Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Hepsi genel olarak iyiydi ben Perinatolog diye ona gidiyordum, memnun kalacaksındır canım doğumundan da, fiyat aldın mı ne kadar dediler
evet aldım geçen hafta ama temmuzda en az yüzde otuz zamlı olacakmış ve aralıkta tekrar zam dedi canım sezaryen 65 normal 45 şu an ki fiyat benim doktorumun böyleydi

Haklisin canim. İnşallah benimde dualarim ikili testin hatali cikmis olmasindan yana. Insallah fetal dna sonucu temiz gelir de rahat bir nefes aliriz bizde
Evhamli olmasaydim keske bebegimde bende biraz daha rahat olabilseydik keskeeee.. insallah saglik haberleri icin bekliyorum napayim elim kolum bağlı

Sıkma canını Fetal sonucun çıkacak yakında emin ol güzel gelecek ikili testte hata oranı yüksek
Amin canim inşallah fetal dna sonucunda umudum.. o temiz ciksin inşallah.. Allahıma emanet yavrum inşallah guzel haberler alırım sizinle de paylaşırım

Kızlar biz dr kontrolüne gittik geldik, bebeğimiz 105gr olmuş 4-5 günden önden gidiyor dedi. Keyfi yerinde bacaklarını bağdaş kurmuş yatıyor, bir ay sonra çağırdı, kan idrar testi istemedi bir dahaki kontrolde isteyecem dedi
Şu an magnezyum, b12, d vit alıyordum ek olarak elenatal birde nbtlife endofer demir ekledi

Benim chatcpt bozuk galiba. Bana ikili test doneminde veya oncesinde lekelenmeli hamilelik gecirmis olmanin sonuclara etkisi olmayacagini yazdi. Sinirlendim kapadim. Gerçekten neyi nasil düşüneceğimi şaşırdım...

Arkadaşlar sizinde vajinanizda arada sızlama tarzı biseyler oluyor mu 14 haftalik olduk bugun
Ay var ya aynı şeyi düşünüyordum bu bende çok oluyor canım ama dünden beri vajinal tepesinde tam rahim kısmı sanırım orada sızlama tarzında bir bölgeye ağrı giriyor geçiyor saniyelik .Acaba dedim bu plasentam aşağıdaymış ondan mı ? Normalde ama bebek büyüdüğü için diyorlar .Enfeksiyon filan sebep olur mu ki onlar da geldi aklıma

Ayy kız ben de öyle bugün çok yoğun değilim, burası onun için var ki hem

Çok haklısın balım, maalesef ki öyle çıldırıyorum hiçbir şey paylaşmıyorum ben de meraktan çatlasınlar

Canım vajina dedigim hani tam doktorun alttan muayene ettiği yeri kastediyorum iç camasirimizin degdigi yerler yani ama sanırım normaldir bu arada hayırlı olsun canim paşan yolda geliyormuş bugun okuyabildim

evet aldım geçen hafta ama temmuzda en az yüzde otuz zamlı olacakmış ve aralıkta tekrar zam dedi canım sezaryen 65 normal 45 şu an ki fiyat benim doktorumun böyleydi

Evet canım, orası biraz tuzlu ama karşılığını alıyorsun emin ol, benim doktorum Prof olduğu için diğer doktorlardan daha fazlaydı, bir de gece gelmek için mesai saatleri dışında yani ekstra 13 bin istemişti onu da söylemişlerdir sana belki ve bu fiyat 2 yıl önceydi neredeyse

Maşallah canım güzel haberlerede ihtiyaç var
Demir kullananlar kervanına hoşgeldin

Maşallah canım teyzesi onu yer, canım bebişler ya nasılda mutlu oluyoruz güzel haberler alınca

Maşallah canım teyzesi onu yer, canım bebişler ya nasılda mutlu oluyoruz güzel haberler alınca
Ay evet aşkım yumak yapın aranızda kızımı bende rahatladım, şimdiden bir ay nasıl dayanıcam stresine girdim
Benim daha önce kullandığım kan ilaçları bana çok dokunmuştu ama bu kullandığımdan memnunum kabızlık,ağızda kötü tat vs yapmadı yani ilaçtan ilacada fark varmış
bana akşamları yatmadan al demiri dedi, sabahları ağzında kötü tat bırakabilir diyor birde 2 tablet dedi ya günde

bana akşamları yatmadan al demiri dedi, sabahları ağzında kötü tat bırakabilir diyor birde 2 tablet dedi ya günde
A öyle mi Sunsun9 bak sepide de günde 2 kullanacakmış,sunsunda tereddütte kalmıştı yanlışlıkla mı yazdı dr diye demek ki 2 de verilebiliyor. İnşallah yan etki yapmaz kuşum yaparsa da dr a söylersin değiştirir.şifa olsun bebişlere

Canım yapma böyle. Testin yanılma payını da hariç tutarak söylüyorum. Diyelim doğru yapıldı test. Bu durumda bile sağlıklı olma ihtimali 196 kat daha fazla. Sen bir de perinatologa gidiyorsun. Eğer bir olsaydı ultrasonda görürdü

Oy sağlıkla gelsin yakışıklı kuzu abisine güzel bir hediye oldu. Aynı cinsiyet kardeşler için güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…