Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben hala et tavuk köfte balık bunları yiyemiyorum kızlar ya bir de o var bende maalesef hiç midem almıyor zorla yediklerimi de kustuğum için yiyesim de gelmiyor

Ayy canım ya zor öylede, yeşil mercimek diyorlar ama onda sa kırmızı et de olan demirin olancına inancım yok ben eti çok sevdim bu hamileliğim de bir de et için erkek çocuğu diyorlardı hiç alakası yokmuş

Anladım canım tekrar geçmiş olsun benim tek sorunum sürekli sarı akıntım günde bir kere mutlaka görürüm, doktor enfeksiyon yok dedi ama ben var olduğunu düşünüyorum

Kız benim hiç bir şeyim uymuyor erkeğe galiba çok nazlı bir oğlum olacak

Anladım canım tekrar geçmiş olsun benim tek sorunum sürekli sarı akıntım günde bir kere mutlaka görürüm, doktor enfeksiyon yok dedi ama ben var olduğunu düşünüyorum

Sağ ol canım benim de bazen sarıya dönüyor mesela değişiyor Korkma ama kasıklarında baskı ve ağrı hissedersen söylersin, sarı akıntı normal kabul ediliyor

aynen normal bizimki erken oluyor bize bakmasınlar
beslenmemiz aynıymış akşam yemeğim aynı seninki gibi canım ama kahvaltını çok güzel yapıyormussun

Öğle vakitlerinde ara öğün olarak daha sağlıklıymış sabah aç karınla ve akşam saatlerinde benim şekerimi baya etkilemişti kilo için de en iyisi öğlen yemek gibi

Ben hala et tavuk köfte balık bunları yiyemiyorum kızlar ya bir de o var bende maalesef hiç midem almıyor zorla yediklerimi de kustuğum için yiyesim de gelmiyor
Canım ben zaten oldum olası çok sevmezdim et ürünlerini şimdi de hiç içim almıyor. Ama en azından dışarıda yediğimiz zaman et ürünleri tüketiyorum. Tavuk yine pek tercih etmiyorum ama. Her sabah 2 yumurta yiyorum. Kefir, kaşar falan bunların da protein oranları iyi. Bir de bulunduğun ilde file market varsa falafel var orada onu da beğeniyorum. Süt ve süt ürünleri ile bitkisel protein tüketmeye çalışıyorum. Ama hayvansal proteinin yerini tutmuyor tabi.

Ay Allah düşmanıma yaşatmasın kontrollerini düzenli yaptırdığında doktor da onaylayınca sıkıntı çıkmaz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Kuzum ben yumurta aşığıyımdır zaten yaz kış yerim onu yiyebiliyorum şükür .en çok severek yediğim şeylerden biri şuan kaşar peynir vs .o yüzden Ordan alırım inşaallah .bugun bakalım tavuk göğüs deneyeyim diyorum salatayla yağsız yapayım

Kızlar bişeyi çok merak ediyorum ilk hamişliği olmayan annelere bu sorum ilerleyen zamanlarda bebişin hiçkırıklarını duymuşmuydunuz içerden nasıl bi his ben çok merak ediyorumda genel son aylarda duyuluyomuş galiba çok tuhaf acaba duysam nasıl bi tepki veririm çok merak ediyorum

Benim 5.6 üst sınırdı riskli durumdasın dedi benim kilomda olduğu için insülin kilomdan dolayı yüksek çıktı 18.8 çıktı doktorum yüksek bunu düşürmemiz lazım dedi ben meyve falan yiyordum mesela en son kavun 2 dilim 1 tane şeftali 2-3 tane erik ( tatlı erik adı ne bilmiyorum )yemiştim aynı gün de kuruyemişte yiyordum ama hani 50-70 gram gibi birşey yiyordum 2-3 tane değil ben bilinçsiz besleniyormuşum mesela bu beni aşırı kötü yapmıştı aniden acıkıp elim ayağım titriyordu hani tek 3 aylık kan şekerim değildi. Bir de ben kilomdan dolayı endokrin bölümünde kilom için tedavi olcaktım kan verdim tedavi olmadan hamile olduğumu öğrendim 107 kg hamile kaldım 5 kg verdim 4 kg almışım geri hani herşey kötü gitti ondan riskli baya benim senin yediklerini falan okumuştum gayet güzel besleniyordun artık seninle aynı yoldayım

İki gün önce bütün gün durmayan azgın şehzade bu üçüncü gün hala hareket etmiyor korku saldı beni de acaba iyi mi ne durumda
İyidir canım başlarda yeri geniş olduğu için öyle oluyor hissedilmiyor her gün düzenli olarak. Pozisyonu yeri değişiyor sürekli. Bebek sıkıştıkça artık sürekli hisseder hale geliyoruz

Medikalparka gidiyorum aslında doktorum da çok iyi ama nedense hiç istemedi kan. En iyisi asm de baktırayım ptesi. Benim de ilk gebelik bilmiyorum tabi valla iyi ki varsınız
Baktır canım bence de aklından çıkmış olur rahatlarsın. Merak en kötüsü hamileyken

Canım benim de düşük çıktı tekrar kan vereceğim, bakılması lazım dedi tsh için
Beni de dahiliyeye yönlendirdi başlamamız lazım ama doktor bir baksın dedi oda uygun görürse başlayalım dedi çocuk için önemli üretemiyor şuan dedi inşallah sonucun daha iyi gelir gerek kalmaz ilaç tedavisine

Yaa olsun canım dikkat ederiz bişey olmaz. Bebişler iyi olsun yeter ki. İnsan şöyle doya doya yemek istiyor kafası rahat şekilde. Ama maalesef biraz frenlemek lazım. Doğurana kadar böyle olcak artık dişimizi sıkacağız

Benim cinsiyeti beli oldu dün keyfim yoktu bugün sürece daha adapte olarak uyandım ondan açıklayayım benim cinsiyeti erkek rüyamda görmüştüm Çin takvimi de tuttu fakat mide bulantım aşırı aşırı fazlaydı ve ekşi seviyorum çoğu kişide oldugu gibi hurafeleri çürüttük oğlumla

Son düzenleme:
Kız niye söylemiyorsun aşkolsun sabahtan beri konuşuyoruz bir de sağlıkla gelsin minik yakışıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…