- 25 Şubat 2024
- 1.338
- 1.658
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.481
bence indirimi bekleyin canım ya çok güzeller ama pahalı geldi bana iki tulum için :) tabi herkesin kendi kararıH&M bebek ürünlerini çok beğeniyorum ben de. Hatta yeni ikili tulum sipariş ettim. Böyle ince polar gibi. Kış bebekleri olacaklar diye giyerler diye düşündüm. Doktorlar da çok giydirmeyin diye videolar çekiyor ama bilemedim. Görselini paylaşıyorum. Pembe olanı kızım giyer, krem olanı da oğlum giyer diye düşündüm
Ay ne bileyim görünce gaza geliyorum galibabence indirimi bekleyin canım ya çok güzeller ama pahalı geldi bana iki tulum için :) tabi herkesin kendi kararı
O zaman kesin kızdır canım:)Canım doktorum da ikidir kıza benzetiyor bakalım be çıkacak cuma günü belli olacakmış Fetal DNA
yaa bunlar ne tatlıH&M bebek ürünlerini çok beğeniyorum ben de. Hatta yeni ikili tulum sipariş ettim. Böyle ince polar gibi. Kış bebekleri olacaklar diye giyerler diye düşündüm. Doktorlar da çok giydirmeyin diye videolar çekiyor ama bilemedim. Görselini paylaşıyorum. Pembe olanı kızım giyer, krem olanı da oğlum giyer diye düşündüm
Erkeğe benziyor ama görüntü net degil ve haftası çok küçük bu haftadan yanılma payı yüksekBenim bebeğime de bakabilir misiniz lütfen
Benimde baya bagdaştı hatta bir ara kıvırdı bacaklarını kapatıp :)Eneeee teyzesi kurbankız benim bebeğim de hep bağdaş kuruyor esnek bebeler olacak bunlar herhalde ne zaman gitsem bağdaş kurmuş oturuyor
ben baya indirimden aldım mağzada 50% indirimli aldımbence indirimi bekleyin canım ya çok güzeller ama pahalı geldi bana iki tulum için :) tabi herkesin kendi kararı
Kuzenim 18 günlükken omzuna koyup avm dolaşıyorduKızlar hani lohusalıkta kırk gün evde olunur ya da genelde olunur gibi bir algı var ya onun sebebi ne? Deneyimli anneler nasıl yaşadılar bu süreci paylaşabilirler mi
Ay az önce buna bende baktım ama kışın giymez diye düşündümyaa bunlar ne tatlıçok kat kat giydirmeyiz en fazla iki kat iyi bence benim oğlum nisanda doğmuştu kış annesi olmadım ama bizim içimiz nasıl rahat ediyorsa öyle giydirelim bence
ilk 40 gün genelde evde olunduğu için böyle bi kumaş aldım ve uyurken gün içinde giydiririm rahat eder diye ve gerçekten dokusu yumuşacık (musselin kumaşı)
ben ilk çocuğumda evde olmaya gayret gösterdim ama çokda olamadım acıkcası oyüzden genelde yazdımKızlar hani lohusalıkta kırk gün evde olunur ya da genelde olunur gibi bir algı var ya onun sebebi ne? Deneyimli anneler nasıl yaşadılar bu süreci paylaşabilirler mi
benim evim çok sıcak oluyor kışında oyüzden böyle bişey aldım dokusu çok yumuşakdı dayanamadımAy az önce buna bende baktım ama kışın giymez diye düşündüm
Mangodada indirim var kızlar göz atmak isterseniz
Anladım canım peki evde olmak istemenin sebebi kırılgan bi dönem olması mı?ben ilk çocuğumda evde olmaya gayret gösterdim ama çokda olamadım acıkcası oyüzden genelde yazdımama en önemlisi eşinin seni hiç yanlız bırakmaması çünki lohusa kadın yanlız kalamaz
Neee ahahahahhah yaa o bebe düşerKuzenim 18 günlükken omzuna koyup avm dolaşıyordu
Doktorunuzla iletişim numaranız varsa sormak fayda var ne önlem alabilirsin canım, hemen geçen bir şey mi yoksa seni gece yoklarmı bilemeyizKızlar dün akşam parkta arkadaşlarla oturduk daoğuk almışım sanırım öğlenden beri midem bulanıyor ve her yerim ağrıyo. Ne yapabilirim fikir veriri misiniz? Doktora gitmek hiç istemiyorum kötü bişey olur mu Siz olsanız hastaneye gider miydiniz?
bir kadın kendini 40 günde toparladığı için doğumdan sonra oyüzden 40'ın çıkmasını beklerler canımAnladım canım peki evde olmak istemenin sebebi kırılgan bi dönem olması mı?
Aşkım onun sloganı şöyleydi “siz bebeğe göre değil, bebek size göre yaşayacak “ hala bana aynı şeyleri söylüyor, oğluda tosun gibi 8 yaşındaNeee ahahahahhah yaa o bebe düşer
Eskiler lohusanın mezarı 40 gün açık kalır derKızlar hani lohusalıkta kırk gün evde olunur ya da genelde olunur gibi bir algı var ya onun sebebi ne? Deneyimli anneler nasıl yaşadılar bu süreci paylaşabilirler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?