- 16 Eylül 2024
- 5.610
- 4.999
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.461
Canim insallah ikili test yanılmıştır da fetal dna test sonucu temiz gelir. Tek diyebildigim bu su anda.. bilmiyorum altta biyokimyasal risk diye birsey yaziyor ondaki oran daha yüksek.Canım yapma böyle. Testin yanılma payını da hariç tutarak söylüyorum. Diyelim doğru yapıldı test. Bu durumda bile sağlıklı olma ihtimali 196 kat daha fazla. Sen bir de perinatologa gidiyorsun. Eğer bir olsaydı ultrasonda görürdü
Doktorun niye bişey demedi ki canım. Tam olarak ne söyledi nasıl ifade etti sorunuNe olduğunu bilsem bı bakacam nete neymiş ne değilmiş onu da bilmiyorum kist mi sıvı mi ne yani yok elim kolum bağlı bı foto var elimde sadece aglayamiyorum da sıkıştı kaldı içimde gözyaşı
Bunu bilmiyordum bak çok önemli bişey öğrendikCanım merhaba. Belli ki sana rahat yokkuzucum şöyle söylim sana gerçekten için rahatlasın diye yazmıyorum ama ben ikili testi yanlış bulmuyorum yapılabilir bir test bence ama ben sen gibilerde hayır! doktorum gerçekten aşırı iyidir alanında ve ben çok güveniyorum kayıplardan dolayı da ne kadar titiz davrandığımızı önceden biliyorsun. Bana ikili yaptırmadı çünkü özellikle ilk trimesterde kanamalı geçen lekelenmesi çok olan kişilerde hata oranı normalden çok daha yüksekmiş. Sadece risk hesaplaması yapılan bir test ve sende aşırı derecede leke kanama yaşadın bu senin testini yerle bir eder. O yüzden üzme kendini fetal sonucun çıkınca göreceksin
büyük heycanla beklicez kız bencedoktorum da kıza benzetiyor hep bakalım canım cuma belli olacak
Eneeee teyzesi kurbanKızlar biz dr kontrolüne gittik geldik, bebeğimiz 105gr olmuş4-5 günden önden gidiyor dedi. Keyfi yerinde bacaklarını bağdaş kurmuş yatıyor, bir ay sonra çağırdı, kan idrar testi istemedi bir dahaki kontrolde isteyecem dedi
Şu an magnezyum, b12, d vit alıyordum ek olarak elenatal birde nbtlife endofer demir ekledi
Sağ ol canım etiketlediğin içinA öyle miSunsun9 bak sepide de günde 2 kullanacakmış,sunsunda tereddütte kalmıştı yanlışlıkla mı yazdı dr diye demek ki 2 de verilebiliyor. İnşallah yan etki yapmaz kuşum yaparsa da dr a söylersin değiştirir.şifa olsun bebişlere
Başka hangi vitaminleri verdi canım bi de kan testi yapıp onun sonucuna göre mi değerlendirdiAy evet aşkım yumak yapın aranızda kızımıbende rahatladım, şimdiden bir ay nasıl dayanıcam stresine girdim
bana akşamları yatmadan al demiri dedi, sabahları ağzında kötü tat bırakabilir diyorbirde 2 tablet dedi ya günde
Maşallah kuzum ben de sormuştum hangi vitaminleri verdi diye ama burda cevaplamışsın. Afiyet şifa olsunKızlar biz dr kontrolüne gittik geldik, bebeğimiz 105gr olmuş4-5 günden önden gidiyor dedi. Keyfi yerinde bacaklarını bağdaş kurmuş yatıyor, bir ay sonra çağırdı, kan idrar testi istemedi bir dahaki kontrolde isteyecem dedi
Şu an magnezyum, b12, d vit alıyordum ek olarak elenatal birde nbtlife endofer demir ekledi
Bende de oluyor ya böyle batma gibiArkadaşlar sizinde vajinanizda arada sızlama tarzı biseyler oluyor mu 14 haftalik olduk bugun
Kötü bisey olacağını sanmıyorum ya büyüdükçe illa etkileri olacak bi yerlerimizeBende de oluyor ya böyle batma gibi
Bacağını kaldırmayada çok meraklıEneeee teyzesi kurbankız benim bebeğim de hep bağdaş kuruyor esnek bebeler olacak bunlar herhalde ne zaman gitsem bağdaş kurmuş oturuyor
Benim en son 7.haftanın sonunda kan tahlilleri istemişti, o zaman her şey yolundaydı eksik yoktu, şu an neye göre yazdı onu bilmiyorumBaşka hangi vitaminleri verdi canım bi de kan testi yapıp onun sonucuna göre mi değerlendirdi
doğum gece olursa mı ekstra istenmişti, yok canım demediler bana senin söylemen iyi oldu sorarım bendeEvet canım, orası biraz tuzlu ama karşılığını alıyorsun emin ol, benim doktorum Prof olduğu için diğer doktorlardan daha fazlaydı, bir de gece gelmek için mesai saatleri dışında yani ekstra 13 bin istemiştionu da söylemişlerdir sana belki ve bu fiyat 2 yıl önceydi neredeyse
bende oluyor neden bilmiyorum amaArkadaşlar sizinde vajinanizda arada sızlama tarzı biseyler oluyor mu 14 haftalik olduk bugun
çok güzellerr nerden aldınız acaba modelleri çok tatlıTeyzeleri kızım Aselime neler aldım kendimi tutamadım
doğum gece olursa mı ekstra istenmişti, yok canım demediler bana senin söylemen iyi oldu sorarım bende
oyyy çok güzeller canım sağlıkla giyinsin inşallahTeyzeleri kızım Aselime neler aldım kendimi tutamadım
h&m'den aldım canımçok güzellerr nerden aldınız acaba modelleri çok tatlı
İnşallah teyzesioyyy çok güzeller canım sağlıkla giyinsin inşallah
H&M bebek ürünlerini çok beğeniyorum ben de. Hatta yeni ikili tulum sipariş ettim. Böyle ince polar gibi. Kış bebekleri olacaklar diye giyerler diye düşündüm. Doktorlar da çok giydirmeyin diye videolar çekiyor ama bilemedim. Görselini paylaşıyorum. Pembe olanı kızım giyer, krem olanı da oğlum giyer diye düşündümh&m'den aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?