecmistim. Onu da tekrar aradim kendi doktorum da yatma gerek yok eve gecip dinlen yarin bana gel ben bakicam dedi.
Simdi eve gelince tekrar wc gittim minik bir pıhtı geldi.
Hastanenin usg sine göre de hafta geride çıktı hep ileri cikiyordu normalde.
Rabbime emanet yavrum. Ne diyecek birseyim ne yapacak birseyim yok malesef.
Sizden de dua istiyorum nolur benim bebegim icinde dua edin. Saglikla 9 ayimizi dolduralim saglikla kucagimiza alalim inşallah![]()
Canım gecmıs olsun. Çok fazla stres yapma bebıs de yapmasın. Güzel düşünmeye çalış... Yarın güzel haberlerle geleceksın inşallah ❤Canim acilden geldik simdi. Kanama alani yok dedi doktor. Ama kirmiziya döndü lekelenmeler. Biraz daha aktif oldu. Muayene oldum ama alttan olmadim alttan bakalim dedi doktor ben zaten leke kanama yasiyorum bana alttan bakalim diyorlar zaten korkarak gidiyorum kalbim agzimda
Kanama alani yok ama hastanede yatış önerdi doktor. Yatayim tamam dedim bu seferde yatarsan da hic bisey yapmiycaz sadece burda uyuyacaksin evde degilde dedi.
Zaten kendi doktorumla iletisime gecmistim. Onu da tekrar aradim kendi doktorum da yatma gerek yok eve gecip dinlen yarin bana gel ben bakicam dedi.
Sizden de dua istiyorum nolur benim bebegim icinde dua edin. Saglikla 9 ayimizi dolduralim saglikla kucagimiza alalim inşallah![]()
Gecmis olsun , ağrın olmadıkça, yogun kanamaya donmedikce sakinliğini korumaya calis. O haftalarda ben de yaşadım ve doktorum bunu dedikten sonra kendimi oyle telkin ettim hep. Allah korusun bu haftalarda kotu bi sey olmasi icin şiddetli agri ve regl gibi kanama olmasi lazim dedi bana. Yüreğini ferah tut insallah gececek.Canim acilden geldik simdi. Kanama alani yok dedi doktor. Ama kirmiziya döndü lekelenmeler. Biraz daha aktif oldu. Muayene oldum ama alttan olmadim alttan bakalim dedi doktor ben zaten leke kanama yasiyorum bana alttan bakalim diyorlar zaten korkarak gidiyorum kalbim agzimda
Canım dua edeceğim,umarım kendi doktorun daha aydınlatıcı bilgiler verir.anlamadığım yatış yapınca niye müdahale etmiyorlar serum falan yapıyorlardı müdahale ediyorlardı sanki.Canim acilden geldik simdi. Kanama alani yok dedi doktor. Ama kirmiziya döndü lekelenmeler. Biraz daha aktif oldu. Muayene oldum ama alttan olmadim alttan bakalim dedi doktor ben zaten leke kanama yasiyorum bana alttan bakalim diyorlar zaten korkarak gidiyorum kalbim agzimda
Gitmedim canım bidaha olmadı bende bekledim öyle bayramdan sonra gideceğimCanım ben bugün koşturmaca içinde yazamadim da şimdi gördüm. Dotoruna sordun mu veya acile gittin mi naptın
Amin canim aminnn yürekten aminnCanım inşallah yarın çok güzel haberler alırsınSöylemesi kolay biliyorum ama sakin kalmaya çalış. Doktorlar ne diyor unutma. Kötü bir şey olması için çok da ağrın olması gerek. Bugün okulda bir arkadaş sen sende değilsin var sende bir şeyler deyince hamile olduğumu açıkladım kızlara. Bir arkadaş benim çok lekelenmem oluyordu çok tedirgin oluyordum ama sağlıkla aldım kucağıma dedi. Bazı gebelikler de böyle ilerliyor demek ki. Yani kimsenin içine korku salmak istemem ama önceki gebeliğimde bir damla dahi leke görmedim ama 8.haftada kalbi durmuştu. O yüzden leke olması demek illa kötü bir şey olacak demek değil. Hem bak kanama alanı da yokmuş. Yarın çok güzel haberler alacaksın Allahın izniyle
![]()
Bize böyle umutlu olmak yakışır canım benim bebeğinin güçlü bir annesi var eminim o da çok güçlü hele yarın olsun bakalım dualarım seninleAmin canim aminnn yürekten aminninsallah yarin daha güzel haberler alırım bebegimle ilgili... haklisin tabiki benimde ilk gebelikte hic bir leke dahi olmamıştı 13 haftada kaybettik onu. Insallah bu bebegim cok saglikla gelecek bize biz buna inanip bekliyoruz aralik ayini inşallah
Bazi gebelikler lekelenmeli olabiliyormus daha fazlasi olmasin insallah hep Allahima emanet ediyorum yavrumuzu insallah saglikla kucagimiza alacagiz zamani dolunca amin![]()
Cok sagol canim.. elimden geleni yapmaya calisiyorum kendimi daha iyi hissetmek için.. inşallah yarin güzel haberlerle döncem aminnnCanım gecmıs olsun. Çok fazla stres yapma bebıs de yapmasın. Güzel düşünmeye çalış... Yarın güzel haberlerle geleceksın inşallah ❤
Cok sagol canimBize böyle umutlu olmak yakışır canım benim bebeğinin güçlü bir annesi var eminim o da çok güçlü hele yarın olsun bakalım dualarım seninle![]()
Iste bu durumu Allah kimseye yasatmasin o an oyle olmuyor. Pembe idi başta lekelenme sonra yogunlasip kırmızı oldu o an elim ayagim bosaldi. Hastanede tansiyonum ayri yuksek nabzim 140 cikti. Cok sagol canim. Insallah Allahım yüreğime ferahlik verir bebegim de hep iyi olur. Hersey yolunda ilerler. Insallah gececek canim teşekkür ederimGecmis olsun , ağrın olmadıkça, yogun kanamaya donmedikce sakinliğini korumaya calis. O haftalarda ben de yaşadım ve doktorum bunu dedikten sonra kendimi oyle telkin ettim hep. Allah korusun bu haftalarda kotu bi sey olmasi icin şiddetli agri ve regl gibi kanama olmasi lazim dedi bana. Yüreğini ferah tut insallah gececek.
Aaa bak beni heyecanda bırakıyorsunuz amaErkek diycem canım![]()